Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις τραγικό λάθος.

Το παραμύθι του ήταν ότι ανακάλυψε πανάρχαια διαστημόπλοια της ομάδας Έψιλον με τα οποία ταξίδευαν ο Δίας και η παρέα του από τη Γη στο Σείριο και τούμπαλιν, και πούλησε τα δικαιώματα της πατέντας στη κυβέρνηση των ΗΠΑ για 600 δις.

όχι δεν κάνω λάθος τα χρήματα από τις εξωγήινες τεχνολογίες του τα χρωστάνε ακόμα οι Αμερικανοί.Τα 600 δις τα έχει έτοιμα. :P .Σου λέω ότι είπαν οι ειδήσεις, ούτε εγώ παρακολουθούσα τα του κυρίου μέχρι σήμερα.Πάντως παρενέβη η Τράπεζα της Ελλάδος και είπε ότι οι μετοχές της τράπεζας της Ανατολής δεν έχουν καμία αξία σήμερα.Πολύ κακή παρέμβαση λέω εγώ ότι είναι γιατί οι καχύποπτοι θα πουν αααα οι μετοχές υπάρχουν,σιγά μην πιστέψουμε το προδοτικό σύστημα ότι σήμερα δεν έχουν αξία.Μάλλον κακό έκανε αυτή η παρέμβαση παρά καλό.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λένε και κάτι για ταμεία που έχουν λεφτά που δικαιούται το κάθε κράτος, ότι υπάρχουν πολλά λεφτά και πρέπει απλά να τα πάρουμε, όχι μόνο εμείς αλλά όλα τα κράτη. Έχουν και χαρτιά κλπ με αυτά (δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα - πλαστά). Δεν είναι εντελώς απλό και αστείο το πράγμα πάντως, κάπου το πάνε!

Επίσης έχει τάξει 10-20 χιλιάδες σε κάθε Έλληνα, δεν ξέρω πότε θα τα δώσει αλλά το έχει πει!

Δημοσ.

Επίσης πριν κάτι μέρες πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα σκότωσε μια κοπέλα που επίσης ήταν στην οργάνωση.

Στην οργάνωση αυτή έχουν βαθμούς και τίτλους όπως έχουν και στη χρυσή αυγή, και στις τεκτονικές στοές κατά κάποιο τρόπο.

Ο τύπος αυτός σκότωσε μια κοπέλα που επίσης ήταν στην οργάνωση, γιατί νόμιζε πως συνωμοτούσε με άλλο μέλος της 

οργάνωσης για να του πάρουνε τη θέση.

http://www.protothema.gr/greece/article/641939/dimosieuma-thriler-gia-tin-paidopsuhiatro-pou-dolofonithike-apo-opado-tou-sorra/

Είναι εγκληματικά στοιχεία, σκοτώνουν κόσμο, και τριγυρνούν ελεύθεροι ανάμεσα μας...

Λένε και κάτι για ταμεία που έχουν λεφτά που δικαιούται το κάθε κράτος, ότι υπάρχουν πολλά λεφτά και πρέπει απλά να τα πάρουμε, όχι μόνο εμείς αλλά όλα τα κράτη. Έχουν και χαρτιά κλπ με αυτά (δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα - πλαστά). Δεν είναι εντελώς απλό και αστείο το πράγμα πάντως, κάπου το πάνε!

Επίσης έχει τάξει 10-20 χιλιάδες σε κάθε Έλληνα, δεν ξέρω πότε θα τα δώσει αλλά το έχει πει!

Ναι επίσης πριν από 40 χρόνια υπήρχε το Νερό του Καματερού που θεράπευε το καρκίνο, και πριν 10 η Άννα Δρούζα που με τη "φραπελιά" που έλεγε στο κόσμο ότι άμα βάλλουν φύλλα ελιάς και νερό και τα χτυπήσουν στο μπλέντερ, θα φτιάξουν αντικαρκινικό ρόφημα που θα θεραπεύσει το καρκίνο...

Και ακόμα άνθρωποι υπάρχουν που τα χαύουν...

Στην Αμερική τους έχουν βγάλει και όνομα Snake Oil Salesman. Ελληνιστί φιδέμπορες.

• Like 7
Δημοσ.

Είναι από την τράπεζα της Ανατολής αυτό είναι που λέω τόση ώρα.Εκεί προπολεμικά υπήρχε χρυσός από πολλές χώρες και στην διάρκεια του μεσοπολέμου μεταφέρθηκαν στις Η.Π.Α.Άρα λεφτά(σύμφωνα με τον ίδιο τον Σώρρα)υπάρχουν όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για άλλες χώρες.Το θέμα είναι γιατί είπε η Τράπεζα της Ελλάδος ότι υπάρχουν μετοχές από αυτά τα funds χωρίς αντίκρυσμα.Περισσότερο ζημιά κάνει η δήλωση αυτή παρά προσφέρει υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης πριν κάτι μέρες πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα σκότωσε μια κοπέλα που επίσης ήταν στην οργάνωση.

Στην οργάνωση αυτή έχουν βαθμούς και τίτλους όπως έχουν και στη χρυσή αυγή, και στις τεκτονικές στοές κατά κάποιο τρόπο.

Ο τύπος αυτός σκότωσε μια κοπέλα που επίσης ήταν στην οργάνωση, γιατί νόμιζε πως συνωμοτούσε με άλλο μέλος της 

http://www.protothema.gr/greece/article/641939/dimosieuma-thriler-gia-tin-paidopsuhiatro-pou-dolofonithike-apo-opado-tou-sorra/

Είναι εγκληματικά στοιχεία, σκοτώνουν κόσμο, και τριγυρνούν ελεύθεροι ανάμεσα μας...

Ναι επίσης πριν από 40 χρόνια υπήρχε το Νερό του Καματερού που θεράπευε το καρκίνο, και πριν 10 η Άννα Δρούζα που με τη "φραπελιά" που έλεγε στο κόσμο ότι άμα βάλλουν φύλλα ελιάς και νερό και τα χτυπήσουν στο μπλέντερ, θα φτιάξουν αντικαρκινικό ρόφημα που θα θεραπεύσει το καρκίνο...

Στην Αμερική τους έχουν βγάλει και όνομα Snake Oil Salesman. Ελληνιστί φιδέμπορες.

Μια μικρή ένσταση, για τα φύλλα της ελιάς ακούγεται πάλι τώρα τελευταία ότι κάνουν καλό. Δεν ξέρω για καρκίνο αλλά ότι κάτι κάνουν.

Δημοσ.

Μια μικρή ένσταση, για τα φύλλα της ελιάς ακούγεται πάλι τώρα τελευταία ότι κάνουν καλό. Δεν ξέρω για καρκίνο αλλά ότι κάτι κάνουν.

Ανοησίες είναι :)

(για να μη το πω αλλιώς)

• Like 3
Δημοσ.

Zio μην πάμε πάλι στα φύλλα ελιάς please.By the way έχετε δοκιμάσει ποτέ;Εγώ όταν ήμουν μικρός επειδή είχαμε και έχουμε στο οικόπεδο ελιές δοκίμασα.Δηλητήριο σκέτο, μην κάνει βλακεία κανένας και μασουλήσει κανένα φύλλο τώρα που είναι ενήλικας και του κόβει.Θα το μετανιώσει πικρά.

• Like 3
Δημοσ.

επιτρέψτε μου να βάλω αυτό εδώ , όχι απλά επειδή έχω κλάψει στα γέλια , αλλα κ επειδή λέει πολλά για τον εν λόγο .. τύπο ..
έχω ακούσει πολλά , αλλα προσωπικά γέλασα με αυτό π έμαθα σήμερα απο κάτι γνωστούς μου , οτι λέει παλιά κατέβαινε σε αγώνες bodybuilding κ μάλιστα είχε περάσει μια εποχή κ στο γυμναστήριο μ , απο εδώ είναι  :-D 

• Like 9
Δημοσ.

Προχθεσινό γεγονός από καφενείο που μαζεύτηκε η κλίκα του Σώρρα...

Δεν ξερω τι ειναι πιο γραφικο, η μπουκα του ταπερ για τον αντιχριστο Σωρρα ή η ιδια η συγκεντρωση του Sorras fan club

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξερω τι ειναι πιο γραφικο, η μπουκα του ταπερ για τον αντιχριστο Σωρρα ή η ιδια η συγκεντρωση του Sorras fan club

67370115.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Που θυμηθηκες τη Δρουζα ρε θηριο :P

Δημοσ.

Που θυμηθηκες τη Δρουζα ρε θηριο :P

Ξεχνιέται μια τέτοια γραφική προσωπικότητα ? Δρούζα, Στεφανίδου, Λαμπίρη, Πάνια, Εθνικός Σταρ, Τσεσμελή, Μίστερ Μπούτιας, Χειλουδάκη... Μας άφησαν χαραγμένες μνήμες αξέχαστες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...