Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Να πιαστει απο μεσσια αυτος που πειναει το καταλαβαινω. Οχι αυτος που φουσκωνε χρεη τοσα χρονια επι πρασινογαλαζιου ΠΑΣΟΚ και τωρα περιμενει να του τα χαρισει ο μεσσιας. Η γυναικα που δολοφονηθηκε στη Λαμια θες να μου πεις οτι πειναγε και ηταν εξαθλιωμενη και για αυτο εμπιστευτηκε τον Σωρρα; 

2) Το να πιστεψεις καποιον πολιτικο που ταζει τα παντα με τη λογικη του "ας με πιασει το 1 απο αυτα που λεει και θα ειμαι καλυτερα απο σημερα" εστω οτι το καταλαβαινω. Το να πιστεψεις καποιον που σου λεει οτι εχει 600δις να καθονται δειχνει ελλειψη στοιχειωδους κριτικης σκεψης και εν τελει νοημοσυνης. Εχει τεραστια διαφορα

Κάνω παράθεση επί της ευκαιρίας γιατί δεν ήθελα να κάνω και άλλο edit.Τελικά δεν αμφισβητείτε καν ότι ο Σώρρας έχει μετοχές από την τράπεζα της Ανατολής αξίας(πάντα σύμφωνα με τον ίδιο) πολλών δις, αλλά η Τράπεζα της Ελλάδος λέει ότι από το 1930 και μετά αυτές οι μετοχές είναι κωλόχαρτα.Αυτό το είπε τώρα στο Star.Επειδή δεν το ξέρω το θέμα τι συνέβη από το 1930 και μετά και κατέρρευσε η Τράπεζα της Ανατολής;

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως δεν είναι και τόσο αστείο πλέον. Αυτό το κίνημα ας πούμε (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι) εξαπλώνεται διαρκώς, ανοίγουν γραφεία, υπάρχει οργάνωση. Δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στην τύχη όλο αυτό. Αν ήταν απλά ένας τρελός που ήθελε να κάνει το ψώνιο του θα είχε τελειώσει τώρα η ιστορία. Αντίθετα, όλο και μεγαλώνει όλο αυτό.

Επειδή έχω και φίλο που είναι πολύ ενεργός δεν μπορώ να πω έτσι εύκολα ότι όλοι όσοι τον ακολουθούν είναι χαζοί κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται!

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως δεν είναι και τόσο αστείο πλέον. Αυτό το κίνημα ας πούμε (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι) εξαπλώνεται διαρκώς, ανοίγουν γραφεία, υπάρχει οργάνωση. Δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στην τύχη όλο αυτό. Αν ήταν απλά ένας τρελός που ήθελε να κάνει το ψώνιο του θα είχε τελειώσει τώρα η ιστορία. Αντίθετα, όλο και μεγαλώνει όλο αυτό.

Επειδή έχω και φίλο που είναι πολύ ενεργός δεν μπορώ να πω έτσι εύκολα ότι όλοι όσοι τον ακολουθούν είναι χαζοί κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται!

ειναι το κινημα δεν πληρωνω σε new update version :P

• Like 6
Δημοσ.

Εμένα σε ολη αυτην την ιστορια μου αρεσει το νομικο μπλοκάρισμα που εφαγαν οι εφορίες και δεν μπορουν να κινήσουν διαδικασίες εισπραξης ή κατασχεσης, μονο για αυτο αξίζει το παράβολο των 60 ευρω, για όσους τουλάχιστον κινδυνεύουν με πλειστηριασμούς

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα σε ολη αυτην την ιστορια μου αρεσει το νομικο μπλοκάρισμα που εφαγαν οι εφορίες και δεν μπορουν να κινήσουν διαδικασίες εισπραξης ή κατασχεσης, μονο για αυτο αξίζει το παράβολο των 60 ευρω, για όσους τουλάχιστον κινδυνεύουν με πλειστηριασμούς

Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει για πολύ αυτό ακόμα,όπως είπα και πιο πάνω ήδη η υπόθεση πήγε στον Άρειο Πάγο.Εκτός και αν κρίνει και αυτός το εξώδικο ως νομότυπο αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό αποκλείεται.

Δημοσ.

Αν  δεν κάνω τραγικό λάθος δεν νομίζω ποτέ ο Σώρρας, να είπε ότι έχει τόσα λεφτά ο ίδιος αλλά ότι είναι διάφορα funds που υπήρχαν από την τράπεζα της Ανατολής και με κάποιον τρόπο είναι πληρεξούσιος σε αυτά, και ως πληρεξούσιος όχι ως ιδιοκτήτης(αφού δεν υπάρχει κανείς ιδιοκτήτης πια) τα διαθέτει στην Ελληνική δημοκρατία.Φυσικά και είναι μούφα το θέμα άλλωστε οι ομοσπονδιακές αρχές των Η.Π.Α έκαναν έρευνα για αυτά τα funds και δεν βρέθηκαν.Το πρόβλημα πάντως προκύπτει από το γεγονός ότι τα έγγραφα που προσκομίζουν οι πολίτες στις Δ.Ο.Υ είναι νόμιμα.

Κάνεις τραγικό λάθος.

Το παραμύθι του ήταν ότι ανακάλυψε πανάρχαια διαστημόπλοια της ομάδας Έψιλον με τα οποία ταξίδευαν ο Δίας και η παρέα του από τη Γη στο Σείριο και τούμπαλιν, και πούλησε τα δικαιώματα της πατέντας στη κυβέρνηση των ΗΠΑ για 600 δις.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνεις τραγικό λάθος.

Το παραμύθι του ήταν ότι ανακάλυψε πανάρχαια διαστημόπλοια της ομάδας Έψιλον με τα οποία ταξίδευαν ο Δίας και η παρέα του από τη Γη στο Σείριο και τούμπαλιν, και πούλησε τα δικαιώματα της πατέντας στη κυβέρνηση των ΗΠΑ για 600 δις.

Ο φίλος μου έχει πει ότι αυτό δεν ισχύει, το έχουν διαψεύσει.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να έγραφε εδώ και κάποιος υποστηρικτής του. Σίγουρα θα υπάρχει αλλά μπορεί και να φοβάται το κράξιμο! :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει για πολύ αυτό ακόμα,όπως είπα και πιο πάνω ήδη η υπόθεση πήγε στον Άρειο Πάγο.Εκτός και αν κρίνει και αυτός το εξώδικο ως νομότυπο αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό αποκλείεται.

Για να καταλήξει Άρειος Πάγος πρέπει πρώτα να συνεδριάζει για το αν πρέπει να ασχοληθεί η οχι με την υπόθεση, αν πει ναι τότε σε κάποια άλλη συνεδρία μπορεί, αν και εφόσον, να βγάλει  τελεσίδικη απόφαση, ....ο χρόνος ομως τρέχει  ...και τα εξώδικα πέφτουν βροχή ...και οσο μαθαίνετε τοσο χειροτερεύει

Δημοσ.

Άλλος είναι ο Σώρρας άλλος ο Σώρρος;ή Σώρος;

Ο Σόρος είναι Εβραίος και πραγματικά μεγαλοεπιχειρηματίας. 

Ο Σώρρας είναι πατρινός που κάνει έρανο για να μπορέσει να συγκεντρώσει το minimum κεφάλαιο που απαιτείται για τη δημιουργία και λειτουργία πολιτικού κόμματος (Γραφεία, προκηρύξεις, ψηφοδέλτια..) τάζοντας στο κοσμάκι πως άμα γίνει προθυπουργός θα τους διαγράψει τα χρέη απ' τις τράπεζες.

• Like 3
Δημοσ.

Η μόνη διαφορά που έχει αυτός ο τύπος με τους πολιτικούς είναι ότι αυτός δεν έχει ακόμα κόμμα.

Αν βγω αύριο εγώ και υποσχεθώ τσάμπα ζαμπονοτυροπιτες άνετα 2% θα πάρω στις εκλογές.

Η άνοδος της ακροδεξιάς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες πάντως δείχνει ότι το ψέμα δεν είναι μόνο νεοελληνικό φαινόμενο.

• Like 7
Δημοσ.

Ο φίλος μου έχει πει ότι αυτό δεν ισχύει, το έχουν διαψεύσει.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να έγραφε εδώ και κάποιος υποστηρικτής του. Σίγουρα θα υπάρχει αλλά μπορεί και να φοβάται το κράξιμο! :D

Μπες στο facebook. Σε μια από τις ομάδες που περιέχουν τη λέξη "Ελλάδα" ή "Ελληνικό" στην ονομασία τους. Θα πάθεις τη πλάκα σου απ το spam και το e-bullying αυτών των προσώπων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...