Shadows Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οδηγειται ενα κρατος στην εξαθλιωση και αρχιζει ο κοσμος να πιστευει μεσσιες,πολυ περιεργο.
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πάνω από 5.000 πολίτες καθυστερημενοι fixed 12
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν κάνω τραγικό λάθος δεν νομίζω ποτέ ο Σώρρας, να είπε ότι έχει τόσα λεφτά ο ίδιος αλλά ότι είναι διάφορα funds που υπήρχαν από την τράπεζα της Ανατολής και με κάποιον τρόπο είναι πληρεξούσιος σε αυτά, και ως πληρεξούσιος όχι ως ιδιοκτήτης(αφού δεν υπάρχει κανείς ιδιοκτήτης πια) τα διαθέτει στην Ελληνική δημοκρατία.Φυσικά και είναι μούφα το θέμα άλλωστε οι ομοσπονδιακές αρχές των Η.Π.Α έκαναν έρευνα για αυτά τα funds και δεν βρέθηκαν.Το πρόβλημα πάντως προκύπτει από το γεγονός ότι τα έγγραφα που προσκομίζουν οι πολίτες στις Δ.Ο.Υ είναι νόμιμα. εστω να δεχτω και αυτα που λες δεν εδωσα και πολυ σημασια στις μπουρδες που λεει, αλλα οταν βλεπω σε συγκεντρωσεις του ομιλιες κατα καιρους σε διαφορες περιοχες απο το youtube και τον ακους να λεει κατι για μυστικες εξωγηινες αρχαιων ελληνων θεοι, απολλωνες,ολυμπιοι που κατειχαν τεχνολογιες που τους πουλησε στους αμερικανους και του χρωστουνε 3τρις δικα του χρηματα οχι ως αντιπροσωπος, ειναι να αναρωτιεται κανεις αυτοι που τον ακουνε οι θαμωνες απο τις μπουρδες του και μονο πως και δεν τον παιρνουν με τις πετρες, δηλαδη ειναι απιστευτος παπατζης 4
mylo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πόσο μπαταχτσης μπορεί να γίνει ο Έλληνας. Αν έχεις πληρώνεις, αν δεν έχεις δε περιμένεις να τα πληρώσει άλλος. 2
Shadows Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 εστω να δεχτω και αυτα που λες δεν εδωσα και πολυ σημασια στις μπουρδες που λεει, αλλα οταν βλεπω σε συγκεντρωσεις του ομιλιες κατα καιρους σε διαφορες περιοχες απο το youtube και τον ακους να λεει κατι για μυστικες εξωγηινες αρχαιων ελληνων θεοι, απολλωνες,ολυμπιοι που κατειχαν τεχνολογιες που τους πουλησε στους αμερικανους και του χρωστουνε 3τρις δικα του χρηματα οχι ως αντιπροσωπος, ειναι να αναρωτιεται κανεις αυτοι που τον ακουνε οι θαμωνες απο τις μπουρδες του και μονο πως και δεν τον παιρνουν με τις πετρες, δηλαδη ειναι απιστευτος παπατζης Τον χαρντκορα οπαδο του που πιστευει πχ οτι η σεληνη ειναι αστροπλοιο δεν τον λες τον μεσο τυπα που ειναι πνιγμενος στα χρεη και πιστευει οτι μπουρδα του υποσχονται γιατι δεν εχει καμια στηριξη. Και δικαιολογω οτι δεν ειναι εξυπνος καποιος που πιστευει τον σωρρα και τον μεσσια που του υποσχεται την γη της επαγγελιας,αλλα η απογνωση οδηγει σε ακραιες καταστασεις. 1
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το τραγικο δεν ειναι αυτο σαν ειδηση .Οτι εχουμε τοσους καθυστερημενους συμπολιτες δηλαδη . Το τραγικο ειναι οτι εκτεθηκε ανεπανορθωτα το δικαστικο συστημα . ^^^ Αυτό. Άντε μετά να εμπιστευτείς τη δικαιοσύνη της πατρίδας σου. Και ελάτε στη θέση του κακόμοιρου του επικεφαλής του Ταμείου που είπε ο άνθρωπος να μην σπαταλήσει με μαλακίες τον χρόνο του Δημοσίου. Ωστόσο, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με… ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα. Σύμφωνα με τον ισότοπο «liberal.gr» ο εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα.
xstreamgamer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 εστω να δεχτω και αυτα που λες δεν εδωσα και πολυ σημασια στις μπουρδες που λεει, αλλα οταν βλεπω σε συγκεντρωσεις του ομιλιες κατα καιρους σε διαφορες περιοχες απο το youtube και τον ακους να λεει κατι για μυστικες εξωγηινες αρχαιων ελληνων θεοι, απολλωνες,ολυμπιοι που κατειχαν τεχνολογιες που τους πουλησε στους αμερικανους και του χρωστουνε 3τρις δικα του χρηματα οχι ως αντιπροσωπος, ειναι να αναρωτιεται κανεις αυτοι που τον ακουνε οι θαμωνες απο τις μπουρδες του και μονο πως και δεν τον παιρνουν με τις πετρες, δηλαδη ειναι απιστευτος παπατζης Ο άνθρωπος είναι κλόουν κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.Τώρα για τους συμπολίτες μας εγώ το βλέπω και λίγο ανάποδα ίσως γιατί είμαι πολύ καχύποπτος.Δηλαδή δεν πιστεύω τόσο ότι είναι χαζοί- μάλλον θα έλεγα ότι είναι από κουτοπόνηροι μέχρι και έξυπνοι και εξηγώ γιατί.Τι λένε αυτοί όλοι στο κράτος;Λένε ότι ο Σώρας έχει 600 δις και δεν τα παίρνετε γιατί είστε προδότες.Μέχρι λοιπόν να αποδείξεις σαν πολιτεία ότι δεν είστε προδότες και τα 600 δις δεν υπάρχουν εγώ θα σας πληρώνω με ομόλογα αυτών μέχρι να τα δεχτείτε.Και το κάνουν με νόμιμα έγγραφα.Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο χαζοί όσο νομίζουμε και είναι απλά μπαταχτσήδες έστω κάποιοι εξ'αυτών;Ρωτάω εγώ τώρα. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Άλλος είναι ο Σώρρας άλλος ο Σώρρος;ή Σώρος; 1
NT1G Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ο άνθρωπος είναι κλόουν κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.Τώρα για τους συμπολίτες μας εγώ το βλέπω και λίγο ανάποδα ίσως γιατί είμαι πολύ καχύποπτος.Δηλαδή δεν πιστεύω τόσο ότι είναι χαζοί- μάλλον θα έλεγα ότι είναι από κουτοπόνηροι μέχρι και έξυπνοι και εξηγώ γιατί.Τι λένε αυτοί όλοι στο κράτος;Λένε ότι ο Σώρας έχει 600 δις και δεν τα παίρνετε γιατί είστε προδότες.Μέχρι λοιπόν να αποδείξεις σαν πολιτεία ότι δεν είστε προδότες και τα 600 δις δεν υπάρχουν εγώ θα σας πληρώνω με ομόλογα αυτών μέχρι να τα δεχτείτε.Και το κάνουν με νόμιμα έγγραφα.Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο χαζοί όσο νομίζουμε και είναι απλά μπαταχτσήδες έστω κάποιοι εξ'αυτών;Ρωτάω εγώ τώρα. Πες το και έτσι. Έχει κάποια διαφορά; Έχει, αλλά τέλος πάντων. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ρε παρτε το χαμπαρι. Δεν υπαρχει σωτηρια για αυτη τη χωρα. Καταστροφη και χτισιμο απο το μηδεν. Ο Ελληνας αρεσκεται στα παραμυθια, να ακουει αυτα που του αρεσου. Θα του πληρωσουν τα χρεη, θα του βρουν δουλεια, θα τα παρουν απο αλλους, θα θα θα. Αυτος φυσικα να μην κανει τιποτα. Μονο αν πιασει απολυτο πατο η Ελλαδα εχει ελπιδα. Δραχμη (που τοσο πολυ την επιθυμουν μερικοι) και πεινα, οπως εστρωσαν οι Ανατολικοι και τωρα προοδευουν, ετσι θα στρωσουμε και εμεις. Απορώ τι κάθεστε και συζητάτε για τον απατεώνα τσαρλατάνο και τους -χιλιάδες- εγκεφαλικά ανάπηρους συμπολίτες μας. Αυτοι ψηφιζουν ομως... 3
akpe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ^^^ Αυτό. Άντε μετά να εμπιστευτείς τη δικαιοσύνη της πατρίδας σου. Και ελάτε στη θέση του κακόμοιρου του επικεφαλής του Ταμείου που είπε ο άνθρωπος να μην σπαταλήσει με μαλακίες τον χρόνο του Δημοσίου. Ωστόσο, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με… ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα. Σύμφωνα με τον ισότοπο «liberal.gr» ο εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα. Δεν το'χω ψάξει, αλλά από σχόλιο σχετικά με αυτό στο Facebook: «Ας περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Αν ισχύει αυτό που υποψιάζομαι, ίσως ο Εισαγγελέας να είναι γάτα. Αν διέταξε προκαταρκτική για να εξετασθεί τι συμβαίνει με αυτήν την ιστορία περί "ομολόγων" ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος ίσως να γυρίσει μπούμερανγκ στον Σώρρα».
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ο άνθρωπος είναι κλόουν κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.Τώρα για τους συμπολίτες μας εγώ το βλέπω και λίγο ανάποδα ίσως γιατί είμαι πολύ καχύποπτος.Δηλαδή δεν πιστεύω τόσο ότι είναι χαζοί- μάλλον θα έλεγα ότι είναι από κουτοπόνηροι μέχρι και έξυπνοι και εξηγώ γιατί.Τι λένε αυτοί όλοι στο κράτος;Λένε ότι ο Σώρας έχει 600 δις και δεν τα παίρνετε γιατί είστε προδότες.Μέχρι λοιπόν να αποδείξεις σαν πολιτεία ότι δεν είστε προδότες και τα 600 δις δεν υπάρχουν εγώ θα σας πληρώνω με ομόλογα αυτών μέχρι να τα δεχτείτε.Και το κάνουν με νόμιμα έγγραφα.Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο χαζοί όσο νομίζουμε και είναι απλά μπαταχτσήδες έστω κάποιοι εξ'αυτών;Ρωτάω εγώ τώρα. Ευκαιρία με 60 ευρουλάκια να τραβήξουν το θέμα όσο πάει. Βρίσκουν δουλειά και οι δικηγόροι, οι δικαστικοί επιμελητές, όλοι ευχαριστημένοι. Γιατί όντως τόσο μαλάκας δεν μπορεί να είναι κάποιος. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οδηγειται ενα κρατος στην εξαθλιωση και αρχιζει ο κοσμος να πιστευει μεσσιες,πολυ περιεργο. 1) Να πιαστει απο μεσσια αυτος που πειναει το καταλαβαινω. Οχι αυτος που φουσκωνε χρεη τοσα χρονια και τωρα περιμενει να του τα χαρισει ο μεσσιας. Η γυναικα που δολοφονηθηκε στη Λαμια θες να μου πεις οτι πειναγε και ηταν εξαθλιωμενη και για αυτο εμπιστευτηκε τον Σωρρα; 2) Το να πιστεψεις καποιον πολιτικο που ταζει τα παντα με τη λογικη του "ας με πιασει το 1 απο αυτα που λεει και θα ειμαι καλυτερα απο σημερα" εστω οτι το καταλαβαινω. Το να πιστεψεις καποιον που σου λεει οτι εχει 600δις να καθονται δειχνει ελλειψη στοιχειωδους κριτικης σκεψης και εν τελει νοημοσυνης. Εχει τεραστια διαφορα 1
xstreamgamer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πες το και έτσι. Έχει κάποια διαφορά; Έχει, αλλά τέλος πάντων. Σαφώς και έχει διαφορά δεν το λέω για σένα το κατάλαβες αλλά άλλο να λέει ο άλλος σε πληρώνω με τα ομόλογα του Σώρρα επειδή παραπλανήθηκε και άλλο να το κάνει γιατί είναι μπαταχτσής. Edit:Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι η υπόθεση πήγε στον Άρειο πάγο.Πολλά γέλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις