Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πληρώνονται ήδη, από τους φόρους μας ακόμα και από του άθεους

απλά αυτοί είναι κομμάτι του κράτους και είναι αιώνες στο κουρμπέτι ο σωρρας είναι νέο μαγαζί

• Like 2
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέρεις εσυ κανενα να σε βοηθησει τσάμπα?

Φαντάζομαι κάποιον πραγματικό Χριστιανό? :P

Δεν νομίζω να δίδαξε ο Χριστός βοήθεια με πληρωμή...

Δημοσ.

Όταν θα πάς να κάνεις τον γάμο σου εκει ή κάποιο άλλο μυστηριο πές του εγω δεν θα σου δώσω έξτρα χρηματα για αυτό γιατι παιρνεις από το κράτος και μεσα στην εβδομάδα δεν κάνεις και τιποτα το τρομερο ... καμια εξομολογηση ... καμια συμβουλευτικη κτλπ

αλλα εντάξει ρε φιλε πρώτα τους μαθαίνουμε έτσι και μετα μας χαλάει. Εγω τις προαλλες που ζητησα αποδειξη σε μια ταβερνα με στραβοκοιταξαν. Γιατι βεβαια .... θα πηγαν από μενα 20 άτομα πριν .... κάποιοι θα ειχαν και τις γκομενες τους μαζι (σαν καλοι συνοδοι θα πληρωσαν και τα πάντα) και θα ντραπηκαν να ζητησουν αποδειξη ή θα εδωσαν κανα 5ευρω μπουρμπουαρ για να δειξουν και κιμπάρηδες. Και εγω μετά εδειξα ο γραφικος.

Οποτε ή θα έχουμε μια κοινη γραμμη σε ΟΛΑ ..... ή κάποιος θα κάνει τον κακο και οι υπολοιποι δημοσιες σχέσεις... τα έχουμε ξαναπει. Στην Ελλαδα κάνει ο καθενας ότι γουστάρει τι ψάχνουμε να βρουμε? και μετά κανουμε τους σκεπτικιστες.

Οσο για τον σωρα πιστευω δεν υπάρχει καμια ομοιοτητα με την εκκλησια αυτος δεν πληρώνεται από πουθενα και προσπαθει να τα πάρει από τα μέλη του .... οι παππάδες είναι δυ. Δεν έχουν αναγκη να σε κλέψουν .... απλα κάνουν αρπαχτες.

Τα ιδια μου λεγανε και όταν πηγαινα να βγάλω διπλωμα αυτοκινητου ... πρεπει να λαδώσεις για να περάσεις ... το ειχαν και σιγουρο. Τελικα δεν έδωσα φράγκο παραπανω .... φανταζομαι παλι ο κακος θα έγινα από πισω θα με βριζανε αλλα στα @@ μου.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Σόρος είναι Εβραίος και πραγματικά μεγαλοεπιχειρηματίας. 

Ο Σώρρας είναι πατρινός που κάνει έρανο για να μπορέσει να συγκεντρώσει το minimum κεφάλαιο που απαιτείται για τη δημιουργία και λειτουργία πολιτικού κόμματος (Γραφεία, προκηρύξεις, ψηφοδέλτια..) τάζοντας στο κοσμάκι πως άμα γίνει προθυπουργός θα τους διαγράψει τα χρέη απ' τις τράπεζες.

Αλλος ένας μεσσίας που υπόσχεται "λεφτόδεντρα" στον βλάκα λαό που για ακόμα μια φορά δείχνει τα δόντια του και τη δύναμη της αντίστασης στην πραγματικότητα. Ρε σεις...αν κάνουμε και εμείς εδώ μέσα ένα κόμμα insomnia υποσχόμενοι ότι "λεφτά υπάρχουν" επειδή καταφέραμε και αξιοποιήσαμε τους κεραυνούς του Δία για δωρεάν ρεύμα βάζοντας σε δουλειά τον ακούραστο Kratos και έτσι εμείς ως Ελληνες θα απολαμβάνουμε δωρεάν ρεύμα ενώ θα μοσχοπουλάμε το δικό μας ρεύμα στον υπόλοιπο πλανήτη! 

Λέτε να πιάσει; 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλος είναι ο Σώρρας άλλος ο Σώρρος;ή Σώρος;

άλλος είναι.. ο ένας είναι τσέχος μεγαλοαπατεώνας χετζάς (απ' το hedge fund), ο άλλος είναι πατρινός μικροαπατεώνας wannabe μεγάλος.

Πόσο μπαταχτσης μπορεί να γίνει ο Έλληνας. Αν έχεις πληρώνεις, αν δεν έχεις δε περιμένεις να τα πληρώσει άλλος.

ακριβώς!

Θέλω να πάω διακοπές Καραϊβική, ξέρουμε αν μπορώ να φορτώσω το ταξίδι στον Σώρρα;

Απευθυνθείτε στα γραφεία μας. Ω ΔΙΑ!

Πάντως δεν είναι και τόσο αστείο πλέον. Αυτό το κίνημα ας πούμε (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι) εξαπλώνεται διαρκώς, ανοίγουν γραφεία, υπάρχει οργάνωση. Δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στην τύχη όλο αυτό. Αν ήταν απλά ένας τρελός που ήθελε να κάνει το ψώνιο του θα είχε τελειώσει τώρα η ιστορία. Αντίθετα, όλο και μεγαλώνει όλο αυτό.

Επειδή έχω και φίλο που είναι πολύ ενεργός δεν μπορώ να πω έτσι εύκολα ότι όλοι όσοι τον ακολουθούν είναι χαζοί κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται!

λαμόγια είναι , όχι χαζοί.

ειναι το κινημα δεν πληρωνω σε new update version :P

Εδω χιλιαδες πιστευουν οτι τα σπιτια(που πηραν με δανεια) ειναι δικα τους και ας εχουν πληρωσει μονο δοσεις ενος ετους....!

Είναι η πλέον διεθνώς παραδεκτή ορολογία ' pasokification '.

Προχθεσινό γεγονός από καφενείο που μαζεύτηκε η κλίκα του Σώρρα...

Πέθανα όταν το είδα! 'εξορκιστής 3, ο εξορκισμός των zombie'

Nα ρωτησω λιγο κατι, επειδη δεν το εχω πολυπαρακολουθησει το θεμα, ο τυπος τι ακριβως δηλωνε πως επαγγελεται πριν γινει ο,τι εγινε τελος παντων? 

Θελω να πω, εχει πει που βρηκε τα χρηματα τα οποια διατεινεται πως υπαρχουν ή οι οπαδοι του τον ακολουθουν επειδη IQ?

μαγαζί που πούλαγε φουσκωτά παιχνίδια νομίζω είχε στην Πάτρα πριν ασχοληθεί με το Δία  ..

Δημοσ.

ψαχνω να βρω πληροφοριες για το φαινομενο σωρρα , μιας και δεν εχω χρονο για πολυτελειες και αλχημειες τετοιου ειδους, και δεν φαινεται να εχουν ουτε σαιτ αυτοι οι αγυρτες ... μονο κατι τραγικα blogspot Και κατι βιντεακια στο γιουτιουμπ..

καμια ελπιδα :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά;

Πως φτάσαμε στους αθέους, την εκκλησία(αγνάντα) και το ποιος τον πληρώνει καλύτερα;

Αυτοι μοιράζουν θαύματα, κατι ανάλογο του Σωρρα,

Δημοσ.

αρχικα η ολη αυτη ομυγυρη λεγεται ελληνων συνελευσης ή συνελευση?

ουτε αυτοι δεν ξερουν?μια ετσι και μια αλλιως το βλεπω

Δημοσ.

οι αθρησκοι σε αλλο θεμα παρακαλω,....

Είναι ο ts...Και δε σημαινει ότι είναι άθρησκος ο ανθρωπος

Δημοσ.

Είναι ο ts...Και δε σημαινει ότι είναι άθρησκος ο ανθρωπος

οταν αναφερεται καποιος σε θαυματα και τα βαζει στην ιδια κατηγορια με τον σωρρα ω ναι ειναι ,εαν δεν ειναι αθρησκος ή αθεος δεν νομιζω να αναφερε το λεχθεν του....

Δημοσ.

οταν αναφερεται καποιος σε θαυματα και τα βαζει στην ιδια κατηγορια με τον σωρρα ω ναι ειναι ,εαν δεν ειναι αθρησκος ή αθεος δεν νομιζω να αναφερε το λεχθεν του....

...Αθεε ts τα κουβαδάκια σου κ σε άλλη παραλία... :P

Πάμε καλά...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...