DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια τωρα ..... εγω ποτε δεν εχω δωσει λεφτά στην εκκλησια χωρις να το θέλω πχ στο παγκάρι. Ουτε μου ζητησαν ποτε συνδρομη οποιος θελει πάει στην λειτουργια προσεύχεται και φευγει. Ο άλλος θέλει συνδρομες για το γρκουπάκι του. Τι συγκρινουμε τωρα... και βεβαια μολις αρχισει και βρωμάει μπαρουτι θα τον ενημερωσουν τα τσιράκια του ότι πρεπει να εξαφανιστεί θα φυγει ακομα και από την χωρα μέχρι να ξεχαστεί το συμβάν και να ερθει μετα από καιρο ξανά. 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 μέχρι να ξεχαστεί το συμβάν... Για ποιό συμβάν μιλάς; Εδώ πρόκειται για οργανωμένη επιχείρηση.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ήδη δε χρωστάω τίποτα μετά τη μονομερή διαγραφή του επονείδιστου χρέους, πληρώνω από το το καταπίστευμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τώρα έχω παίξει και 25 ευρώ στο Σώρρα να πιάσω και όσα χιλιάρικα μου αναλογούν και από εκεί. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν πιάσω τα λεφτά , είναι βέβαια ξηρά τροφή, γιατί θα έρθει η παγκόσμια επανάσταση και η κατάλυση του καπιταλισμού και πρέπει να είμαι έτοιμος να τις μοιράσω στους συνανθρώπους. Για τη Δευτέρα παρουσία έχει ο Θεός. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το τραγικο ειναι οτι εκτεθηκε ανεπανορθωτα το δικαστικο συστημα . ναι τώρα εκτέθηκε το δικαστικό σύστημα... Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε πως εκτέθηκε το δικαστικό σύστημα; Δεν ξέρω που ακριβώς το στηρίζετε. Αλλά οποιοσδήποτε που έχει x αρμοδιότητες παραπάνω (πχ εισαγγελέας) μπορεί να κινηθεί εναντίων ιδιώτη ή δημοσίου "όποτε γουστάρει" (σχήμα λόγου). Δε νομίζω να είναι κάτι πρωτοφανές αυτό. Εκτός αν για την υπόθεση ψώρα, υπάρχουν άλλες δικαστικές κινήσεις που δεν έχω δει.
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κακώς. Όταν οι άνθρωποι το βλέπουν ως ανέκδοτο, τότε ούτε οι αρχές θα το δουν ( ή θα το δουν όταν είναι αργά(; )) Στα υπόλοιπα όχι, δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Αν ο σωροτετοιος "βάζει χέρι στο πελατολόγιο της Εκκλησίας και της πατριωτικής Δεξιάς", τότε το ίδιο πράγμα κάνουν και οι ελληνικές σοκολατο-κλπ-βιομηχανίες. Ελπίζω να μην το αρνηθείς και αυτό, είναι δεδομένο ότι διαφήμιζαν το "αγόραζω ελληνικά". Αλλά ούτε οι μεν ή οι δε, βάζουν χέρι όπως λες. Για αυτό ο συλλογισμός σου είναι λανθασμένος. Η εκκλησία δεν πουλάει εμπορικά προϊόντα, που σημαίνει δεν υπάρχει πελατολόγιο για να κλαπεί. Και η πατριωτική δεξιά δεν είναι ένα άτομο, ενώ η άκρα δεξιά είναι ουσιαστικά η ΧΑ. Αντιθέτως, τα πιο πιθανά πελατολόγια υπάρχουν σε αστρολόγους κλπ. Αλλά αυτοί οι επαγγελματίες στη πλειοψηφία τους προτιμούν να κάνουν τα γλυκά μάτια στον Λαζόπουλο και σία οπότε δεν έχουν σχέση με την πατριωτική δεξιά. Αν και δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις τι λέω, θα το πω και διαφορετικά. Το κίνημα του Σώρρα έχει (και) θρησκευτικό χαρακτήρα και παρουσιάζεται ως ανταγωνιστής της Ορθοδοξίας (κυρίως), την οποία αμφισβητεί ευθέως. Προφανώς και δεν απευθύνεται στους ιεράρχες, αλλά στους πιστούς (όλων των χώρων και επαγγελμάτων). Οι Χριστιανοί (κυρίως αυτοί με αυξημένο το πατριωτικό αίσθημα) είναι το πελατολόγιο το οποίο έχει βάλει ως στόχο και η Εκκλησία δείχνει να το αντιλαμβάνεται αυτό, έστω και καθυστερημένα. Η σχέση Εκκλησίας-Χριστιανών είναι κατά βάση οικονομική (οι πιστοί αγοράζουν τη σωτηρία της ψυχής τους) και αυτά τα χρήματα αποτελούν στόχο του Σώρρα. Μόνο που αντί για σωτηρία ψυχής, αυτός πουλάει τη σωτηρία του Ελληνισμού. Simple as that. Επαναλαμβάνω, δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις, μπορείς να συνεχίσεις να λες ότι η Εκκλησία δεν πουλάει εμπορικά προϊόντα, ενώ είναι γνωστό ότι ανήκει στον κλάδο των υπηρεσιών.Ρε παιδια τωρα ..... εγω ποτε δεν εχω δωσει λεφτά στην εκκλησια χωρις να το θέλω πχ στο παγκάρι. Ουτε μου ζητησαν ποτε συνδρομη οποιος θελει πάει στην λειτουργια προσεύχεται και φευγει. Ο άλλος θέλει συνδρομες για το γρκουπάκι του. Τι συγκρινουμε τωρα... και βεβαια μολις αρχισει και βρωμάει μπαρουτι θα τον ενημερωσουν τα τσιράκια του ότι πρεπει να εξαφανιστεί θα φυγει ακομα και από την χωρα μέχρι να ξεχαστεί το συμβάν και να ερθει μετα από καιρο ξανά.Και οι οπαδοί του Σώρρα θέλουν και πληρώνουν (για την απελευθέρωση τη δική τους και της Πατρίδας), δεν τους ανάγκασε κανείς, ούτε τους υποχρέωσε κανείς να γίνουν μέλη (πχ με νηπιοβάφτιση και πλύση εγκεφάλου από την παιδική ηλικία). 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αν και δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις τι λέω, θα το πω και διαφορετικά. Το κίνημα του Σώρρα έχει (και) θρησκευτικό χαρακτήρα και παρουσιάζεται ως ανταγωνιστής της Ορθοδοξίας (κυρίως), την οποία αμφισβητεί ευθέως. Προφανώς και δεν απευθύνεται στους ιεράρχες, αλλά στους πιστούς (όλων των χώρων και επαγγελμάτων). Οι Χριστιανοί (κυρίως αυτοί με αυξημένο το πατριωτικό αίσθημα) είναι το πελατολόγιο το οποίο έχει βάλει ως στόχο και η Εκκλησία δείχνει να το αντιλαμβάνεται αυτό, έστω και καθυστερημένα. Η σχέση Εκκλησίας-Χριστιανών είναι κατά βάση οικονομική (οι πιστοί αγοράζουν τη σωτηρία της ψυχής τους) και αυτά τα χρήματα αποτελούν στόχο του Σώρρα. Μόνο που αντί για σωτηρία ψυχής, αυτός πουλάει τη σωτηρία του Ελληνισμού. Simple as that. Επαναλαμβάνω, δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις, μπορείς να συνεχίσεις να λες ότι η Εκκλησία δεν πουλάει εμπορικά προϊόντα, ενώ είναι γνωστό ότι ανήκει στον κλάδο των υπηρεσιών. Η εκκλησία δεν πουλάει εμπορικά προϊόντα, που σημαίνει δεν υπάρχει πελατολόγιο για να κλαπεί. Και η πατριωτική δεξιά δεν είναι ένα άτομο, ενώ η άκρα δεξιά είναι ουσιαστικά η ΧΑ. Αντιθέτως, τα πιο πιθανά πελατολόγια υπάρχουν σε αστρολόγους κλπ. Αλλά αυτοί οι επαγγελματίες στη πλειοψηφία τους προτιμούν να κάνουν τα γλυκά μάτια στον Λαζόπουλο και σία οπότε δεν έχουν σχέση με την πατριωτική δεξιά. Σειρά σου τώρα να αποδείξεις ότι οι δωρεές στην εκκλησία από πιστούς είναι περίπου ίσες ή μεγαλύτερες από τις συνδρομές συν τα 60ρια (συν λοιπές δωρεές προς τιμή του) που τους βάζει ο σωροτέτοιος να πληρώνουν. Μόνο έτσι θα πάρω στα σοβαρά το κομμάτι που διέγραψα. Γιατί σίγουρα συγχωροχάρτια δεν έχω δει από την ελληνική εκκλησία.
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 κιριλεμαν για την βάφτιση σαν μυστηριο έχεις ένσταση για το ονομα που σου δώσανε χωρις να σε ρωτησουν έχεις? 2
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 κιριλεμαν για την βάφτιση σαν μυστηριο έχεις ένσταση για το ονομα που σου δώσανε χωρις να σε ρωτησουν έχεις? Ας μη βγούμε εκτός θέματος. 1
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ας μη βγούμε εκτός θέματος. Α τωρα να μην βγουμε εκτος θεματος. Οκ
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Α τωρα να μην βγουμε εκτος θεματος. Οκ Η αναφορά ήταν στους πιστούς του Χριστιανισμού ως δυνητικοί πελάτες του Σώρρα, όχι στα μυστήρια και τις πρακτικές της Εκκλησίας ή στην ουσία του Χριστιανισμού. Σειρά σου τώρα να αποδείξεις ότι οι δωρεές στην εκκλησία από πιστούς είναι περίπου ίσες ή μεγαλύτερες από τις συνδρομές συν τα 60ρια (συν λοιπές δωρεές προς τιμή του) που τους βάζει ο σωροτέτοιος να πληρώνουν. Μόνο έτσι θα πάρω στα σοβαρά το κομμάτι που διέγραψα. Γιατί σίγουρα συγχωροχάρτια δεν έχω δει από την ελληνική εκκλησία. Δε χρειάζεται να αποδείξω τίποτα, ούτε με καίει η αποδοχή ή όχι των απόψεών μου από την αφεντιά σου. Οι πιστοί, με τον ένα ή άλλο τρόπο, είτε γιατί ο ιερέας το ζητάει ευθέως (για την τέλεση των μυστηρίων), είτε από ντροπή γιατί το κάνουν και οι άλλοι (όταν βγαίνει ο δίσκος), είτε λόγω έμμεσου εκβιασμού από το ίδιο το δόγμα (δεν είναι να παίζεις με την πιθανότητα να πας στην κόλαση), ακουμπάνε το υστέρημά τους στις ενορίες. Δε λείπουν, φυσικά, και οι δωρεές από τους ντιπ για ντιπ βλαμμένους. Όλοι αυτοί αποτελούν ιδανικό πελατολόγιο για τον Σώρρα. 2
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η εκκλησια δεν έχει ρεύμα? δεν πληρώνει νεοκορο? δεν θα πληρώσει τον ψάλτη? μπαινεις σε έναν χωρο και κάθεσαι μεσα ακομα και εξοδα καθαριστη πρεπει να συμπεριλάβεις δεν γινονται όλα αυτόματα, δεν σε υποχρεωνει κανεις να πληρώσεις αλλα αμα το σκεφτεις .... υπάρχουν και κάποια προσθετα έξοδα. Του Σώρρα τα προσθετα ποια ακριβως είναι? ο μισθος της τύπισσας που κραταει το μικροφωνο και απαγγέλει τον ορκο τους?
logistoulis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η βασική ιδέα είναι πάντως η ίδια σου υπόσχομαι φούμαρα κααααποια στιγμή στο μέλλον, πέσε τώρα το μαρούλι για τα έξοδα Ακόμα και κόμματα χρησιμοποιούν ανάλογο τρόπο σκέψης/δράσης Το εμπόριο ελπίδας είναι κόλπο από την αρχαιότητα 3
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ουτε λεφτα για κερι δεν εχει ο κοσμος οχι για δωρεες
Dannie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η εκκλησια δεν έχει ρεύμα? δεν πληρώνει νεοκορο? δεν θα πληρώσει τον ψάλτη? μπαινεις σε έναν χωρο και κάθεσαι μεσα ακομα και εξοδα καθαριστη πρεπει να συμπεριλάβεις δεν γινονται όλα αυτόματα, δεν σε υποχρεωνει κανεις να πληρώσεις αλλα αμα το σκεφτεις .... υπάρχουν και κάποια προσθετα έξοδα. Του Σώρρα τα προσθετα ποια ακριβως είναι? ο μισθος της τύπισσας που κραταει το μικροφωνο και απαγγέλει τον ορκο τους? Σοβαρα τωρα θεωρεις οτι η εκκλησια δεν εκμεταλλευεται οικονομικα τους πολιτες με τον τροπο της? Οταν πας να διαβασεις εναν νεκρο(σε ταφο) δεν ερχεται ο αλλος διχως χρηματα(μαλιστα οση ωρα διαβαζει στον ταφο του δικου σου κοιταζει αριστερα δεξια για πελατακια που τον περιμενουν).Δεν τους εχω δει ποτε να πανε να διαβασουν πεθαμενους χωρις συγγενεις θαμμενοι μερικοι στους αγνωστους.Επισης αν δεν εχεις λεφτα για ταφο η εκει που βαζουν τα οστα μπαινεις στον κλιβανο(αλλα η καυση νεκρων απαγορευεται).Οι ιερεις πληρωνονται απο το κρατος αλλα κανουν εκατονταδες αρπαχτες. Σε ενα νομο οταν μπαινει καινουργιος αρχιεπισκοπος στις εκκλησιες που πεφτει χρημα(δημοι/ενοριες) πανε "δικοι" του ιερεις για να εχουν το ελεγχο.Σαφως υπαρχουν και ιερεις που δεν βγαινουν στα καναλια νιωθοντας σταρ σαν την βουγιουκλακη και εχουν θεσεις υψηλες ειναι απλοι και ταπεινοι.
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ο καθενας θέλει λεφτά για να έρθει έξτρα να ασχοληθεί με το θέμα σου. Ξέρεις εσυ κανενα να σε βοηθησει τσάμπα? Προφανως και ο άλλος που συζητάμε εδώ προσφέρει αερα κοπανιστο και θελει και συνδρομη το μηνα τουλάχιστον για τους πιστους και οσους αναγνωριζουν τα έθιμα και τα μυστηρια της εκκλησιας ο παππάς προσφέρει εκεινη τη στιγμη. Ενταξει αμα εισαι άθεος δεν εχει νοημα να κάνουμε τέτοιες κουβέντες. Καθενας πιστευει ότι έχει δικιο και δεν πειθεται από επιχειρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις