Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερωτημα είναι ποιος ληστευσε ποιον.

Αμα δεις κάτι ατομα που είναι σε δουλειες και παλια τσιμπουσανε 2 και 3 χιλιάρικα για να δουλευουν 3-4 ωρες και τις άλλες για καφέ.Βαλε και την φοροδιαφυγή μέσα. Βεβαια εγω πιστευω ότι φταινε κυριως οι πολιτικοι και αυτό επειδή οι ιδιοι σαν τιμονιέρηδες της διακυβερνησης του κράτους δεν έμαθαν τον κοσμο αλλιως. Τον εμαθα πχ να δουλευει λιγο και να παιρνει πολλα ... για αυτό εβλεπες και υπερκαταναλωτισμο.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγα μην φυγω επειδη οι αλλοι ειναι αυτο που ειναι.

Φυγετε οσοι πιο πολλοι μπορειτε να αραιωσουν και τα παρκινγκ  :-D

Best of luck man... θα την χρειαστείς όλη οταν η συντριπτικη πλειοψήφια ειναι επιπέδου Ορκ.

Δημοσ.

Ξεκολλάτε με αυτον στη Λαμία. Ο ανθρωπος παίζει σοβαρα να είχε σχιζοφρενεια.

Το θεμα ειναι με τις αλλες χιλιαδες που απομένουν. Και ως που θα φτασει αυτη η κοινωνία, γιατί πάτος απ οτι φαίνεται δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμμ. Ουτε ενας οπαδος εδω στο ινσο;

Ενιγουει, εγω γελασα με τους ορκους προς το... κατι του σύμπαντος.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν αρχίσει να τρολαρει κανενας οργανισμός και πληρώνει συνταξεις και επιδοματα πχ σε "Σώρρα".

Δημοσ.

O τύπος θα απασχολησει λιγο καιρο τον τυπο και η υποθεση του πάλι θα θαφτει ... θα του πουν να χαλαρωσει και να μην ενοχλησει άλλο και θα εξαφανιστεί .. αντε μια εβδομάδα ακομα να ασχοληθούμε με αυτόν μετά γεια σας .... οποιος καταλαβαινει από μπουρδες και δεν είναι αφελής ή οποιος ξέρει τις ιστοριες του δεν θα πιαστεί κοροϊδο.

Κατά τα αλλα χαζοι πάντα υπηρχαν και θα υπάρχουν. Χαζοι σε ολους τους τομεις που νομιζουν ότι η ζωη τους μπορει να αλλαξει σε μια μέρα και ότι η επιτυχια και η εκπληρωση είναι καταστασεις που έρχονται από το πουθενα χωρις να χρειαστεί να κουνησουμε το δαχτυλάκι μας. Αυτων την πλεονεξια και την αφελεια εκμεταλευονται οι άεργοι απατεώνες και παράσιτα αυτης της κοινωνιας για να επιβιώνουν χωρις να δουλευουν. Χωρις δηλαδή να είναι χρήσιμα μέλη μιας κοινωνιας.

Δημοσ.

O τύπος θα απασχολησει λιγο καιρο τον τυπο και η υποθεση του πάλι θα θαφτει ... θα του πουν να χαλαρωσει και να μην ενοχλησει άλλο και θα εξαφανιστεί .. αντε μια εβδομάδα ακομα να ασχοληθούμε με αυτόν μετά γεια σας .... οποιος καταλαβαινει από μπουρδες και δεν είναι αφελής ή οποιος ξέρει τις ιστοριες του δεν θα πιαστεί κοροϊδο.

Κατά τα αλλα χαζοι πάντα υπηρχαν και θα υπάρχουν. Χαζοι σε ολους τους τομεις που νομιζουν ότι η ζωη τους μπορει να αλλαξει σε μια μέρα και ότι η επιτυχια και η εκπληρωση είναι καταστασεις που έρχονται από το πουθενα χωρις να χρειαστεί να κουνησουμε το δαχτυλάκι μας.

Έχει 4 χρόνια αυτή η ιστορία όμως και αντί να ξεθυμαίνει δυναμώνει! Πριν 2-3 χρόνια πχ δεν υπήρχαν γραφεία, τώρα βλέπω παντού!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για το παρανοϊκο τουβλο Σωρρα,διαβασε κανεις την απολογια του Αρχαιου πολεμιστη που εσφαξε την γυναικα?Μολις επεσε μπροστα μου και μου επεσαν τα σαγονια. Ή ειναι τρελαρες ολοι τους ή το παιζει τρελος ο τυπος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τελικα η εφορια δε συμψηφισει τις οφειλες των πολιτων με τα ομολογα Σωρρα, τοτε να δουμε πως θα αντιδρασουν τα μελη του κινηματος του. Θα σπασουν τα γραφεια?

Ακουσα οτι ανοιξε 280 γραφεια σε ολη την Ελλαδα...

Δημοσ.

Διαβάζω το νήμα και νιώθω ότι μόλις ανακαλύψαμε όχι την Αμερική, αλλά τον κόσμο όλο...

Θέλω κάποιος να μου πει τη διαφορά του σωρρα και των απελπισμένων ακολούθων του με τους άλλους που θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα τους έσβηναν τα χρέη ή λιγο πιο παλιά τους άλλους που θα τους έδιναν τα λεφτά που υπήρχαν...

Και για να είμαι δίκαιος ο τρελοσώρρας και το συνάφι του δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο μπροστά σε αυτούς...

Απλά το θέμα πήρε διαστάσεις τώρα λόγω της δολοφονίας της γυναίκας από μέλος της οργάνωσης του...

Το τραγικο ειναι οτι εκτεθηκε ανεπανορθωτα το  δικαστικο  συστημα .

ναι τώρα εκτέθηκε το δικαστικό σύστημα...

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...