Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω του σκανε μηνιαια συνδρομη,θελουν να τους αποπληρωσει και τα χρεη??Βασικα ειναι να τρομαζεις με τα μελη του κινηματος Ψωρρα!Δεν ειναι εγκληματικη οργανωση,ειναι πυρηνικα βληματα!

• Like 5
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεχνιέται μια τέτοια γραφική προσωπικότητα ? Δρούζα, Στεφανίδου, Λαμπίρη, Πάνια, Εθνικός Σταρ, Τσεσμελή, Μίστερ Μπούτιας, Χειλουδάκη... Μας άφησαν χαραγμένες μνήμες αξέχαστες.

ξεχασες την πρωτοπορο μιχαλονακου :mrgreen:

• Like 3
Δημοσ.

...

Τουλάχιστον 5.000 πολίτες έχουν παραπέμψει στον...

Μόνο ?

δε καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε μεγάλο αριθμό ? Αν ήμουν ο Σώρρας θα είχα απογοητυθεί όταν σε μια χώρα όπου κάτι εκκατομύρια ψήφισαν λίγο πολύ με βάση αντίστοιχες υποσχέσεις , 5.000 είναι εξευτελιστικά μικρό νούμερο.

Εγω ξερω οτι ξεκίνησε σαν αστειο και ολοι γελάγαμε και εχει παρει πολιτικές και δικαστικές διαστάσεις, μεχρι και οι εφορίες εχουν μπλοκάρει νομικά και δεν ξέρουν με ποιόν τρόπο να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές χαχααααα

Μη λέμε ότι θέλουμε ... ακόμα και να υπήρχαν τα λεφτά , σε τι έχει να κάνει αυτό με την εφορία.

Αν ο κολλητός μου έχει στη τράπεζα πχ τα 5.000 που μπορεί να χρωστάω στην εφορία ... αυτό σημαίνει ότι αντί για πληρωμή καταθέτουμε μια μαλακια/εξώδικο?

... από το γεγονός ότι τα έγγραφα που προσκομίζουν οι πολίτες στις Δ.Ο.Υ είναι νόμιμα.

τι πάει να πει "νόμιμα έγγραφα" ?

Τι είναι ένα "παράνομο" έγγραφό ?

Πως μπορεί μια εξώδικη δήλωση να είναι "παράνομη" ?

Δημοσ.

Εγώ ρε σεις κάτι χάνω στην όλη φάση με τα εξώδικα του Σώρρα...έστω ότι ο τύπος έχει 600 δις όπως λέει και έστω ότι τα έχει βάλει σε καταπίστευμα υπέρ του ελληνικού δημοσίου και θα απελευθερωθούν όταν εκπληρωθούν κάποιοι όροι. Εγώ αυτό έχω καταλάβει ότι ισχυρίζεται. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα λεφτά θα γίνουν κάποτε περιουσία του ελληνικού δημοσίου στην οποία οι πολίτες δεν έχουν έρεισμα. Συνεπώς δεν στέκει να ζητάς να αποπληρωθεί κάτι με κάτι που δεν είναι δικός σου. Αλλιώς μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι μας ανήκει το 1/10000000 από την Βουλή π.χ. και να πάμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας με 20 τούβλα της. Άρα δεν βλέπω πως η φάση με τα εξώδικα μπορεί να στέκει. Έχω χάσει κάτι;

Δημοσ.

Μόνο ?

δε καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε μεγάλο αριθμό ? Αν ήμουν ο Σώρρας θα είχα απογοητυθεί όταν σε μια χώρα όπου κάτι εκκατομύρια ψήφισαν λίγο πολύ με βάση αντίστοιχες υποσχέσεις , 5.000 είναι εξευτελιστικά μικρό νούμερο.

Μη λέμε ότι θέλουμε ... ακόμα και να υπήρχαν τα λεφτά , σε τι έχει να κάνει αυτό με την εφορία.

Αν ο κολλητός μου έχει στη τράπεζα πχ τα 5.000 που μπορεί να χρωστάω στην εφορία ... αυτό σημαίνει ότι αντί για πληρωμή καταθέτουμε μια μαλακια/εξώδικο?

τι πάει να πει "νόμιμα έγγραφα" ?

Τι είναι ένα "παράνομο" έγγραφό ?

Πως μπορεί μια εξώδικη δήλωση να είναι "παράνομη" ?

5.000 το εχουν παρατραβηξει. Δεν σημαινει οτι μονο αυτοι τον πιστευουν...

Δημοσ.

Ξεχνιέται μια τέτοια γραφική προσωπικότητα ? Δρούζα, Στεφανίδου, Λαμπίρη, Πάνια, Εθνικός Σταρ, Τσεσμελή, Μίστερ Μπούτιας, Χειλουδάκη... Μας άφησαν χαραγμένες μνήμες αξέχαστες.

Δεν ξέρω αν συγκρινονται με τους σημερινούς....Ξέχασες τον Μένιο στα δυνατά του, μαζί με Σπύρο Ρέβη...

P.S Για τον καρκίνο, όχι φραπελιά θα πιεί ο άλλος, αλλά και το δηλητήριο του σκορπιού από την Κούβα, το σπέρμα ανήλικου γορίλα πριν την ωορηξία και ότι άλλο του πασάρουν και στην τιμή που του το πασαρουν για το ενδεχομενο να σωθεί....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ρε σεις κάτι χάνω στην όλη φάση με τα εξώδικα του Σώρρα...έστω ότι ο τύπος έχει 600 δις όπως λέει

600 δις αντιστοιχουν σε μια μονο μετοχη της τραπεζας της ανατολης.εχει μαλιστα προσφερει 8 μετοχες σε μκο και η δου  πατρων εχει φορολογησει αυτη τη δωρεα με 27δις :wacko:

Δημοσ.

Το πράγμα είναι απλό εισαγγελέας και μετά μέσα σε ψυχιατρική κλινική, οι άνθρωποι είναι ψυχικά άρρωστη ήδη ένας από αυτούς έκανε φόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πράγμα είναι απλό εισαγγελέας και μετά μέσα σε ψυχιατρική κλινική, οι άνθρωποι είναι ψυχικά άρρωστη ήδη ένας από αυτούς έκανε φόνο.

Εδω χιλιαδες πιστευουν οτι τα σπιτια(που πηραν με δανεια) ειναι δικα τους και ας εχουν πληρωσει μονο δοσεις ενος ετους....!

• Like 11
Δημοσ.

Εδω χιλιαδες πιστευουν οτι τα σπιτια(που πηραν με δανεια) ειναι δικα τους και ας εχουν πληρωσει μονο δοσεις ενος ετους....!

Αυτοί όμως δεν σκότωσαν άνθρωπο όπως έκανε ο άλλος στην Λαμία και έλεγε ότι τον έχουν παγιδεύσει οι μασονοι.

Δημοσ.

Προφανως τρολλια κανουν τοσοι χιλιαδες Ελληνες για να μην πληρωσουν φορους, βρίσκοντας παραθυρακι.

Η επιβιωση προέχει της ηθικης. :-)

• Like 1
Δημοσ.

η ολη φάση ειναι:

7844-004-03F08612.jpg

Φευγάτε απο την χώρα οσο προλαβαίνεται...

Σιγα μην φυγω επειδη οι αλλοι ειναι αυτο που ειναι.

Φυγετε οσοι πιο πολλοι μπορειτε να αραιωσουν και τα παρκινγκ  :-D

Δημοσ.

^^^

Αυτό.  Άντε μετά να εμπιστευτείς τη δικαιοσύνη της πατρίδας σου.

Και ελάτε στη θέση του κακόμοιρου του επικεφαλής του Ταμείου που είπε ο άνθρωπος να μην σπαταλήσει με μαλακίες τον χρόνο του Δημοσίου. 

Ωστόσο, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με… ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα.

Σύμφωνα με τον ισότοπο «liberal.gr» ο εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα.

Ναι και αμα τον εξετάσει .... κάτι χέστηκε στα γυφτικα.

Παιδια να ειστε φειδωλοι σε αυτά που γράφετε .... μην στειλει κανα εξώδικο ο σώρρας στο ινσομνια

ότι τον δυσφημούμε και μας δεις έναν - έναν μαζεμένους στο τμήμα. Για καταθεσεις :cry:

Εγω μέχρι να πάρω σειρά θα είμαι στη γωνια και θα συζητάω για γκομενάκια με τον Τριλοβιτη και άλλους πιστούς. :devil:

Επίσης πριν κάτι μέρες πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα σκότωσε μια κοπέλα που επίσης ήταν στην οργάνωση.

Στην οργάνωση αυτή έχουν βαθμούς και τίτλους όπως έχουν και στη χρυσή αυγή, και στις τεκτονικές στοές κατά κάποιο τρόπο.

Ο τύπος αυτός σκότωσε μια κοπέλα που επίσης ήταν στην οργάνωση, γιατί νόμιζε πως συνωμοτούσε με άλλο μέλος της 

οργάνωσης για να του πάρουνε τη θέση.

http://www.protothema.gr/greece/article/641939/dimosieuma-thriler-gia-tin-paidopsuhiatro-pou-dolofonithike-apo-opado-tou-sorra/

Είναι εγκληματικά στοιχεία, σκοτώνουν κόσμο, και τριγυρνούν ελεύθεροι ανάμεσα μας...

Ναι επίσης πριν από 40 χρόνια υπήρχε το Νερό του Καματερού που θεράπευε το καρκίνο, και πριν 10 η Άννα Δρούζα που με τη "φραπελιά" που έλεγε στο κόσμο ότι άμα βάλλουν φύλλα ελιάς και νερό και τα χτυπήσουν στο μπλέντερ, θα φτιάξουν αντικαρκινικό ρόφημα που θα θεραπεύσει το καρκίνο...

Και ακόμα άνθρωποι υπάρχουν που τα χαύουν...

Στην Αμερική τους έχουν βγάλει και όνομα Snake Oil Salesman. Ελληνιστί φιδέμπορες.

Τι βαθμούς έχει? ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος? :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...