powerup Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εμένα μια και μου έδωσαν τη δυνατότητα έστειλα ότι θα περιμένω το Μάρτιο. Αντε να δούμε τωρα τι θα πουν.Τι εγραψες και που γιατι μου ηρθε μμηνυμα για δευτερη παραγγελια που εκανα αν θελω να ακυρωσω
kosmasdel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Και εμενα μου ηρθε email να περιμένω για Μαρτιο και οτι θα παρω το 1 απο τα 2 πορτοφολια που πηρα και θα τους απαντήσω οτι θελω το refund και τους ποντους.
dchatz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι εγραψες και που γιατι μου ηρθε μμηνυμα για δευτερη παραγγελια που εκανα αν θελω να ακυρωσω to:[email protected] In that case I will wait till March for the new stock to arrive. Thank you Τα στοιχεία της παραγγελίας υπήρχαν σε προηγούμενο email. Εννοείται ότι θα βάλεις και αυτά ώστε να δουν σε ποια παραγγελία αναφέρεσαι. 1
Genatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Thank you for your reply. We are grateful for your patient waiting. We will ship your order XXXXXX once the item is in stock. If you have any other questions, just feel free to contact us. Best wishes, Ruth Αυτο απαντησαν στο μνμ οτι θα περιμενω
p14767 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 εγω ειχα κανει 2 παραγγελιες. στην πρωτη ειχα παραγγειλει 2 κομματια εκαναν refund χωρις να προηγηθει καποια αντιπροσφορα στη δευτερη ειχα παραγγειλει 1 κομματι, μου εστειλαν το γνωστο ιμειλ με τους ποντους κλπ,ζητησα να μου το στειλουν οταν εχουν.
Questioner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε και σε εμένα το mail. Τους ζήτησα να περιμένω... να πάρω το refund το Μάρτιο γιατί όπως τους βλέπω πορτοφόλια δεν θα πάρουμε ποτέ και απλά θα μας πουν ότι τελικά δεν βρήκαν απόθεμα. Μακάρι να κάνω λάθος. 1
newworld Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) τους είπα θα περιμένω ως τον Μάρτιο και μου απάντησαν αυτό Thanks for your email. For your order fgbtrbtgt, the item will never in stock , could you accept we cancel and refund you? If you do not reply us in 3 days, we will cancel and refund you. Best regards, Victoria Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από matrixxx 1
Billator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Προς το παρών πάντως εγώ δεν έλαβα Email για ακύρωση μπορεί να μην έφτασε η σειρά μου απλά! χαχαχα
johnbond Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Και εμένα τα ίδια για μάρτιο.Τους είπα οκ,θα περιμενω. Απο τα 10 που παρήγγειλα είπαν θα μου στειλουν 1. Τους ζήτησα να στείλουν 2 και περιμένω απάντηση, Αλλά και 1 καλό είναι αν το πάρουμε τελικά.
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μου ρθε και μενα μαιλ και την ακύρωσα...
JohnnyX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 guys ενδεχομενως να κρυβεται ο διαβολος απο πισω (και εγω 10 παραγγειλα) και εμενα ετσι μου ειπαν ..οτι θα στειλουν 1 !!! (δεν ειμαι βεβαιως αν το στειλουν τωρα ή το μαρτιο), αλλα δεν ειπαν τι θα κανουν με τα αλλα 9.Σε προσπαθεια για περαιτερω διευκρινηση..και ρωτωντας αν θα στειλουν το μαρτιο τα αλλα 9 ή θα μου τα κανουν refund η απαντηση ηταν Thanks for your reply.About your order χχχχχχχχ, only one item can be sent instead of 10 without refund. If you don't agree, we can full refund to you. Πολυ φοβαμε οτι θελουν να στειλουν ενα item με κοστος 2.38€ !!!!
Themos3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Στέλνουν τώρα 1 αντί για 10 και τα υπόλοιπα 9 τα ζήτησα όποτε έχουν.... Δε θα μου χαλάσουν εμένα το σχέδιο να τα πετάω από το μπαλκόνι και να τραβάω βίντεο τους περαστικούς....
arisg90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και εμενα απο τα 10 που πηρα,ειπαν θα στειλουν το 1 το Μαρτη.Προφανως ηταν λαθος η τιμη και θελουν να μειωσουν τη χασουρα γιατι δεν ειναι δυνατον να περιμενουν 2 μηνες για ενα προιον που παραγεται κατα χιλλιαδες κομματια με ελαχιστα υλικα και κοστος παραγωγης.
JohnnyX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χασουρα δε θα εχουν στη δικια μου περιπτωση αμα γινει ετσιΔηλαδη αν στειλουν 1 μονο κομματι για 2.38€ και δε ξαναστειλουν κανενα αλλο !
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγω ειχα κανει 2 παραγγελιες.Μια με 4 μια με 3.Την πρωτη την ακυρωσαν χωρις να ρωτησουν και εγινε και το refund κανονικα.Για την δευτερη ειπαν θα στειλουν ενα οταν εχουν stock.Τους ειπα στειλτε το horizontal αλλα λενε δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις