lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Χτύπησα 2 χωρίς να ξέρω τον λόγο... απλά!
liovag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς τελείωσε η προσφορά, 4.26$ μου το βγάζει ανεξαρτήτως στυλ. 1
patrikios75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς τελείωσε η προσφορά, 4.26$ μου το βγάζει ανεξαρτήτως στυλ. Μία από τα ίδια, 4,29$ !!!
georgesteiros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πήρα ένα και ενώ μου το έβγαζε 0.29 μου το χρέωσε χωρίς καμία προηδοποιηση 4.29. Έστειλα μήνυμα για ακύρωση και refund. την ακυρωσαν αμεσως αλλά refund δεν ειδα ακόμα. .. 1
ziaba Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 δηλαδη εμεις πεταξαμε τα λεφτα μας?????? :devil: να παμε αμεσα για refund δηλαδη? αν δεν μου τα δωσουν πισω να κινηθω νομικα? δεν είναι τα λεφτα... αυτή η καταναλωτική μανία έχει γίνει εξάρτιση βλέπω άτομα να παραγγέλνουν από την Κίνα μονό και μονό για να ασχοληθούν με κάτι κάνοντάς τον κινέζο πλουσιότερο (μιλάω γενικά όχι μονό για το πορτοφόλι των 0,29$) λες και δεν υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντά.... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Α, καλα... : "Back Order" Παραγγελια με αμεση πληρωμη και like στον ts στο 5λεπτο απο το ανοιγμα του τοπικ. Out of stock εγραφε ρε παιδια ή καποια εκτιμωμενη μακρινη ημερομηνια για στοκ τους; Δεν ειχα προσεξει κατι τετοιο. 1
Questioner Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Back order και εδώ. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ πρόσεξα για διαθεσιμότητα. Όπως και να 'χει δεν με πειράζει. Ας έρθει και του χρόνου.
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 6 με 9 μέρες έγραφε αποστολή. Το back order τι ακριβώς σημαίνει? Θα τα στείλουν η άκυρο?
johnbond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Α, καλα... : "Back Order" Παραγγελια με αμεση πληρωμη και like στον ts στο 5λεπτο απο το ανοιγμα του τοπικ. Out of stock εγραφε ρε παιδια ή καποια εκτιμωμενη μακρινη ημερομηνια για στοκ τους; Δεν ειχα προσεξει κατι τετοιο. Νομίζω οτι έλεγε preorder.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το back order τι ακριβώς σημαίνει? Οτι δεν εχουν στοκ. 1
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οτι δεν εχουν στοκ. Όταν θα έχουν θα τα στείλουν όμως έτσι? Δεν με πειράζει να περιμένω σιγά.
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κέρματα δεν παίρνει σωστά; Δεν πρέπει να πέρνει αλλά εντάξει έχω να χρησιμοποιήσω κέρματα κάτι χρόνια. Μόνο κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις