Προς το περιεχόμενο

Men's PU Leather Short Plaid Soft Surface Matte Wallet 0.28€ [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα ένα και ενώ μου το έβγαζε 0.29 μου το χρέωσε χωρίς καμία προηδοποιηση 4.29. Έστειλα μήνυμα για ακύρωση και refund. την ακυρωσαν αμεσως αλλά refund δεν ειδα ακόμα. ..

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη εμεις πεταξαμε τα λεφτα μας?????? :devil: :devil: :devil:

να παμε αμεσα για refund δηλαδη? αν δεν μου τα δωσουν πισω να κινηθω νομικα? :devil:

δεν είναι τα λεφτα... αυτή η καταναλωτική μανία έχει γίνει εξάρτιση βλέπω άτομα να παραγγέλνουν από την Κίνα μονό και μονό για να ασχοληθούν με κάτι κάνοντάς τον κινέζο πλουσιότερο (μιλάω γενικά όχι μονό για το πορτοφόλι των 0,29$) λες και δεν υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντά.... 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Α, καλα... :

"Back Order"

Παραγγελια με αμεση πληρωμη και like στον ts στο 5λεπτο απο το ανοιγμα του τοπικ. Out of stock εγραφε ρε παιδια ή καποια εκτιμωμενη μακρινη ημερομηνια για στοκ τους; Δεν ειχα προσεξει κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Back order και εδώ. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ πρόσεξα για διαθεσιμότητα. Όπως και να 'χει δεν με πειράζει. Ας έρθει και του χρόνου. :P

Δημοσ.

Α, καλα... :

"Back Order"

Παραγγελια με αμεση πληρωμη και like στον ts στο 5λεπτο απο το ανοιγμα του τοπικ. Out of stock εγραφε ρε παιδια ή καποια εκτιμωμενη μακρινη ημερομηνια για στοκ τους; Δεν ειχα προσεξει κατι τετοιο.

Νομίζω οτι έλεγε preorder. 

Δημοσ.

Κέρματα δεν παίρνει σωστά;

Δεν πρέπει να πέρνει αλλά εντάξει έχω να χρησιμοποιήσω κέρματα κάτι χρόνια. Μόνο κάρτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...