Προς το περιεχόμενο

Men's PU Leather Short Plaid Soft Surface Matte Wallet 0.28€ [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τους έστειλα μήνυμα να δούμε τι γίνεται και τα έστειλαν σήμερα

τι εστειλαν φίλος; τα λεφτά ή τα ποσρτοφόλια;

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου έρθει email από μέρες ότι έστειλαν 2 πορτοφόλια ενώ μου έχουν κάνει refund για το ένα. Είχα παραγγείλει 2 στην αρχή.

Δεν το έψαξα γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται

Δημοσ.

Και σε εμένα το ιδιο.. αλλα δεν έχω κουραγιο να ασχοληθω,.

Και να ασχοληθεις δεν θα γίνει και τίποτα σοβαρό. Εγώ τους την είπα και μου δωσαν 50 πόντους.

Δημοσ.

Το έστειλαν και εδώ μπράβο τους. Και να φανταστείτε όταν έκαναν Refund έλειπαν 28 λεπτά και λέω ότι λόγω ισοτιμίας χάθηκαν και τελικά είχαν κρατήσει για το 1 πορτοφόλι.

• Moderators
Δημοσ.

Ρωσικη ρουλετα παιζουν ή τροχο της τυχης;

Εχουν χασει την μπαλα, ή τα αυγα και τα πασχαλια αν προτιματε. :)

Δεν γινεται να λες μπραβο σε ενα μαγαζι που κανει ο,τι να'ναι και χωρις να τηρει σειρα προτεραιοτητας στελνει στην τυχη σε μερικους και ακυρωνει 100% τους αλλους με προγενεστερες παραγγελιες και λιγοτερων κομματιων. Ασχετα αν εισαι ο τυχερος ή οχι.

Δημοσ.

Ρωσικη ρουλετα παιζουν ή τροχο της τυχης;

Εχουν χασει την μπαλα, ή τα αυγα και τα πασχαλια αν προτιματε. :)

Δεν γινεται να λες μπραβο σε ενα μαγαζι που κανει ο,τι να'ναι και χωρις να τηρει σειρα προτεραιοτητας στελνει στην τυχη σε μερικους και ακυρωνει 100% τους αλλους με προγενεστερες παραγγελιες και λιγοτερων κομματιων. Ασχετα αν εισαι ο τυχερος ή οχι.

Για την πρωτη φορα που μπερδευτηκαν με την τιμη εκει ναι τα εκαναν αχταρμα.Αλλα τελικα και 1 που στελνουν δειχνει καλο καταστημα και καλη αντιμετωπιση των πελατων του.Αν εστελνε απο 10 που ειχαμε παραγγειλει θα εμπαιναν και μεσα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβες μαλλον οτι δεν στελνουν σε ολους αλλα σε λιγους. Πχ, ειχα παραγγειλει 2 κομματια, 5 λεπτα μετα το ανοιγμα του θεματος (το εχω ξαναγραψει) σε μια παραγγελια και μου ακυρωσαν και τα 2 χωρις καν να ρωτησουν.

Σε φιλο που ειχε παραγγειλει 1, του το ακυρωσαν μετα απο ενα περιπου μηνα, νομιζε μαλιστα οτι θα του στειλουν που αργουσαν να ενημερωσουν - παλι χωρις να ρωτησουν.

Αλλοι που παρηγγειλαν 10 ή 7 κομματια και πιο μετα μαλιστα, βλεπω οτι γραφουν εδω τωρα οτι εστειλαν το 1 και οτι δεν τους ειχαν κανει refund ολο το ποσο, αλλα τα 10-1 ή 7-1.

Δημοσ.

εμενα μου εστειλαν οτι δεν εχουν αποθεμα και σε 3-5 μερες θα εχουν. οτι να'ναι, αλλα σιγα για μερικα σεντς ισως να αξιζει την αναμονη.

Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει 2 παραγγελίες. Μια 4 μια 3. Μου έκαναν Refund και τις 2 και σήμερα έστειλαν ένα. Έχω πάνω από 30 παραγγελίες στο banggood ίσως κοιτάνε κει αυτο δεν ξέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...