stavag Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχουν βάλει σε κανέναν τους πόντους και το κουπόνι?
kosmasdel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μου απαντησαν οτι ακυρωσαν την παραγγελια μου (οπως τους ειχα ζητησει) και οτι εκαναν refund αλλα τηρησαν σιγη ιχθυος για τους ποντους και το κουπονι.
vgiozo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εμένα μου επέστρεψαν το ποσό αγοράς, αλλά όταν ρώτησα γιατί δεν έχουν αποδοθεί οι πόντοι, απάντησαν ...the promised 100 points will be sent to your account later by the system, but we are not sure the specific date. Δεν κρατάω την αναπνοή μου που λένε και οι φίλοι σας οι Αμερικάνοι... Γενικά σ' αυτό τον τομέα το Banggood πάσχει πολύ...σε παραγγελία που επέστρεψα λόγω DOA ζήτησα επιστροφή των πόντων που είχα χρησιμοποιήσει, μου απάντησαν θετικά, αλλά 3 βδομάδες τώρα τίποτα... ...τελευταία φορά που απάντησαν, τη Δευτέρα, μου έγραψαν ότι και καλά θα επιστρέφονταν οι 1500 πόντοι εντός 24 ωρών...όσο τους είδατε κι εσείς, άλλο τόσο κι εγώ... Αντίθετα το GEARBEST, σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας κι επιστροφής προϊόντος μου επιστρέφουν πάντα ΑΥΤΟΜΑΤΑ όσους πόντους είχα δαπανήσει στην παραγγελία. ...στο banggood δεν χαμπαριάζουν τίποτα...
dreamkiller777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγω παταω για ακυρωση αλλα μου λεει πως δεν μπορει να γινει κατι τετοιο μιας κ η παραγγελία ειναι υπο επεξεργασία... Τι κανω; Το δειχνει σαν back order..
kosmasdel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Έχει πάρει κανείς τους 100 πόντους που υποσχέθηκαν; Εγώ ακόμα ενώ έχει περάσει βδομάδα και με πάνε από μέρα σε μέρα συνέχεια. Εγω παταω για ακυρωση αλλα μου λεει πως δεν μπορει να γινει κατι τετοιο μιας κ η παραγγελία ειναι υπο επεξεργασία... Τι κανω;Το δειχνει σαν back order.. Δεν σου είχαν στείλει email σχετικό με μη στοκ και αν θέλεις να ακυρώσουν την παραγγελία; Αν ναι απάντησε εκεί.
dreamkiller777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Στο email ελεγε αυτο Please be advised that if we don't receive your reply on this matter within one week, we will automatically assume that you would like your order to be canceled Δεν γίνεται αυτοματα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Απο ο,τι μου εστειλε φιλος, μαλλον το refund που ειδες ειναι για την ακυρωση παραγγελιων που ειχαν μονο ενα κομματι και μεχρι τωρα τις ειχαν αφησει! Του την ακυρωσαν σημερα και εγινε και refund επι τοπου.
Exploticon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 κι εγω που δεν τους απαντησα μου κανανε refund σημερα
geofak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σ εμενα εγινε το refund χτες μετα την ακυρωση που ειχα κανει οταν εστειλαν email οτι θα γινει αποστολη το μαρτη και μπηκανε κανονικα και οι 100 ποντοι 1
funbreaker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ είχα δεχτεί για ένα κομμάτι τώρα και τα υπόλοιπα Μάρτιο αλλά τελικά μου έκαναν refund χωρίς άλλη ενημέρωση. Την παλεύουν; 1
mataragas24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ είχα δεχτεί για ένα κομμάτι τώρα και τα υπόλοιπα Μάρτιο αλλά τελικά μου έκαναν refund χωρίς άλλη ενημέρωση. Την παλεύουν; Και σε εμένα το ιδιο.. αλλα δεν έχω κουραγιο να ασχοληθω,.
gabriel1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Και μενα το ιδιο. Refund σημερα το πρωι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις