Προς το περιεχόμενο

Οι νέες QLED TVs της Samsung παραμένουν Quantum Dot αλλά είναι καλύτερες από ποτέ


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το HDR standard είναι στα 10,000.

Το Dolby Vision standard είναι σήμερα 4.000 nits φωτεινότητας με δυνατότητα αναβάθμισης σε τουλάχιστον 10.000 nits στο μέλλον (θεωρητικά) και με χρώμα 12 bits. Παρόλαυτα είναι ένα κλειστό σύστημα. Το HDR10, με 10 bit βάθος χρώματος και 1,000 nits υποστηρίζεται από πολλούς κολοσσούς και θα επικρατήσει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλά εξορισμού hdr σημαίνει μεγάλο βάθος χρωματος και όχι μεγάλη φωτεινότητα. Ακριβώς όπως και στο ήχο το high definition δεν σημαίνει μεγάλη ένταση.

Η μεγάλη φωτεινοτητα είναι άσχετη με το hdr αλλα το κολανε μαζί σαν προτυπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Για τα μαρκετινιστικα κόλπα της Samsung έχω αναφερθεί εδώ. Aπό εκεί κ πέρα η Shamesung ξεκίνησε τις λαλακίες που έκανε με τα κινητά και στις τηλεοράσεις. Το σκηνικό θυμίζει VW/Audi που στα τεστ έστελναν αυτοκίνητα με άλλες προδιαγραφές......φάτε παπά από Samsung/LG με τα ονομαστικά spec που φουσκώνουν. Καλύτερες OLED της τελευταίας CES ήταν αυτές των Sony/Panasonic...έπρεπε η LG Display να δώσει panel σε Sony/Panasonic για να δούμε αξιοπρεπή OLED οθόνη με μικρό input lag, μηδαμινό motion blur/judder, απαλλαγμένη από burn in/ghosting και φωτεινότητα σε φυσιολογικά επίπεδα..... όσο για τον ποιοτικό έλεγχο και την ποιότητα κατασκευής των Samsung την θαυμάσαμε στα μοντέλα του 2016.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zp2WYhB_7dM

 

Samsung is baffling consumers by sending modified units to reviews!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα μαρκετινιστικα κόλπα της Samsung έχω αναφερθεί εδώ. Aπό εκεί κ πέρα η Shamesung ξεκίνησε τις λαλακίες που έκανε με τα κινητά και στις τηλεοράσεις. Το σκηνικό θυμίζει VW/Audi που στα τεστ έστελναν αυτοκίνητα με άλλες προδιαγραφές......φάτε παπά από Samsung/LG με τα ονομαστικά spec που φουσκώνουν. Καλύτερες OLED της τελευταίας CES ήταν αυτές των Sony/Panasonic....

 

https://www.youtube.com/watch?v=zp2WYhB_7dM

 

Samsung is baffling consumers by sending modified units to reviews!

Καλά είναι γνωστή η Samsung γα τις παπάτζες της. Στο ίδιο της το Site νομίζει ότι είσαι μαλάκας, αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε οι καταναλωτές που ακόμα αγοράζουν τα προϊόντα αυτής της εταιρίας. Δες παρακάτω πως απεικονίζει τις υπόλοιπες τηλεοράσεις δίχως QLED σε σχέση με την δική της, η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της.

 

bk6dn7k6.jpg

flqrrloo.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...