Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες και καλη χρονια:

Λοιπον, κερδισα ενα στοιχημα και ειπα να επενδυσω σε ενα gaming pc (σωστη επενδυση).

Η τιμη θελω να ειναι απο 550-650€ ωπου πιστευω οτι φτιαχνω ενα καλο μηχανημα το οποιο να εχει βαση ωστε στο μελλον να προχωρησω σε αναβαθμισεις...

Δεν ειμαι μεγαλος γνωστης για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας, θα σας πω τι εχω σκεφτει και θα ηθελα να εχει το pc 

-CPU: i5

-Motherboard: να δεχεται ddr4. 

-Τροφοδοτικο: δεν ξερω καθολου τι να διαλεξω πανω σε αυτο!

-Καρτα γραφικων: το μονο που εχω να πω ειναι οτι παιζω FPS και strategy games πειτε μ τι να βαλω!

-Ram: ddr4 8Gb πιστευω ειμαι καλυμενος εκτος κ αν μ πειτε να βαλω αλλη μια 8gb αν κ θα προτιμουσα να την βαλω στο μελλον.

-Δισκος: 128Gb ssd και στο μελλον 1ΤΒ.

-Κουτι: Μ αρεσουν τα cooller master κ απ οτι ξερω ειναι κ καλα, θα ηθελα λοιπον να εχει πλεξιγκλας στο πλαι και οχι πολλες τρυπες γτ δεν θελω να μπαινει αερας και σκονες μεσα μεχρι 40-50€ οπως π.χ. το CoolerMaster K350 (window), μ αρεσει να εχει led μεσα!

-Πληκτρολογιο-Ποντικι: εχω βρει το CoolerMaster Devastator II ειναι value for money πιστευω, πειτε μ κ εσεις την γνωμη σας ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο.

-Οθονη: η οθονη θα ειναι 24" ή αν βρω καποια καλη 23,5" οχι λιγοτερο και δεν θελω τρελα πραγματα οπως 4Κ και Ultra Hd και τετοια, απλα να ειναι καλη μαρκα.

-Ηχεια: 2.1 κατι απλο αλλα καλη μαρκα

Αυτα μαγκες, ευχαριστω και συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη.

Δημοσ.

Πολύ δύσκολο να χωρέσουν όλα αυτά που ζητάς σ' αυτά τα χρήματα. Συμπλήρωσε το παρακάτω

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...