Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σήμερα άνοιξα λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς και μου έδωσαν χρεωστική VISA, και έκανα λογαριασμό στο PayPal και ενώ βάζω όλα τα στοιχεία της κάρτας κανονικά μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Αυτή η κάρτα δεν είναι αποδεκτή. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε μια διαφορετική κάρτα."

Κάποια βοήθεια;

post-283837-0-13989800-1483631526_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σήμερα άνοιξα λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς και μου έδωσαν χρεωστική VISA, και έκανα λογαριασμό στο PayPal και ενώ βάζω όλα τα στοιχεία της κάρτας κανονικά μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Αυτή η κάρτα δεν είναι αποδεκτή. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε μια διαφορετική κάρτα."

Κάποια βοήθεια;

χρήματα έχει η κάρτα;

Εαν δεν έχει δεν μπορεί να χρεώσει 1€ για επιβεβαίωση της κάρτας και δεν την δέχεται

Δημοσ.

Καλησπέρα. Καλή χρονια. Πρέπει να έχει κάποιο χρηματικό ποσο η κάρτα για να την δεχτή. Χωρίς λεφτά οτι και να κανεις δεν θα στην δεχτεί

Δημοσ.

Δεν πρέπει να έχει σχέση  με τα χρήματα γιατί αυτό χρειάζεται μετά την προσθήκη για να γίνει το verification. Εδώ φαίνεται να μην δέχεται καν τα στοιχεία της κάρτας. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό που λέει και ο NikosKallithea.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα και εμενα  το κανει αυτο..εγω την ειχα βαλει στης καρτες..και τιν εναιργοπιοσα με το 1.50€ και τον κοδικο.ειχα ροχια μια visa πειρεος..τωρα εθικης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...