Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές ενω ειχα ανοιξει τον ηυ και σερφαριζα στο ίντερνετ έπεσε ο γενικός στο σπίτι μ αποτέλεσμα ν κλείσει ο υπολογιστης, απο τοτε ανοίγει μπαινει στα Windows (10) αλλα απο κει και πέρα αργεί σε ολες τις εντολές, κ εννοώ οτι πατας ν κλείσει πχ και κάνει κοντα στο 8 λεπτο, πατας αλλη εντολή πχ ν μπεις στον πίνακα ελεγχου κανςι κανα 8 λεπτο οτι κ να κανω κανει αργα. Προσπαθησα ν κανω επαναφορά σε προηγουμενη χρονική περίοδο αλλα παντα δεν τα καταφέρνει μου βγαζει λαθος 0χ80070017. Ειναι σαν να κολλάει.. Τι να πω. Μηπως σας παει στο νου τι έπαθε;. Ευχαριστώ

Δημοσ.

πιθανότατα βλάβη σκληρού,

θα πρότεινα άμεσα να αποθηκεύσεις οτιδήποτε χρειάζεσαι σε άλλο δίσκο, για να μη τρέχεις και δε φτάνεις σε περίπτωση που όντως είναι

κατέβασε το hdsentinel κάνε έλεγχο και ενημερωσε με το τι εμφανίζει

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησα ν προσπαθώ ν αποθηκευσω τις φώτο στο onedrive αλλα εκανε 2 ωρες ν ανοιξει το ίντερνετ πατησα ν κανω διαχείριση των εργασιων κ πατησα τελος εργασιων σε οτι εβλεπα οτι δεν χρειαζεται κ παταω πρωτα το antivirus comodo , ε αυτο ηταν ο υπολογιστης αρχισε ν δουλευει????, αποθηκευσα φωτο μπηκα ιντερνετ κ τελικα διεγραψα το antivirus. Αύριο θ δω πως λειτουργει κ ο σκληρος με το hdsentinel κ θα δω τι με περιμένει. Τι να πω περιεργο τι επαθε το antivirus με την διακοπή ρευματος; Πως μπορεί ν κανει τετοιο πρόβλημα ;

Δημοσ.

Καλημέρα. Κατεβασα το hdsentinel και μου έδειξε οτι δεν έχει κάποιο προβλημα. Επίδοση 100% υγεια 77. Και μηδεν προβλήματα. Πλεον λειτουργεί κανονικά. Δεν ξερω τι παίχτηκε με το comodo ομως τώρα δεν μου κάνει προβλήματα. Ευχαριστώ ολους για την βοηθεια σας.

Δημοσ.

Υγεία 77%, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον δίσκο.Κάποια στιγμή θα παραδώσει το πνεύμα,το ποτέ, είναι άγνωστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...