Προς το περιεχόμενο

Whats Up vs CU vs F2G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω F2G με την ειδικη προσφορα και ενα whats up.Αλλα επειδη το θεμα καλυψη με εχει κουρασει(ναι η Wind ειναι για κλωτσιες τουλαχιστον στη Βορεια Ελλαδα ακομα) θελω να βρω ποια απο τις τρεις δινει 1GB τουλαχιστον με 200' προς ολους ,εχει αξιοπρεπη καλυψη σε 3G(4G κινητο εχω,αλλα την μπαταρια την κανει νερακι) και να μη ξεπερναω τα 10-12€ το μηνα σε καρτα.Σκεφτομουν για CU λογω καλης καλυψης σε πολλα μερη(ειδικα στην Πιερια οπου η κοσμοτε πολλες φορες με το ζορι εχει 3G/4G ενω η Vodafone εχει καλυτερο σημα).

Δημοσ.

1Gb Sadly No.

Η Cosmote έχει με ανανεώσεις 10€ μία προσφορά 500ΜΒ για ένα μήνα αλλά δεν ξέρω πόσο και με τα υπόλοιπα ενεργοποιεις ένα πακέτο που έχει με 200 λεπτά + 100 MB νομίζω και έχεις υπόλοιπο γύρω στα 2,5 ευρώ.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω F2G με την ειδικη προσφορα και ενα whats up.Αλλα επειδη το θεμα καλυψη με εχει κουρασει(ναι η Wind ειναι για κλωτσιες τουλαχιστον στη Βορεια Ελλαδα ακομα) θελω να βρω ποια απο τις τρεις δινει 1GB τουλαχιστον με 200' προς ολους ,εχει αξιοπρεπη καλυψη σε 3G(4G κινητο εχω,αλλα την μπαταρια την κανει νερακι) και να μη ξεπερναω τα 10-12€ το μηνα σε καρτα.Σκεφτομουν για CU λογω καλης καλυψης σε πολλα μερη(ειδικα στην Πιερια οπου η κοσμοτε πολλες φορες με το ζορι εχει 3G/4G ενω η Vodafone εχει καλυτερο σημα).

Το cu αν βάλεις κάρτα 20€,καταναλώσεις τα 8 απ' αυτά για κλήσεις, θα έχεις 400 λεπτά προς όλους και 1gb δωρο λόγω του μηνιαίου δώρου που θα σου δίνει επειδή έβαλες 20€ κάρτα. Τα υπόλοιπα 10€ θα σου μένουν στην κάρτα (γύρω στα 2€ σου κρατάει το φόρο) να τα κάνεις ό,τι θες (SMS προς όλους, επιπλέον gb κλπ.)
Δημοσ.

1Gb Sadly No.

Η Cosmote έχει με ανανεώσεις 10€ μία προσφορά 500ΜΒ για ένα μήνα αλλά δεν ξέρω πόσο και με τα υπόλοιπα ενεργοποιεις ένα πακέτο που έχει με 200 λεπτά + 100 MB νομίζω και έχεις υπόλοιπο γύρω στα 2,5 ευρώ.

Λεω την προσφορα με ανανεωση ονλαιν/καταστημα με 500 για 15 μερες και την προσφορα που λες.
Δημοσ.

Α αυτό λέω για προσφορα. Σε μενα τα δίνουν τα ΜΒ για έναν μήνα, σε άλλους από ότι διάβασα 15 μέρες. Δεν ξέρω γιατί.

Δημοσ.

Τελικα βρηκα τη λυση.500MB για 15 μερες εχει το CU με ονλαιν ανανεωση,500 απο το bonus ανανεωσης.Μαζι με τα 450' σε CU και 150' προς ολους+100' online bonus(προς ολους τα λεπτα).Συνολο εχουμε: 8,93€ μεσα απο τα 10€ καρτα,6€ το πακετο και εχω 2€ για 1+1 κωδικους καθως και 200MB παρε να χεις.Θεωρω οτι συμφερει και στο online συστημα μου(ανανεωση,ενεργοποιηση πακετων) οπου η κοσμοτε δεν ειναι τοσο καλη δυστυχως.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εχω 40 λεπτα στο f2g

βαζω ενα 10ρικο

συνολο μετα φορων 9,09 δλδ πηραν ετσι 1,3 ευρω

δε μπορω νσ βρω στο σιτε τους που λενε ποσος ειναι ο φορος ανανεωσης δλδ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...