GiannisKS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θέλω να συνδέσω το χειριστήριο του ps3(αυθεντικό) στο pc. Είδα κάτι βίντεο και κάτι σάιτ που έλεγαν με το motionjoy αλλά όλα έλεγαν για μία επιλογή install που εμένα δεν την έχει όποια έκδοση και να κατεβάσω. Όταν συνδέω το χειριστήριο στο pc απλά αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και το έχει αναγνωρίσει. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ πολύ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θέλω να συνδέσω το χειριστήριο του ps3(αυθεντικό) στο pc. Είδα κάτι βίντεο και κάτι σάιτ που έλεγαν με το motionjoy αλλά όλα έλεγαν για μία επιλογή install που εμένα δεν την έχει όποια έκδοση και να κατεβάσω. Όταν συνδέω το χειριστήριο στο pc απλά αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και το έχει αναγνωρίσει. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει ήδη σχετική συζήτηση: http://www.insomnia.gr/topic/423771-ps3-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-dualshock-3-controller-%CF%83%CF%84%CE%BF-pc/
Προτεινόμενες αναρτήσεις