Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την EIZO Flexscan HD2441W από την οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά δυστυχώς μετακομίζω εξωτερικό και σκέφτομαι την αγορά νέας οθόνης για εκεί.

Με ενδιαφέρει η καλή απεικόνιση χρωμάτων.

Δεν με ενδιαφέρουν games κλπ.

Με καλύτουν τα 1080p και 24 ίντσες, αλλά δε θα έλεγα όχι σε 2560Χ1440 και 27 ή 30 ίντσες.

4Κ δε σηκώνει το laptop μου, αλλά αν έχουν μετακινηθεί εκεί οι καλές οθόνες ίσως να αναβαθμίσω και αυτό (8ετίας Macbook αλλά χωρίς προβλήματα).

Παρακαλώ για τις προτάσεις σας σε κάτι που να κάνει πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων!

Δημοσ.

Για σωστή απεικόνιση χρωμάτων, θα χρειαστείς σωστό calibration. Ακόμα κι Eizo να πάρεις, μπορείς να βελτιώσεις τα χρώματα σε ποσοστό 15-20% με calibration, γιατί η προσαρμογή γίνεται βάσει του φωτισμού που έχεις στο χώρο σου.

Τι budget έχεις;

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Zaytsef παραπάνω:

Ακόμα και η καλύτερη EIZO Coloredge θέλει καλιμπράρισμα κάθε 2 μήνες, ουσιαστικά κάθε μέρα που περνάει η οθόνη "παλιώνει" και τα χρώματα αλλάζουν (λογικό).

Καλό θα ειναι να γράψεις γιατι σε ενδιαφέρει η σωστή απεικόνιση χρώματος, με τι ασχολείσαι δλδ και θές σωστά χρώματα.

Δημοσ.

Θα βλέπω κοιλιογραφίες για ερευνητικούς σκοπούς. Δυστυχώς με το ΤΝ πανελ του Mac είναι σχεδόν αδύνατο να δω με αξιοπιστία τα όρια του σκιαγραφικού και να πάρω μετρήσεις.

Από την Flexscan ώς είχε είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Από την Flexscan ώς είχε είμαι ικανοποιημένος.

Επειδή είμαι εξωτερικό, και μου στέλνουν τακτικά πράγματα, δε θα σου πάει πάνω από 30-40€ να τη στείλεις, αρκεί να έχεις το κουτί της.

Θα έλεγα, μείνε με αυτή, κι αφού πας έξω, σύντομα θα έχεις χρήματα να πάρεις μια ανάλογη χωρίς να περιορίσεις τώρα τις ανάγκες σου λόγω budget.

Δημοσ.

Επειδή είμαι εξωτερικό, και μου στέλνουν τακτικά πράγματα, δε θα σου πάει πάνω από 30-40€ να τη στείλεις, αρκεί να έχεις το κουτί της.

Θα έλεγα, μείνε με αυτή, κι αφού πας έξω, σύντομα θα έχεις χρήματα να πάρεις μια ανάλογη χωρίς να περιορίσεις τώρα τις ανάγκες σου λόγω budget.

Έδωσα τις διαστάσεις του κουτιού της στην DHL και μου είπαν τιμή κοντά στα 300 ευρώ!

Αν είναι τόσο φτηνά εννοείται, για πες εταιρείες!

Ενδιαφέρομαι από Ελλάδα για Σουηδία.

Δημοσ.

Έδωσα τις διαστάσεις του κουτιού της στην DHL και μου είπαν τιμή κοντά στα 300 ευρώ!

Αν είναι τόσο φτηνά εννοείται, για πες εταιρείες!

Ενδιαφέρομαι από Ελλάδα για Σουηδία.

H πλάκα είναι, πως κι εμένα η DHL τόσα μου έλεγε, πήγα σε άλλη εταιρία και μου τα φέρνει η DHL, αλλά με το 1/4 του κόστους...

https://www.eurosender.com/?mod=store&action=cart&on=1&to_id=204&from_id=84&packages=1&lang=en

https://www.teahousetransport.com/en

Στο αεροπλάνο να την πάρεις μαζί σου, δε θα δώσεις τόσα... Είναι λιγότερο από 10 κιλά, εγώ για 25 είχα δώσει 60€.

Μίλα με την αεροπορική.

Ακόμα και με τα ΕΛΤΑ βγαίνει κάπου 60€

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Τελικά έκλεισα με την eurosend! Μου πήγε 60 ευρώ +10 ευρώ έξτρα εγγύηση (ελπίζω να μην την χρειαστώ!)

Δυστυχώς έχω μόνο το αρχικό κουτί αλλά όχι τα φελιζόλ κλπ. της συσκευασίας.

Έχετε κάποια ιδέα ποιος έιναι ο καλύτερος τρόπος για να την προστατεύσω?

Δημοσ.

Έχετε κάποια ιδέα ποιος έιναι ο καλύτερος τρόπος για να την προστατεύσω?

Θα πάρεις "αεροπλαστ", αυτό με τις μεγάλες φούσκες και θα την τυλίξεις καλά, να μην κουνιέται μέσα στο κουτί.

Πρώτα όμως, θα κόψεις ένα κομμάτι σκληρό χαρτόνι, να το βάλεις μπροστά. Πρέπει να πατάει στο πλαίσιο, όχι στην οθόνη φυσικά.

Αυτό, για να μην πιεστεί το LCD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...