Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εχετε α προτείνεται καποιο που να μπορει να παρει ρευμα από το αυτοκινητο και αν γινεται να εχει και αναγνωριση κλισης καλουντος ? Υπαρχουν τα parrot και τα ειχα δοκιμασει σε προηγουμενο αμαξι με πολύ καλο αποτέλεσμα αλλα είναι πανάκριβα . Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγω εβαλα στερεοφωνικο που εχει bt και δουλευει αψογα.Αν ειναι παλιο το συστημα σου σκεψου το γιατι πχ εμενα μου κοστισε 80 ευρω και εχω κ νεο στερεο και bt ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/6239504/Plantronics-Original-Bluetooth-K100-Car-Kit.html Λίγο πιο φθηνό και επώνυμο. Αλλιώς υπάρχουν και λύσεις από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγω εβαλα στερεοφωνικο που εχει bt και δουλευει αψογα.Αν ειναι παλιο το συστημα σου σκεψου το γιατι πχ εμενα μου κοστισε 80 ευρω και εχω κ νεο στερεο και bt ... http://www.skroutz.gr/s/6239504/Plantronics-Original-Bluetooth-K100-Car-Kit.html Λίγο πιο φθηνό και επώνυμο. Αλλιώς υπάρχουν και λύσεις από ebay. Ευχαριστω .Σε Honda CRV του 2008 το θελω και ενω εχω οθονη 2Din Kenwood 7029 εβαλα μεσα καρτα για bluetooth (δεν ειχε ενσωματωμενο) αλλα σπανια δουλευει σωστα και θελει reset για να ξαναδουλεψει . Αντιθετα με ενα που ειχε σε Honda Cvic του 2007 με οθονη Kenwood 8022BT που δουλευε αψογα Τα παραπανω κοβουν ηχο ραδιοφωνου και εχουν και αναγνωριση κλισης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα