Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής πληροφορικής στο 4ο έτος και ψάχνω για πρακτική. Αν και ξέρω τα βασικά και σε Java, η αγαπημένη μου γλώσσα είναι η C++ (την έχω φτάσει μέχρι και STL). Γνωρίζετε εταιρίες στην Ελλάδα που την ζητάνε;
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν το έχω ψάξει αλλά αν βρεις πες μου κι εμένα EDIT: Δηλαδή δεν το έχω ψάξει πολύ, οι περισσότερες αγγελίες (90%+) που έχω δει είναι web/mobile.
The King Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής πληροφορικής στο 4ο έτος και ψάχνω για πρακτική. Αν και ξέρω τα βασικά και σε Java, η αγαπημένη μου γλώσσα είναι η C++ (την έχω φτάσει μέχρι και STL). Γνωρίζετε εταιρίες στην Ελλάδα που την ζητάνε; Δεν το έχω ψάξει αλλά αν βρεις πες μου κι εμένα EDIT: Δηλαδή δεν το έχω ψάξει πολύ, οι περισσότερες αγγελίες (90%+) που έχω δει είναι web/mobile. Μια καλή σκέψη είναι να αρχίσετε από Site: εδώ Μη φοβάστε αν απαιτούνται και άλλες γνώσεις, εσείς στείλτε το βιογραφικό σας με αυτά που ξέρετε να κάνετε πολύ καλά και ας μην ανταποκρίνονται ούτε καν στο 30% των requirements. Στο τέλος στις σοβαρές επιχειρήσεις προτιμούνται πάντα αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τα λιγότερα και λιγότερο τα περισσότερα.
Luciddream Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής πληροφορικής στο 4ο έτος και ψάχνω για πρακτική. Αν και ξέρω τα βασικά και σε Java, η αγαπημένη μου γλώσσα είναι η C++ (την έχω φτάσει μέχρι και STL). Γνωρίζετε εταιρίες στην Ελλάδα που την ζητάνε; Και εγώ έψαχνα όταν τελείωνα και είχα αρχίσει και διάβαζα πολύ C++, αλλά δεν βρήκα πουθενά τότε (πριν 3 χρόνια). Τελικά είπα να ακολουθήσω τις απαιτήσεις της αγοράς και βρήκα σαν εναλλακτική Java Web.
s3cure Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Off-Topic Πόσες πιθανότητες ΔΕΝ έχει ένας πρωτοετής (<-----) να βρεί και αυτός θέση για πρακτική; Τα κάνω όλα Python, C, JS, Security Researching, Data Analysis, Σφουγκαρίζω κτλπ
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δες καταρχάς μήπως έχει προαπαιτούμενα η σχολή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα