Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι φοιτητής πληροφορικής στο 4ο έτος και ψάχνω για πρακτική. Αν και ξέρω τα βασικά και σε Java, η αγαπημένη μου γλώσσα είναι η C++ (την έχω φτάσει μέχρι και STL). Γνωρίζετε εταιρίες στην Ελλάδα που την ζητάνε; 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει αλλά αν βρεις πες μου κι εμένα :P

EDIT: Δηλαδή δεν το έχω ψάξει πολύ, οι περισσότερες αγγελίες (90%+) που έχω δει είναι web/mobile.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι φοιτητής πληροφορικής στο 4ο έτος και ψάχνω για πρακτική. Αν και ξέρω τα βασικά και σε Java, η αγαπημένη μου γλώσσα είναι η C++ (την έχω φτάσει μέχρι και STL). Γνωρίζετε εταιρίες στην Ελλάδα που την ζητάνε; 

Δεν το έχω ψάξει αλλά αν βρεις πες μου κι εμένα :P

EDIT: Δηλαδή δεν το έχω ψάξει πολύ, οι περισσότερες αγγελίες (90%+) που έχω δει είναι web/mobile.

Μια καλή σκέψη είναι να αρχίσετε από Link.png Site: εδώ

Μη φοβάστε αν απαιτούνται και άλλες γνώσεις, εσείς στείλτε το βιογραφικό σας με αυτά που ξέρετε να κάνετε πολύ καλά και ας μην ανταποκρίνονται ούτε καν στο 30% των requirements. Στο τέλος στις σοβαρές επιχειρήσεις προτιμούνται πάντα αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τα λιγότερα και λιγότερο τα περισσότερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Και εγώ έψαχνα όταν τελείωνα και είχα αρχίσει και διάβαζα πολύ C++, αλλά δεν βρήκα πουθενά τότε (πριν 3 χρόνια). Τελικά είπα να ακολουθήσω τις απαιτήσεις της αγοράς και βρήκα σαν εναλλακτική Java Web.

Δημοσ.

Off-Topic

Πόσες πιθανότητες ΔΕΝ έχει ένας πρωτοετής (<-----) να βρεί και αυτός θέση για πρακτική; :P

Τα κάνω όλα Python, C, JS, Security Researching, Data Analysis, Σφουγκαρίζω κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...