Hal9000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν και η φετινή CES μπορεί να θεωρηθεί αναιμική σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις νέων κορυφαίων smartphone, η ASUS κάνει τη διαφορά παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων το Zenfone 3 Zoom. Σύμφωνα με την ταϊβανέζικη εταιρεία, το Zenfone 3 Zoom διαθέτει ίσως την καλύτερη κάμερα σε smartphone. Συγκεκριμένα στο πίσω μέρος υπάρχει διπλό σύστημα φακών με καθένα να έχει ανάλυση 12MP, με την παράλληλη λειτουργία τους να επιτρέπει ακόμα και την εστίαση 12x με ψηφιακό zoom και 2.4x σε οπτικό. Όπως διαπιστώσαμε και κατά την πρώτη επαφή, ο θόρυβος κατά το 12x zoom είναι φανερός αλλά κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα. Με διάφραγμα F/1.7, το Zenfone 3 Zoom μπορεί να πραγματοποιήσει πολύ καλές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Super Pixel της ετιαρείας, ενώ το σύστημα φακών είναι 2.5 φορές πιο ευαίσθητο από το αντίστοιχο του iPhone 7 Plus. Κλείνοντας την αναφορά στις δυνατότητες της κάμερας, η ASUS εξοπλίζει το smartphone της με τη δεύτερη γενιά του συστήματος αυτόματης εστίασης, κάτι που δίνει σημαντικά πιο καθαρή φωτογραφία σε δύσκολες συνθήκες. Για την εγγραφή βίντεο υποστηρίζεται η 4K ανάλυση ενώ τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα κατά τη λήψη με την παρουσία οπτικού σταθεροποιητή 4 αξόνων. Για όσους θέλουν να πειραματιστούν με τις επαγγελματικές ρυθμίσεις, η ASUS δίνει μια σειρά από εξελιγμένες ρυθμίσεις συμπεριλαμβανομένου και της αποθήκευσης σε μορφή αρχείου RAW. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Zenfone 3 Zoom διαθέτει οθόνη AMOLED 5.5 ιντσών η οποία προστατεύεται από την πέμπτη γενιά του Gorilla Glass. Στο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 625 chipset ενώ έκπληξη αποτελεί η χωρητικότητα της μπαταρίας στα 5.000mAh που υπόσχεται κορυφαία αυτονομία. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, με την ASUS να μην ανακοινώνει για την ώρα την τελική της τιμή.
boca junior Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 πολυ μεγαλη οθονη:/ γτ δεν βγαζουν 2 εκδοσεις μια των 4.7'-5΄ και μια 5.5'..?:/ οχι ολοι ειναι λατρεις στις παντοφλες. εμενα προσωπικα ενα κινητο 5.5' δεν μου χωραει κανονικα στην τσεπη μου.. 6
damoclesword Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω γιατί,αλλά ενώ έχουν καλουτσικα specs και τιμή, τα Zenfone αφήνουν παγερά αδιάφορο το κοινό,συμπεριλαμβανομένου κι εμένα.
Federer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιατί να πάρω Zenfone και οχι Zerphone στα 149€ που εχει καλύτερη (13άρα) κάμερα; 25
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Φοβερό κινητάκι αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για την τιμή. Ακόμη και όταν ανακοίνωνε χαμηλές τιμές η asus το έκανε για να δημιουργήσει hype. Όταν τις έβγαζε οι τιμές ήταν πολύ ψηλότερες...
Panikas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Και όπως με το zenphone 2 το optimization θα είναι της πλάκας.
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιατί να πάρω Zenfone και οχι Zerphone στα 149€ που εχει καλύτερη (13άρα) κάμερα; Γιατί η ποιότητα της κάμερας δεν εξαρτάται από τα megapixel; 10
mants118 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιατί η ποιότητα της κάμερας δεν εξαρτάται από τα megapixel; Κι εγώ ψηφίζω zerphone που παίρνει και 15 κάρτες sim!!!! Επίσης ο Federer κάνει πλάκα! 13
anax111 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναυαρχίδα με τον Snap 652; Σε ποιο ακριβώς κοινό απευθύνεται; 1
boca junior Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 antutu score ποσο πιανει;; αν δεν πιανει 100.000+δεν το αγοραζω:ρ
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ ψηφίζω zerphone που παίρνει και 15 κάρτες sim!!!! Επίσης ο Federer κάνει πλάκα! Sarcasm detection failed Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε περίεργο που το είπε ο federer... 1
x_vagos_x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ενώ το σύστημα φακών είναι 2.5 φορές πιο ευαίσθητο από το αντίστοιχο του iPhone 7 Plus
Drake27 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιατί η ποιότητα της κάμερας δεν εξαρτάται από τα megapixel; Όλοι έχουν την εντύπωση ότι όσο ποιο πολλά mp τόσο καλύτερη η φωτογραφία,λάθος,τα mp παίζουν ρόλο για το τι εκτύπωση θα κάνεις φωτό μετά και να μην αρχίζει να σπάει και να φαίνονται τα πιξελς,για την ποιότητα πάντα,μα πάντα,παίζει ρόλο ο αισθητήρας του φακού. Αν ο αισθητήρας είναι μάπα,και 100mp να είναι,πάλι χάλια θα βγαίνει η φωτό. 2
hakunamatata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Θα το ηθελα με ενα πιο δυνατο επεξεργαστη...αν ειχε τον 652 θα ηταν τελειο το κινητακι...τωρα με τον 625...mehh 3
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Θα το ηθελα με ενα πιο δυνατο επεξεργαστη...αν ειχε τον 652 θα ηταν τελειο το κινητακι...τωρα με τον 625...mehh Και δεν υποστηρίζει και Galilaio όπως ο 652...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα