Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Μου χάλασε η τηλεόραση που είχα (μια lg 32ρα smart 3d) και ψάχνω για άμεση αγορά μιας 40ρας, καθώς μου φαινόταν μικρή τελικά στα 32. Το μπατζετ γυρω στα 400€, με δυνατότητα να ξεφύγει λίγο αν αξίζει.

Ενδιαφέρομαι να έχει VA panel, Smart, και να είναι και 100Hz. 

Κοιτούσα την Samsung 40J6200 που νομίζω με καλύπτει αλλά έχει ξεφύγει λίγο σε τιμή (+μεταφορικά). Υπάρχει κάτι άλλο να έχω υπόψη; Ή να προχωρήσω σε αγορά;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

θα παρεις απο τις καλυτερες VFM τηλεορασεις.  αν δε σε ενδιαφερει το 3D..! 

ειναι εξαιρετικη. την πηρα το καλοκαιρι σε προσφορα 350€...!! και εχει και WiFi, και Smart TV, και πολυ καλο media player, και γρηγορο πανελ (καθαρο 100αρι). 

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Μου χάλασε η τηλεόραση που είχα (μια lg 32ρα smart 3d) και ψάχνω για άμεση αγορά μιας 40ρας, καθώς μου φαινόταν μικρή τελικά στα 32. Το μπατζετ γυρω στα 400€, με δυνατότητα να ξεφύγει λίγο αν αξίζει.

Ενδιαφέρομαι να έχει VA panel, Smart, και να είναι και 100Hz. 

Κοιτούσα την Samsung 40J6200 που νομίζω με καλύπτει αλλά έχει ξεφύγει λίγο σε τιμή (+μεταφορικά). Υπάρχει κάτι άλλο να έχω υπόψη; Ή να προχωρήσω σε αγορά;

Ευχαριστώ πολύ

ειτε αυτη, ειτε την sony w805 αλλα αυτη ξεφευγει ακομα σε τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω εκεί το είχα διαβάσει κι εγώ. Καλύτερα να ρωτήσει ο ενδιαφερόμενος των πωλητή ή να το ψάξει από την εταιρεία για να είναι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...