Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ριθμυσεων σε Ulefone u007 βαζω την καρτα (η οποιαδιποτε καρτα) και ενω την αναγνωριζει, βαζω το pin δειχνει ολα τα στοιχεια της μετα απο λιγο πεταει μυνημα οτι η καρτα sim δεν ειναι συμβατη με την συσκευη και δεν εχει καθολου σημα κ ουτε σε αφινει χειροκινητα να διαλεξεις.... 

Δημοσ.

Προσπάθησες μήπως να βάλεις άλλη Rom στο κινητο?

Μήπως σου πετάει μήνυμα για το IMEI της συσκευής και στήν ουσία δέν μπορείς να συνδεθείς στο δίκτυο?

Δημοσ.

Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ριθμυσεων σε Ulefone u007 βαζω την καρτα (η οποιαδιποτε καρτα) και ενω την αναγνωριζει, βαζω το pin δειχνει ολα τα στοιχεια της μετα απο λιγο πεταει μυνημα οτι η καρτα sim δεν ειναι συμβατη με την συσκευη και δεν εχει καθολου σημα κ ουτε σε αφινει χειροκινητα να διαλεξεις....

Κάνε ξανά επαναφορά από ρυθμίσεις και από recovery... Βγάλε το πιν δοκίμασε χωρίς αυτό αν δεν... Κάνε φλας την ρομ ξανά , δοκίμασε άλλη ρομ, μετά πας για ολοκαίνουργια κάρτα, μετά σέρβις στη μακρινή Κίνα

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ειναι το IMEI

Εχω βαλει την stock ρομ λετε να φταιει αυτο? Τι μπορω να κανω? Το IMEI δεν το εμφανιζει καν σαν νουμερο...

Δημοσ.

Εχω βαλει την stock ρομ λετε να φταιει αυτο? Τι μπορω να κανω? Το IMEI δεν το εμφανιζει καν σαν νουμερο...

Αααααχ!!!!

http://www.insomnia.gr/topic/600566-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-invalid-imei-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA/?fromsearch=1

Δημοσ.

Με μια μικρη βοηθεια απο εσενα, και με λιγο ψαξιμο ακομη καταφερα και το εκανα με αυτον τον τροπο!

Ευχαριστω παιδια! 

Δημοσ.

Ακριβως το ίδιο πρόβλημα είχα πριν 1 εβδομάδα .

Πρέπει να βάλεις ξανά το IMEI.

Δοκίμασε με το SN Writer ή στο πληκτρολόγιο γράψε:*#*#12306#*#*

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ερώτηση sos μου δώσε μια ξαδέρφη μου ένα ulefone u007 για να το φτιάξω έβγαζε

privacy protection password

όποτε κατέβασα το official rom το κάνα flash με το sp tool όλα κομπλέ άνοιξε κανονικά της και έστειλα στο νησί. βάζει την micro-sim βάζει και το PIN της sim και δεν έχει σήμα μου λέει, επίσης βγάζει πάνω πάνω κάτι για το imei τι να παίζει άραγε? τι ακριβώς τελικά κάνατε γιατί δεν πολύ κατάλαβα?

Δημοσ.

Έχεις ακριβώς το ιδιο πρόβλημα με εμένα και φτιάχνετε εύκολα σχετικά! 

Κάνεις ακριβώς αυτό που κανει ο τυπάς εδω απλά η διαφορα ειναι οτι γράφεις χειροκίνητα το imei 1 και το imei 2 και δεν το κανεις load οπως αυτος απο αρχείο. Και τα 2 imei τα γραφει αναλυτικά πανω στην μπαταριά του u007. Οποιαδήποτε αλλη βοηθεια μην διαστάσεις να ρωτήσεις, και με pm αν θελεις!

Δημοσ.

Ωραίος φίλε ευχαριστώ πολυ το πρόγραμμα αυτό θέλει και τα drivers συσκευής όπως πχ στο SP tools που κάνεις flash και πρέπει να περάσεις τα drivers για να δει το κινητό??

Δημοσ.

Ωραίος φίλε ευχαριστώ πολυ το πρόγραμμα αυτό θέλει και τα drivers συσκευής όπως πχ στο SP tools που κάνεις flash και πρέπει να περάσεις τα drivers για να δει το κινητό??

Σου παραθέτω κάποια link που θα σου δώσουν οτι χρειάζεσαι. Παντως μην αγχώνεσαι ειναι κατι εύκολο και φτιάχνετε σε 2 λεπτακια αν ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες!

http://www.androidrookies.com/2014/11/how-to-use-maui-meta-3g-v6-to-restore.html

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606/android-phones-imei-null-invalid-repair-guide-1702381/

και στα ελληνικά! 

ο nvram database ειναι ενα αρχείο το οποίο βρίσκεται μεσα στα αρχεία του flash της rom που κατέβασες για το κινητό!

Δημοσ.

ακόμα δεν τα χω καταφέρει μάλλον φταίνε τα drivers κάνω την διαδικασία το συνδέω κλειστό ανοίγει κολλάει στο logo άλλα μετά τπτ δεν πρασινίζει η φωτάκι στο πρόγραμμα να μου εμφανίσει τις επιλογές μόνο αναβοσβήνει συνέχεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...