Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν παίζει με τη σύνδεση δεδομένων του κινητού πάρα μόνο με WiFi

οσο ξερω αν συνδεθεις με wifi σε ενα κινητο/3g router παιζει κανονικα και ας βγαινει στο ιντερνετ με 3g

Δημοσ.

οσο ξερω αν συνδεθεις με wifi σε ενα κινητο/3g router παιζει κανονικα και ας βγαινει στο ιντερνετ με 3g

Ναι το ξέρω αλλά πρέπει να κουβαλάς 2 κινητά μαζί. Οι διαφημίσεις τους με κάποιους που βλέπουν ποδόσφαιρο στα ερημονησια είναι για γέλια.

Τέλος πάντων χτες υπέγραψα την αίτηση στη wind και τους χαιρέτησα. Το καλύτερο που μου έδιναν ήταν 55€ για vdsl και αθλητικά ή 35€ χωρίς αθλητικά

Δημοσ.

τι να σου πω.η λεξη τηλεοραση και ειδικα ποδοσφαιρο και τετοια ειναι αγνωστες λεξεις.και να με πληρωναν δεν θα εβλεπα οποτε δεν το εχω ψαξει παραπανω με τα on demand και τετοια.απλα ξερω οτι απευθειας απο 3g δεν βγαινει οπως ειπες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Πεμπτη βραδυ υπεργραψα την αιτηση και σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι την Πεμπτη 19/1 θα ενεργοποιηθει

Μπραβο ταχυτης! Λογικα πρεπει να μου ερθει εξοπλισμος ?

Πρέπει να πω κάτι στη νοβα για διακοπή?

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Αν εχει ληξει το συμβολαιο σου με Nova δεν υπαρχει προβλημα απλα θα σε παρουν τηλ να σου κανουν καμια προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έκανε πουστιες η forthnet?

Έλαβα μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση στη Wind την ερχόμενη Πέμπτη και από σήμερα το πρωί δεν έχω ίντερνετ. Ενώ συγχρονίζει δεν κάνει connection. Από τη forthnet μου είπαν ότι είναι σε εξέλιξη η μεταφορά και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Νομίζω με δουλεύουν. Πήρα τηλ στη Wind και μου είπαν αποκλείεται γιατί η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη

Δημοσ.

Μου έκανε πουστιες η forthnet?

Έλαβα μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση στη Wind την ερχόμενη Πέμπτη και από σήμερα το πρωί δεν έχω ίντερνετ. Ενώ συγχρονίζει δεν κάνει connection. Από τη forthnet μου είπαν ότι είναι σε εξέλιξη η μεταφορά και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Νομίζω με δουλεύουν. Πήρα τηλ στη Wind και μου είπαν αποκλείεται γιατί η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη

Μου το είχαν κάνει και σε εμένα αυτό σε παρόμοια περίπτωση. Έγινε φραγή μια μέρα πριν τη μετάβαση. Δεν είμαι σίγουρος ποιος έλεγε ψέματα και ποιος αλήθεια, ο ένας έλεγε ότι φταίει ο άλλος. Ευτυχώς τη λύση την έδωσε ο γείτονας με το default wifi paskey.

Πάντως εγώ πήρα καλύτερη προσφορά από forthnet και υπαναχώρησα, ευτυχώς γιατί η επαφή μου με την wind με απογοήτευσε εντελώς: Παραπλανητική προσφορά, κρυφές χρεώσεις και απαράδεκτη υποστήριξη πελάτη. Επίσης η σύνδεση στο ίντερνετ πολύ χειρότερη, δε μπορούσα να δω βίντεο χωρίς να διακόπτεται για μπάφερινγκ κάθε 5 δευτερόλεπτα, ενώ κάτι wifi κάμερες που έχω δε μπορούσαν να στείλουν εικόνα online.

Δημοσ.

τωρα μου ειπαν οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα

15 χρονια δεν ειχε γινει και ετυχε τη μερα που πηγε η αιτηση φορητοτητας

Δημοσ.

τωρα μου ειπαν οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα

15 χρονια δεν ειχε γινει και ετυχε τη μερα που πηγε η αιτηση φορητοτητας

Που υποτίθεται ότι είναι το βραχυκύκλωμα; Το τηλέφωνο λειτουργεί;

Σε εμένα είχε έρθει μήνυμα στο κινητό ότι έγινε φραγή λόγω μεταφοράς και το σταθερό ήταν νεκρό. Όταν το καλούσα ωστόσο έκανε σήμα ότι καλούσε αλλά δε χτυπούσε.

Δεν ξέρω αν το κάνουν για σπάσιμο ή για κάποιο άλλο λόγο. Εμένα πάντως δεν είχα λόγο να μου τη σπάσουν γιατί είχα ήδη κάνει συμφωνία μαζί τους, απλά η wind δεν είχε προλάβει να πάρει την υπαναχώρηση και μεταφέρθηκε για κάποιες μέρες η γραμμή.

Δημοσ.

Το τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα

Το ρουτερ συγχρονιζει αλλα δεν κανει connect

Μου ειπαν οτι θα κανει 3 μερες να φτιαχτει οποτε αφου την Πεμπτη θα παω στη wind μου λενε οτι ειναι δωρο αδωρο να το φτιαξουν

Αν με δουλευουν ειναι μεγαλοι ξεφτιλες αν οχι ειναι τραγικη συμπτωση

Δημοσ.

Το τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα

Το ρουτερ συγχρονιζει αλλα δεν κανει connect

Μου ειπαν οτι θα κανει 3 μερες να φτιαχτει οποτε αφου την Πεμπτη θα παω στη wind μου λενε οτι ειναι δωρο αδωρο να το φτιαξουν

Αν με δουλευουν ειναι μεγαλοι ξεφτιλες αν οχι ειναι τραγικη συμπτωση

Και σε μένα συγχρόνιζε και μάλιστα άναβε και το λαμπάκι του ίντερνετ, αλλά δεν είχε πραγματικά πρόσβαση. 

Ίσως να είναι πράγματι τεχνικό πρόβλημα αφού δε σου κόπηκε και το τηλέφωνο. Το θέμα είναι να μη μεταφερθεί και στη wind το πρόβλημα.

Για τα λοιπά του θέματος, εγώ είχα πιο παλιά 3πλέι με γύρω στα 32 αν θυμάμαι καλά, αλλά επειδή δεν έβλεπα τηλερόραση το έκανα 2πλέι στα 22κάτι. Πήρα μια σχετικά καλή τηλεφωνική προσφορά της wind (που τελικά είχε ένα σωρό κρυφές χρεώσεις) και μόλις πήγε το αίτημα φορητότητας, η forthnet μου έκανε αντιπροσφορά 16,25 το μήνα σύν 300 λεπτά προς κινητά, την οποία δέχτηκα και παρέμεινα. 

Δημοσ.

Σημερα ενεργοποιηθηκε η Wind

Φυσικα η nova δεν ασχοληθηκε να μου φτιαξει τη ¨βλαβη"

ΜΙα χαρα απο ταχυτητα και απο εξυπηρετηση

Με μια κληση σου απαντανε αμεσως και σε σταθερο τηλ χωρις εξτρα χρεωσεις

VDSL Training Status:   Showtime
                    Mode:   VDSL2 Annex B
            VDSL Profile:   Profile 17a
            Traffic Type:   PTM Mode
             Link Uptime:   0 day: 1 hour: 8 minutes
============================================================================
       VDSL Port Details       Upstream         Downstream
               Line Rate:      5.016 Mbps       50.095 Mbps
    Actual Net Data Rate:      4.996 Mbps       49.998 Mbps
          Trellis Coding:         ON                ON
              SNR Margin:       31.0 dB           16.1 dB
            Actual Delay:          0 ms             10 ms
          Transmit Power:        4.4 dBm          13.4 dBm
           Receive Power:      -12.2 dBm          -1.1 dBm
              Actual INP:        0.0 symbols       4.0 symbols
       Total Attenuation:       16.6 dB           14.5 dB
Attainable Net Data Rate:     38.230 Mbps       86.740 Mbps

post-40128-0-59844600-1484844212_thumb.jpg

Δημοσ.

ΜΙα χαρα απο ταχυτητα και απο εξυπηρετηση

Με μια κληση σου απαντανε αμεσως και σε σταθερο τηλ χωρις εξτρα χρεωσεις

Πολύ καλή γραμμή όντως.

Τι εννοείς σε σταθερό; Σε 5ψήφιο δεν τους καλείς;

(από θέμα αποτελεσματικότητας εξυπηρέτησης μην το δένεις κιόλας, καλύτερα να μη χρειαστείς κάτι σημαντικό) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...