Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω. Φιλος πουλάει την τηλεοραση του, γιατι φευγει στο εξωτερικό. Ειναι μια LG 42" LS5600 (http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-42ls5600-42-led-full-hd/prod2380051pp/) και τη δινει γυρω στα 150 ευρω. Πώς βρισκετε τη τιμη? Είναι ακριβή για μεταχειρισμενη? Ευχαριστώ

Επεξ/σία από marsalo
Δημοσ.

αν την θες μονο για τηλεοπτικα καναλια, και δεν εχει πολλες ωρες λειτουργιας........ μπορω να πω οτι η τιμη της, τρωγεται.

αλλα να ξερεις οτι

1 δεν παιζει DTS απο την USB, αρα αν πας να δεις καποια ταινια, της οποιας ο ηχος ειναι σε DTS μορφη, δεν θα ακους ηχο.

2 δεν εχει κανενα Smart  feature

3 ειναι 50HZ panel στην πραγματικοτητα. 

τελος..., οι μεταχειρισμενες εμπεριεχουν παντα το ρισκο της ζημιας. επειδη ειναι ηδη δουλεμενες, δεν ξερεις ποτε μπορει να σου βγαλει κατι...! 

ΥΓ προσωπικα θα εβαζα δοσεις και θα πηγαινα σε καινουρια.... https://www.skroutz.gr/s/6724354/Samsung-UE40J5100.html

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το σκεφτομαι ηδη, γι αυτο και δεν εχω αποφασισει ακομη, αν θα την αγορασω. Οπως αντιλαμβανεσαι ειναι καθαρα οικονομικό το θέμα...ελλείψει χρημάτων, ψαχνω μια αξιοπρεπή λυση στο θεμα τηλεοραση.

• Like 1
Δημοσ.

σαν τηλεοραση, δεν ειναι ασχημη. 

απλα εμενα με "τρωει" το "μεταχειρισμενη".  αν σου κατσει μια βλαβη, θα το φας το 100αρικο για επισκευη. αρα....? 

μπορει βεβαια, να μην βγαλει και καμια ζημια, αλλα πως να το ξερεις αυτο? 

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Το σημαντικότερο ειναι οτι δεν ξερεις τί μπορει να παρουσιασει... Υστερα απο σκέψη, μαλλον δεν θα την παρω. Θα δωσω κατι παραπάνω καποια στιγμη και θα παρω καινουρια...

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Το σημαντικότερο ειναι οτι δεν ξερεις τί μπορει να παρουσιασει... Υστερα απο σκέψη, μαλλον δεν θα την παρω. Θα δωσω κατι παραπάνω καποια στιγμη και θα παρω καινουρια...

κι εγω τα 4 τελευταια χρονια, μετα την DIGEA, αλλαξα τις 2 τηλεορασεις που ειχα (CRT 14" + 32") με Lcd - Led.

στην αρχη ελεγα, για λογους κοστους κι εγω, να βρω καμια μεταχειρισμενη. ομως..., επειδη ειχα φαει μια καφτρα -τελευταια- με την 32αρα CRT που ειχα, οπου για μια επισκευη εδωσα 80€, εκανα αυτη τη σκεψη, τηην οποια και σου μετεφερα.  αν κατσει μια τετοια βλαβη και στην LCD? τι κανω?

οποτε ειπα καλυετρα καινουρια με εγγυηση.....!  αν παθει κατι στα 2 χρονια, παει στο καλο, θα καλυφθει απο την εγγυηση..!!

κι ετσι και τις 3 τηλεορασεις που εχω, τις πηρα καινουριες.  βαλε και δοσεις, αν δεν μπορεις με την μια..! 

Δημοσ.

Σωστα τα λες. Βασικά αυτο που με εκανε να μην την παρω τελικα, ηταν το κοστος σε περιπτωση επισκευης και το γεγονος οτι ειναι 50hz πραγματικά. Ο γνωστος μου μού ειπε οτι του ζητουν πολλοί,οπότε δεν θα εχει πρόβλημα να την πουλήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...