IGITIHI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Το πρόβλημα που θα περιγράψω το αντιμετωπίζει μια γνωστή μου. Εγώ δεν έχω δει το συγκεκεριμένο PC και γι αυτό δεν μπορώ να δόσω πολλές πληροφορίες. Βοηθήστε με αν μπορείτε. Όταν συνδέεται στο internet όλα μοιάζουν κανονικά. Μόλις περάσει λίγος χρόνος (άλλοτε λίγα δευτερόλεπτα και άλλοτε μερικά λεπτά) εμφανίζεται ένα παράθυρο με το κόκκινο χ πάνω αριστερά και γράφει: "Η λειτουργία του συτήματος τερματίζεται. Αποθηκεύστε κάθε εργασία σε εξέλιξη και αποσυνδεθείτε. Τυχόν αλλαγές που δεν είναι αποθηκευμένες θα χαθούν. Τον τερματισμό λειτπυργίας επέλεξε ο χρήστης ΝΤ. Χρόνος πριν τον τερματισμό: 60 Η λειτουργία των windows τερματίστηκε απρόσμενα" Ο χρόνος μετράει ανάποδα και μόλις περάσουν τα 60 δευτερόλεπτα ο υπολογιστής κλείνει. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το παράθυρο δεν μορεί να αποσυνδεθεί παρά μόνο να περιμένει να τελειώσει το μέτρημα. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο αν συνδεθεί στο internet. Στην αρχή υποπτεύθηκα το Blaster worm αλλά μάλλον δεν είναι γιατί το utility που το αφαιρεί δεν βρήκε τίποτα. Επίσης, το PC διαθέτει και Norton antivirus με όλα τα τελευταία updates αλλά δεν ανιχνεύεται κανένας ιός. Το λειτουργικό είναι Windows XP Pro. Κάποια βοήθεια;
DimitrisKTM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 κατεβασε και τρεξε το ad-aware (free) με το τελευταιο update.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Χωρίς να είμαι ειδικός, είναι η κλασσική συμπεριφορά του W32.Blaster.Worm. Μήπως, εκτός των σχετικών utilities, ρίξεις και μια ματιά εδώ; Δηλαδή, έβαλες το patch της Microsoft;
stefan123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 mallon o w32.blaster.worm einai..den exei sxesi me antivirus afou to kollas an den exeis katevasei to patch tis microsoft kai den exeis firewall...
IGITIHI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Όχι, το patch της MS δεν το έβαλα αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε τοσχετικό utility να το αφαιρέσει; Έβγαλε μήνυμα ότι το Blaster worm δεν βρέθηκε.
ALEXANDER! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 mpes sthn microsoft kai katevase to pach arxeiaki.. analoga me thn ekdwsh xp pou exeis........
liberto Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 πέρα απο το patch θα πρέπει ν' αλλάξεις και κάποιες ρυθμίσεις στην registry πήγαινε στο site της norton και βρές τι πρέπει να κάνεις με τον blaster. το είχε κολήσει φίλος μου και τελικά το φτειάξαμε.
destin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Όχι, το patch της MS δεν το έβαλα αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε τοσχετικό utility να το αφαιρέσει; Έβγαλε μήνυμα ότι το Blaster worm δεν βρέθηκε. Den einai anagi na exeis to sigekrimeno worm gia na tin patheis oute i siberifora afti einai kat' anagi afti tou Blaster.Apo tin stigmi pou den exeis to patch an se vrei kaneis kai tin ekmetaleftei aftin tin tripa swsta .. klafta xaralampe.Gia arxi vale to patch.
tsakonas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Όχι, το patch της MS δεν το έβαλα αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε τοσχετικό utility να το αφαιρέσει; Έβγαλε μήνυμα ότι το Blaster worm δεν βρέθηκε. Giati den tou lete re paidia tou antrwpou oti iparxei kai kati telefteo pou kAneis, an den vrethei tpt...afou to antivirus den vriskei tpt... Dokimase kai afto : Pigene Control Panel-Administrative tools-Services kai psaxe ekei mia epilogi pou leei kati gia Remote Procedure call RPC... Diplo klik epanw tou ka meta dialexe to tab Recovery kai Take no action... Den tha to xanadei to minima pote mallon... :!:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.