Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο συστημα της υπογραφης δεν ασχοληθηκα πολυ με τον  ηχο η ενσωματωμενη της μητρικης νομιζα θα με καλυπτε

ενας φιλος μου ειπε οτι με μια καρτα ηχου θα δω μεγαλη διαφορα που αξιζει τον κοπο

την καρτα ηχου τη θελω πρωτα απο ολα για ακροαση μουσικης καιι τελευταια μαλιστα σιγα σιγα το γυρναω σε φλακ

δεν με ενδιαφερουν καρτες ηχου γκαμινγ και παπαντζες ταινιες και παιχνδια χρησιμοποιω headset 

θα προτιμουσα μια καρτα απο ασους 100 με 150 160 μαξιμου

οπωδησπωτε πρεπει να βγαζει εξοδο με οπτικη ινα για να μπορω να το συνδεσω με τον ενισχυτη μου

Δημοσ.

βλεπω δεν απαντησε κανεις  στο μεταξυ εγω εψαχνα και μου προτειναν αυτην εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38656&cat=14 πολλα λεφτα αλλα μπορω να τα δωσω

εμενα το σεταπ μου ειναι ο υπολογιστης συνδεμενος στο v-aux ενος yamaha rxv757 με 2 μπροστα ηχεια βιβλιοθηκης wharefedale 9,2 και πισω επιδαπεδεια wharefedale 9,3 η 9,5 σειρα και ενα ενεργο σαμπ 100 βατ

σκεφτομαι να παρω την εσσενσε και να βαλω μονο την κυρια καρτα την οποια θα καρφωσω με coaxial πανω στην αναλογη εισοδο του ενισχυτη

την καρτα την θελω κυριως για μουσικη ακροαση και μετα ολα τα υπολοιπα τα αρχεια που παιζω ειναι φλακ η 320 μπ3 και τωρα εκανα συνδρομη στο tidal την high fidelity 

αξιζει τον κοπο η η επεξεργασια απο τον υπολογιστη και μετα γινεται μεσα στον ενισχυτη γενικα θα πεταξω τα λεφτα μου εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

ευχαριστω

Δημοσ.

Στα 250€ που κοστίζει η κάρτα εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις το ψάξιμο σε κάρτες H/Y και να περάσεις σε εξοπλισμό audio προτιμώντας ένα εξωτερικό DAC/Amp Combo. Με 250€ μπορείς για παράδειγμα να πάρεις ένα Schiit Magni2/Modi2 combo και να έχεις πολύ καλύτερο ήχο από οποιαδήποτε κάρτα HY.

http://www.schiit-europe.com/index.php/guides-to-buy

Η διαφορά πχ στον δικό μου υπολογιστή στον ήχο από onboard sound στη soundblaster Zx που έχω είναι πολύ μεγάλη αλλά πρόσφατα αγόρασα ένα external DAC/AMP και ο ήχος πραγματικά απογειώθηκε είτε σε παιχνίδια είτε ακούγωντας μουσική, ειδικά εάν μιλάμε για αρχεία Flac με το DAC ακούω και την παραμικρή λεπτομέρεια που σε καμμία περίπτωση δεν μου προσφέρει η Soundblaster.

Link για το SMSL M6 DAC/Amp που πήρα.

Επίσης εάν χρησιμοποιείς ακουστικά ξέχασε τα "gaming headsets" και επέλεξε ακουστικά από μία εταιρεία που ασχολείται με τον ήχο.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/sound-card-asus-xonar-ds-71-p-PER.522748?gclid=CJWJ1tidwNECFaYy0wodUbAMUw   τέλεια  κάρτα ήχου  πάρα πολύ δυνατή, σκέψου να έβαζα ενισχυτή  μέρα με την νύχτα με την onboard  επαγγελματικός ήχος,  φαντάσου να πάρεις και κάτι από τα πιο πάνω μοντέλα της  δοκιμασμενη σε χ530 logitech

Δημοσ.

Τα χουμε ξαναπεί. Οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου στις μητρικές είναι πλέον πολυ υψηλού επιπέδου, με συνέπεια να μην έχει νόημα η αγορά χωριστής κάρτας ήχου. Δεν υπάρχουν αισθητές διαφορές. Εκτός αν μιλάμε για ηχογραφήσεις. Βέβαια πολύ ψημένο σε βλέπω οπότε μάλλον θα τα σκάσεις (άδικα κατ' εμε).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...