nikos100thess Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα εχω το Acer Aspire 5315 επειδη πλεον ειναι πολυ αργο με τα windows 10 θα μπορούσα να χρησιμοποιησω επεξεργαστη και μνημες απο acer aspire 5920 που εχω και έχει Πρόβλημα με καρτα γραφικών h να χρησιμοποιήσει την Κάρτα Γραφικών acer aspire 5315 στο acer aspire 5920 η τι αλλο μπορω να κανω με τα 2 συγκεκριμένα laptops βάζω και τους συνδεσμους απο τα 2 laptops με τα χαρακτηριστικα τους https://www.cnet.com/products/acer-aspire-5920/specs/ https://www.cnet.com/products/acer-aspire-5315-2326-15-4-celeron-550-1-gb-ram-160-gb-hdd/specs/ σασ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαs
mphxths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ακριβως τα ιδια σκατα ειναι.Παρε τα καλυτερα parts και βαλτα στο πιο ομορφο σασι. Οι καρτες γραφικων στα 2 λινκς ειναι ακριβως οι ιδιες...αν εχουν διαφορετικες..και αλλαζουν , δεν ειναι κολλημενες δηλ...παρε την καλυτερη. Μιλαμε για 2 μηχανηματα 15αετιας στην καλυτερη...οσο και να το παλεψεις δεν σωζονται..τα 10αρια θα σερνονται. Σκεψου το ενδεχομενο να παρεις καποιο καινουργιο. 1
kotsos72 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν και το 5920 βγαίνει και με mxm το λινκ που έδωσες δεν έχει Το 5315 νομιζω βγαίνει μονο με intel Η μητρικές πρεπει να είναι interchangable στα ελληνικά Αλλαξο@#€% Φυσικά τον t στη θέση του m σε οποίο σασί σ αρεσει 1
nikos100thess Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 το ξερω οτι ενα καινουργιο ειναι καλυτερο παιδια το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σε θεση για καινουργιο ποιο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω με αυτα τα 2 με δεδομένο ότι το aspire 5920 εχει καμμενh καρτα γραφικων θελω να πει οποιος ξερει οποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του πριν αρχισω τις δοκιμες
mphxths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δες στο 1ο μου ποστ ...την 1η και 2η προταση. Μου δινεις την εντυπωση οτι δεν καταλαβες τι εγραψα.
nikos100thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 ειναι συμβατα τα εξαρτηματα και στα μηχανηματα εννοεις κρατάμε τo καλύτερα σασι και βαζουμε οτι καλυτερα Έχουμε ΠΑΝΩ (με τα 7αρια θα είναι καλύτερα) δεν ειμαι και τοσο καλος ειναι η αληθεια γι' αυτό και ζητώ την γνωμη απο εσας μην κανω καμια χαζομαρα
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μνημες δισκοι συμβατοι μεταξυ των 2 μηχανηματων..αρα κρατας τα καλυτερα/περισσοτερα. Επεξεργαστες απο οσο καταλαβα ιδιο socket ειναι..κρατας τον core2duo που ειναι διπυρηνος ενω ο αλλος μονοπυρηνος. Βγαλτα ολα αυτα βαλτα στο πιο ομορφο και γυαλιστερο σασι (οθονες ειναι ιδιες απο οτι βλεπω..αρα και εκει η επιλογη ειναι περιττη) και τελειωσε το θεμα... Ποσες φορες ακομα να τα γραψω? 1
nikos100thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 οκ κατατοπιστικός στο τελευταιο σμσ ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Παντως,προτεινω αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να βαλεις ενα ssd και τους μηχανικους να τους κανεις εξωτερικους.Το μηχανημα θα παρει τα πανω του στη αποκριση των Windows και των προγραμματων.
nikos100thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 εχεις δικιο φιλε μου το σκεφτηκα και εγω αυτο
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το μηχανημα υποστηριζει μεχρι sata1. Και ssd να βαλει , παραπανω απο το μεγιστο bandwidth του sata1 δεν προκειται να δει. Σιγουρα θα πηγαινει καλυτερα..αλλα οκ , μην τρελαθουμε κιολας. Απλα θα του μεινει ο δισκος για το επομενο μηχανημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα