Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και καλη χρονια σε ολους με υγεια!!Εκανα χθες φορματ στον σταθερο υπολογιστη ενος φιλου μου με μητρικη msi p55m-gd41 και επεξεργαστη εναν i5 για socket 1156.Ο λογος του φορματ ηταν οτι το μηχανημα ηταν πολυ αργο.Το θεμα ομως ειναι οτι και αμεσως μετα το φορματ ειναι το ιδιο εκνευριστικα αργο,αργει παρα πολυ να ανοιξει τα προγραμματα,ειδικα τον chrome.Η μνημη του ειναι 2gb.Το λειτουργικο windows 7 home premium 64 bit.Περναει απο το μυαλο μου μηπως το προβλημα ειναι στην sata συνδεση του σκληρου δισκου.Υπαρχει τετοια περιπτωση?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Λογικά ο δίσκος έχει τα θεματάκια μου.Η ραμ θελει αμεσα επεκταση.Τους drivers φανταζομαι τους βαλατε?

Τους drivers της μητρικης ναι.Παω ομως να βαλω τους drivers της καρτας γραφικων(pny gerorce gt220 1gb ddr2)και η εγκατασταση κολλαει εκει που εγκαθιστα το .net framework.Ο σκληρος ειναι ενος ετους.

hd sentinel και τσέκαρε τον δίσκο.

επίσης η ραμ πρέπει να αναβαθμιστεί.

Ειναι πιο αποτελεσματικο απο το crystal disk info?

Δημοσ.

Ισως εχει θεμα ο δισκος σου

Με το crystal disk info μου εβγαλε κατασταση: Καλη.Αρα λογικα δεν εχει θεμα ετσι?

hd sentinel και τσέκαρε τον δίσκο.

επίσης η ραμ πρέπει να αναβαθμιστεί.

Αν προσθεσω 2gb ram θα ειναι ενταξει?Το παιδι κανει τις απλες καθημερινες εργασιες με το pc σερφαρισμα κανενα word αυτα.

Δημοσ.

Με το crystal disk info μου εβγαλε κατασταση: Καλη.Αρα λογικα δεν εχει θεμα ετσι?

Αν προσθεσω 2gb ram θα ειναι ενταξει?Το παιδι κανει τις απλες καθημερινες εργασιες με το pc σερφαρισμα κανενα word αυτα.

Το πιο πιθανο ειναι να χαιρεσαι τζαμπα αδελφε. Σφαιρα επρεπε να πηγαινει για τις εργασιες που το χρειαζεται ο φιλος σου και με 2 gb ram χωρις καν να χρειαζεται αλλη. Εκτος κι αν ανοιγε πανω απο 10 παραθυρα chrome που εκει θα γεμιζε. Αν δεν κοιταξεις αυτο που σου ειπα πιο πανω μην δωσεις τζαμπα λεφτα και αλλη μνημη. Οχι οτι δεν θα του κανει καλο αλλα 2 gb, απλα δεν θα λυσει το προβλημα που νομιζεις οτι φταιει..

Για να λες οτι αργει απελπιστικα, δεν φταιει η μνημη.. Ρε τωρα που το σκεφτομα,ι μηπως τωρα που εκανες φορματ κανει συνεχομενα update κι εσυ νομιζεις οτι σερνεται?

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να χαιρεσαι τζαμπα αδελφε. Σφαιρα επρεπε να πηγαινει για τις εργασιες που το χρειαζεται ο φιλος σου και με 2 gb ram χωρις καν να χρειαζεται αλλη. Εκτος κι αν ανοιγε πανω απο 10 παραθυρα chrome που εκει θα γεμιζε. Αν δεν κοιταξεις αυτο που σου ειπα πιο πανω μην δωσεις τζαμπα λεφτα και αλλη μνημη. Οχι οτι δεν θα του κανει καλο αλλα 2 gb, απλα δεν θα λυσει το προβλημα που νομιζεις οτι φταιει..

Για να λες οτι αργει απελπιστικα, δεν φταιει η μνημη.. Ρε τωρα που το σκεφτομα,ι μηπως τωρα που εκανες φορματ κανει συνεχομενα update κι εσυ νομιζεις οτι σερνεται?

2gb ram εν έτει 2017;

εδώ τα κινητά πλέον έχουν 3+gb ram.

Άνοιξε ένα task manager και δες σε τι κατάσταση είναι η μνήμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το εχω σχεδον παντα ανοιχτο γι αυτο το λεω. Αν δεν εχεις σαβουρα στο pc φορτωνει γυρω στο 1 gb και μετα ανοιγεις τον chrome με 5-6 παραθυρα και παει κανα 1,5. Αρα να σαι σιγουρος οτι και μετα απο format  κιολας θα επρεπε να πεταει.

Αυτη την στιγμη εχω ανοιχτο με 9 tabs και δεσμευει συνολο 1.7gb σε windows 8.1

Ο ανθρωπος δεν λεει οτι ειναι λιγο αργο. Λεει οτι ειναι πολυ αργο και δεν δικαιολογειται νομιζω..

Ενταξει, μπροστα μου δεν το εχω το μηχανημα, απο αυτα που λεει βγαζω τα συμπερασματα μου..

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν θα του το εδειχνε?ξερεις με ανοιχτο το παραθυρο windows update,μπαρα προοδου κ.λ.π, ή υπαρχει πιθανοτητα τα update να γινονται στο παρασκηνιο και να μην το βλεπει?Παντως οταν ξαναπαω θα τρεξω το hdd regenerator.

2gb ram εν έτει 2017;

εδώ τα κινητά πλέον έχουν 3+gb ram.

Άνοιξε ένα task manager και δες σε τι κατάσταση είναι η μνήμη.

ΟΚ, θα το κανω και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...