Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

400 κατοστάρικα απ εξω..,,(evga.eu / amazon / klp)

1)Επρεπε να αναφερθει γιατι που γνωριζουμε οτι ο ενδιαφερομενος μπορει ή θελει να αγορασει απεξω(κυριως για το θεμα εγγυησης/μεταπωλησης?)

2)Με αυτη την λογικη και για την 1070 δεν θα επρεπε να γινει ιδια συγκριση που απεξω κοστιζει κατω απο 500ευρω?

980ti πλεον (οντως)αξιζει μονο μτχ,για καινουργια καρτα μονο 1070 πλεον.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

400κατοσταρικα?Εγω 500+τις βλεπω

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=980ti

Τουλαχιστον αν ειναι να γραφουμε κατι για τιμες και δεν αφορα αγορα καινουργιου να το αναφερουμε.Δεν νομιζω να αναφερθηκε καπου για used καρτα γραφικων και νομιζω ο ts εκανε ξεκαθαρη ερωτηση αν αξιζει η 1080σε σχεση με την 1070 και ξεκαθαρη απαντηση παλι πηρε.

Το είχε αναφέρει ο stefanos νωρίτερα ότι 4 κατοστάρικα πάει μεταχειρισμένη και θεώρησα

περιττό να το ξαναγράψω. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να μπερδευτούμε με το ζόρι.

Αν η απόσταση που χωρίζει τις δύο κάρτες είναι στο κατοστάρικο (400 - 500) είναι πολύ καλή αγορά

η 980ti. Αν όχι δεν είναι. Είναι σαφές ότι ο διαχωρισμός που κάνω αφορά στην απόσταση της τιμής

με τον όποιο τρόπο βρίσκει τις κάρτες. Ειναι παραπάνω από προφανές ότι αν βρίσκει 500 την 980ti

ή 400 την 1070 δεν θα πάρει την 980ti.

1)Επρεπε να αναφερθει γιατι που γνωριζουμε οτι ο ενδιαφερομενος μπορει ή θελει να αγορασει απεξω(κυριως για το θεμα εγγυησης/μεταπωλησης?)

2)Με αυτη την λογικη και για την 1070 δεν θα επρεπε να γινει ιδια συγκριση που απεξω κοστιζει κατω απο 500ευρω?

980ti πλεον (οντως)αξιζει μονο μτχ,για καινουργια καρτα μονο 1070 πλεον.

Από Γερμανία βρίσκεις 1070 με 400+μτφ. Βέβαια όπως καταλαβαίνεις εκεί δεν κάνουν 400 οι

μτχ 980ti αλλά παρακάτω... (δεν θα αγόραζα μτχ απ'έξω βέβαια)

Δημοσ.

σωστος, εγω παντως στο ιδιο διλλημα ειμουν και ειχα μπλοκαρει κανα μηνα : 1070 vs 980ti vs 1080.

Μαλιστα αν δεν ηταν κλειστο το evga.eu λογω μετακομισης θα την ειχα παρει την 980ti...

Μια αυτό που θα αργουσε, μια μετα που θα ειχε 2GB RAM λιγοτερο, μια που uπερκλοκαρισμενη η 980ti καει πολλαα περρισοτερα (250W stock) και μαλλον θα ηθελα και μεγαλυτερο PSU, με εκαναν να παω προς Pascal και ποιο radical αγορα οικονομικα....

Δημοσ.

Οθόνη έχω την Dell U2410 και παίζω στα 1920x1200 αλλά και να αλλάξω οθόνη στο μέλλον πάλι dell θα είναι και δεν νομίζω να πάω πάνω από 24αρα. Μου είναι μια χαρά νομίζω.

νομίζω ότι οι κάρτες που αναφέρεις είναι άσκοπα χρήματα για την ανάλυσή σου 

είναι πολύ πιο λογικό να κοιτάς σε 1060/480

η 480 τουλάχιστον που το βλέπω από δική μου εμπειρία παίζει τα πάντα ultra αυτή τη στιγμή σε 1080p, γιατί να δώσεις άλλα 200+ ευρώ επιπλέον για να έχεις 1000fps? 

ένα φθηνότερο μοντέλο άλλωστε και καλύτερη απαξίωση σε απόλυτα νούμερα έχει και το αντικαθιστάς πιο εύκολα (δε ξέρω και τα οικονομικά σου βέβαια μπορεί να είσαι αρκετά άνετος), όπως και να χει πάντως, απλά θεωρώ σπατάλη την 1070+ για αυτή την ανάλυση και τα 200€ μπορείς να τα κάνεις σίγουρα κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον από το να έχεις διπλάσια fps από τα ήδη πολλά που θα έχεις με ένα mid range μοντέλο

1070/1080 θα κοιτούσα μόνο για 1440p και για 4Κ δε θα κοιτούσα τίποτα πολύ ακριβό ακόμα 

• Like 2
Δημοσ.

αν παραμείνεις σε 1080p και 2K 60Hz-144Hz monitor, και σκεπτόμενος πάντα με το πάνω κεφάλι, η 1070 είναι μονόδρομος και θα μείνεις full ευχαριστημένος..

με το κάτω κεφάλι αλλάζει το πράμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Για 4Κ παιδια full ultra, φιλτρα κλπ και 60+ fps  στα γνωστα νεα παιχνιδια θες SLI 2x 1080gtx.

Κατα τη γνωμη μου το SLI / CF δεν αξιζει, διπλη καταναλωση , θορυβος, κλπ κλπ και σε πολλα παιχνιδια δεν εχει καλο benefit ....περιμενεις αλλα.....αμα πορωθεις....

Δημοσ.

άμα πορωθείς να ξεπορωθείς

αν το είχες το 4Κ με single θα σου έλεγα να πορωθείς, αλλά με διπλή κάρτα δε μιλάμε σοβαρά

δεν είμαι κατά των διπλών καρτών για χαβαλέ και αν κάτσει και δεν έχω τι να κάνω τα λεφτά μου ή θέλω να τρέχω bench

αν όμως μιλάμε ότι θες να κάνεις "σοβαρή" δουλειά (gaming χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα) θες να είσαι σίγουρος για τις επιδόσεις μιας κάρτας (έχουμε που έχουμε θέματα κακών port, όχι πάντα καλοί drivers day one να μη φορτωθούμε και αν θα κοπροσκυλιάζει ή όχι και η 2η κάρτα)  και όχι όταν θυμούνται να δουλεύουν σωστά οι 2

ένας φίλος μου πάντως ήθελε να πάρει 1070/1080 για την καινούρια 4Κ τηλεόρασή του (που την έχει ήδη), αλλά τι να του πω;

του είπα θα βάζεις 1440p και θα εύχεσαι να μη θολώνει πολύ ή θα παίζεις με medium..  

βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε το άλλο άκρο που είναι το overkill 

Δημοσ.

κοιτα με 1080 μπορει να παιζει σε 4Κ και full  χωρις πολυ ΑΑ αλλα μπορει μερικα games να βλεπει 35 fps.... An θελει 60+ παντου και παντα, ναι θα πρεπει να κατεβει λιγο. Απο τη δικια μου εμπειρια το 4Κ gaming φωναζει για 20TFLOPs (θελω να βλεπω 60+ fps παντα)

Δημοσ.

ναι μου το είπε ότι μπορεί να παίζει 35, αλλά του είπα ότι αυτό είναι slideshow όχι παιχνίδι

δεν είμαι ψυχωτικός με τα frames αλλά γύρω στο 60 τα θέλω 

επίσης αν παίζει τώρα με 35 του χρόνου θα παίζει με 25, πρέπει αυτό που θα πάρεις εκείνη τη στιγμή να είναι "μαχίμι" έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να κατεβάζεις ρυθμίσεις με έναν πιο "εύπεπτο" ρυθμό από το να έχεις unplayable fps σε ένα χρόνο ή να το γυρίσεις σε mid τόσο σύντομα και μάλιστα έχοντας δώσει και όχι λίγα λεφτά

τέσπα υπάρχει αυτό που λέμε "ισορροπημένο σύστημα", ο όρος είναι αρκετά επεξηγηματικός και νομίζω ότι όποιος νιώθει τα βασικά τον αντιλαμβάνεται και αντιλαμβάνεται τι πρέπει να κάνει για να υπάρχει ισορροπία στο pc του 

Δημοσ.

Αν παίζεις σε 4Κ δεν παίζεις competitive. Και αν παίζεις competitive δεν παίζεις σε 4Κ. Συνεπώς και με κάτω απο 60 γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

δεν είναι μόνο το competitve και ένα απλό παιχνίδι να πάρεις θα το παίζεις σε 30? πες ότι παίζεις forza πχ που είναι racing, θα το παίζεις σε 30? (επειδή το δοκίμασα αυτό το πράγμα πρόσφατα και δεν άντεχα)

πήγαινε πάρε καλύτερα κονσόλα να σου κάνει και τα upscale κόλπα της τότε να γλιτώσεις και ένα σκασμό χρήματα 

απλά για 4Κ θέλουμε μια δυο γενιές καρτών ακόμα, τι να κάνουμε; θα κάνουμε υπομονή.. 

φαντάζομαι επειδή ζήτηση υπάρχει και θα αυξηθεί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τους όποιους περιορισμούς έχουν οι τωρινές γενιές, αλλά σήμερα και ακριβά το κάνεις και με αμφίβολο αποτέλεσμα (ειδικά αν μιλάμε για sli/cf) ,οπότε κάθεσαι στα αυγά σου

Δημοσ.

ποιο πολύ θέλω και μια δυνατή καρτούλα και για τυχόν μελλοντική αναβάθμιση στην οθόνη αλλά και γιατί σκέφτομαι και για vr αμέσως μετά από την κάρτα. 

Δημοσ.

ποιο πολύ θέλω και μια δυνατή καρτούλα και για τυχόν μελλοντική αναβάθμιση στην οθόνη αλλά και γιατί σκέφτομαι και για vr αμέσως μετά από την κάρτα. 

Να ξεκαθαρισουμε 2 πραγματα.

1)Αν πας στο μελλον σε 4κ οθονη,ουτε η 1070 ουτε η 1080 φτανουν.

2)Αν πας σε 1440p 144hz monitor παλι ουτε η 1070,ουτε η 1080 θα σε καλυψουν για ολα τα παιχνιδια

3)Στο μελλον τον πιο πιθανο να ξανααναβαθμισεις την καρτα αρα γλυτωνεις χρηματα απο τωρα αγοραζοντας την φθηνοτερη 1070 και οσα γλυτωσεις απο την 1080 τα βαζεις στην επομενη καρτα.

Γιαυτο και δεν αξιζει να δωσεις και πολλα χρηματα για καποια ακριβη υλοποιηση της 1070.

Ειναι κυριολεκτικα τοσο απλα και ξεκαθαρα τα πραγματα.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...