songless_bird Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κι αν βλέπει πάνω από ένας τι γίνεται? Ένα headset για το κάθε άτομο? Οτι και με τις 3D ταινιες. Απλα η samsung μια ζωη λογο active 3D εβγαζε γυαλια των 50-100€ το ζευγαρι . Οποτε στην καλυτερη να ειχες δυο για την tv. Η lg απο την αλλη , τουλαχιστον στην δικια μου με passive , μεχρι τα μοντελα του 2013 ηταν συμβατη με τα γυαλια που δινανε και στο cinema. Οποτε εχω καμια 15 γυαλια, αλλα πλεον δεν εχω 3D περιεχομενο... Και αν δεν κανω λαθος η lg ειναι η μονη πλεον που συνεχιζει να εχει 3D tv. Οποτε οταν θα ερθει η ωρα του AR-VR στις tv , βλεπω αν δεν βρεθει Passive τροπος θεασης , να μεινει απλα ενα ακριβοπληρωμενο χαρακτηριστικο στις Tv...
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οτι και με τις 3D ταινιες. Απλα η samsung μια ζωη λογο active 3D εβγαζε γυαλια των 50-100€ το ζευγαρι . Οποτε στην καλυτερη να ειχες δυο για την tv. Η lg απο την αλλη , τουλαχιστον στην δικια μου με passive , μεχρι τα μοντελα του 2013 ηταν συμβατη με τα γυαλια που δινανε και στο cinema. Οποτε εχω καμια 15 γυαλια, αλλα πλεον δεν εχω 3D περιεχομενο... Αν έπαιζες video games σε pc συνδεδεμένο στην tv, θα είχες μπόλικο...
heavyrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οτι και με τις 3D ταινιες. Απλα η samsung μια ζωη λογο active 3D εβγαζε γυαλια των 50-100€ το ζευγαρι . Οποτε στην καλυτερη να ειχες δυο για την tv. Η lg απο την αλλη , τουλαχιστον στην δικια μου με passive , μεχρι τα μοντελα του 2013 ηταν συμβατη με τα γυαλια που δινανε και στο cinema. Οποτε εχω καμια 15 γυαλια, αλλα πλεον δεν εχω 3D περιεχομενο... Και αν δεν κανω λαθος η lg ειναι η μονη πλεον που συνεχιζει να εχει 3D tv. Οποτε οταν θα ερθει η ωρα του AR-VR στις tv , βλεπω αν δεν βρεθει Passive τροπος θεασης , να μεινει απλα ενα ακριβοπληρωμενο χαρακτηριστικο στις Tv... Μαλλον αγνοεις την υπαρξη του σκρουτζ. Υπαρχει χρονια τωρα πακετο με 2 ζευγαρια γυαλια active της samsung, που εχει κατω απο 30€...
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον αγνοεις την υπαρξη του σκρουτζ. Υπαρχει χρονια τωρα πακετο με 2 ζευγαρια γυαλια active της samsung, που εχει κατω απο 30€... Τα active για μένα ήταν πάντα η χειρότερη τεχνική για 3d. Ναι έχουν μεγάλη γωνία θέασης και υψηλή ανάλυση, αλλά σε ζαλίζουν, σε κουράζουν, έχεις image crossing/ghosting, χάνεται ο συγχρονισμό, είναι πιο βαριά. Καλύτερα passive. Ειδικά σε 4K δεν έχεις πρόβλημα που μειώνεται η κάθετη ανάλυση στο μισό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οτι και με τις 3D ταινιες. Απλα η samsung μια ζωη λογο active 3D εβγαζε γυαλια των 50-100€ το ζευγαρι . Οποτε στην καλυτερη να ειχες δυο για την tv. Η lg απο την αλλη , τουλαχιστον στην δικια μου με passive , μεχρι τα μοντελα του 2013 ηταν συμβατη με τα γυαλια που δινανε και στο cinema. Οποτε εχω καμια 15 γυαλια, αλλα πλεον δεν εχω 3D περιεχομενο... Και αν δεν κανω λαθος η lg ειναι η μονη πλεον που συνεχιζει να εχει 3D tv. Οποτε οταν θα ερθει η ωρα του AR-VR στις tv , βλεπω αν δεν βρεθει Passive τροπος θεασης , να μεινει απλα ενα ακριβοπληρωμενο χαρακτηριστικο στις Tv... Μέχρι να φτάσουν σε αυτές τις τιμές τα headsets, φεεεεέεταααα
thepoint Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 75αρα 4Κ LCD κάνει παραπάνω από αυτά (3470+) και περιμένεις OLED σε 2 χρόνια να κάνει τόσα? Κι όμως οι τιμές θα πέσουν κατακόρυφα όταν μπουν στο παιχνίδι μισή ντουζίνα κατασκευαστές σήμερα η κορυφαία oled 65" είναι στα 7000 έπαιζε για δίμηνο στα 5000 αλλά είπα να πάω στο μέγεθος που αρμόζει σε ταινίες/σειρές μιας και μόνο αυτά κατά βάση παρακολουθώ σε λογικότερο κόστος το οποίο τοποθετώ κάτω από τα 2500 ευρώ. Το ότι κάνει ένα κάρο παραπάνω χρήματα η 75 σε σχέση με μια 65 δεν λέει κάτι τώρα το 2019 θα είναι διαφορετικό το σκηνικό.
songless_bird Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον αγνοεις την υπαρξη του σκρουτζ. Υπαρχει χρονια τωρα πακετο με 2 ζευγαρια γυαλια active της samsung, που εχει κατω απο 30€... Οταν πηρα εγω tv με 3D δεν αγνοησα κανενα σκρουτζ και επελεξα tv που ειχε δωρο 6 γυαλια 3D ( το ενα ζευγαρι για μυωπες) οταν το φτηνοτερο απο sony και samsung ηταν στα 60€. (2012) Και αν ηθελα ενα ακομη ζευγαρι εδινα 5 € ή τα κρατουσα απο το σινεμα. Αυτα τα δυο ζευγαρια στα 30€ active πρεπει να ηταν απο αυτα που εμεναν στο ραφι και ξεστοκαραν πριν τα παρατησει η samsung.
songless_bird Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι να φτάσουν σε αυτές τις τιμές τα headsets, φεεεεέεταααα Μας πηρε πανω απο 10ετια για οικιακη Oled tv ( απο το 2005 τις περιμενα...). Εχω ελπιδες ακομη για φτηνο VR
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κι όμως οι τιμές θα πέσουν κατακόρυφα όταν μπουν στο παιχνίδι μισή ντουζίνα κατασκευαστές σήμερα η κορυφαία oled 65" είναι στα 7000 έπαιζε για δίμηνο στα 5000 αλλά είπα να πάω στο μέγεθος που αρμόζει σε ταινίες/σειρές μιας και μόνο αυτά κατά βάση παρακολουθώ σε λογικότερο κόστος το οποίο τοποθετώ κάτω από τα 2500 ευρώ. Το ότι κάνει ένα κάρο παραπάνω χρήματα η 75 σε σχέση με μια 65 δεν λέει κάτι τώρα το 2019 θα είναι διαφορετικό το σκηνικό. Κάτσε να δούμε πρώτα τις 75αρες 4Κ LCD να πέφτουν στην τιμή που λες στα 2 χρόνια και μετά βλέπουμε και για OLED...
speedman_26 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κάτσε να δούμε πρώτα τις 75αρες 4Κ LCD να πέφτουν στην τιμή που λες στα 2 χρόνια και μετά βλέπουμε και για OLED... θελει να εχεις και μεγαλο σαλονι για να μπει μια 75αρα 4Κ LCD
DjTvenz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά το καλώδιο της κεραίας που μπαίνει; Ασε που το βύσμα το αρσενικό είναι πιο πολλά χιλιoστα απο το παχος της τηλεοραση!
heavyrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τα active για μένα ήταν πάντα η χειρότερη τεχνική για 3d. Ναι έχουν μεγάλη γωνία θέασης και υψηλή ανάλυση, αλλά σε ζαλίζουν, σε κουράζουν, έχεις image crossing/ghosting, χάνεται ο συγχρονισμό, είναι πιο βαριά. Καλύτερα passive. Ειδικά σε 4K δεν έχεις πρόβλημα που μειώνεται η κάθετη ανάλυση στο μισό... Δεν διαφωνω ( μετα απο 2 τηλεορασεις με passive 3D ισα ισα να μου φυγει η κ@βλ@ για το 3D, πλεον με active δεν μου κανει καμια εντυπωση γενικα σαν τεχνολογια) αλλα ανεφερομαι στο ανωτερω σχολιο οσον αφορα την τιμη των active γυαλιων το οποιο δεν ισχυει. 1
Skylined Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι επιθυμίες που μας δημιουργούνται. Είναι επιθυμίες που πάντα είχαμε αλλά ξέραμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε... Και εγώ θα θέλω την τηλεμεταφορά όταν ανακαλυφθεί. Και τώρα την θέλω όμως... Ισχύει για πολλές εφευρέσεις. Πχ κινητό, αυτοκίνητο, αεροπλάνο κάλυψαν αρχαίες βαθιές επιθυμίες του είδους. Η τηλεμεταφορά ανήκει επίσης σε αυτή την κατηγορία, η ελευθερία να βρισκόμαστε όπου θέλουμε, οπότε θέλουμε. Τα ζωντανά χρώματα της OLED display δεν ήταν ποτέ βαθιά επιθυμία κανενός. Ούτε τα GHz του επεξεργαστή, ή τα τελευταία μοντέλα της τάδε εταιρίας ρούχων. Αυτές είναι δημιουργημένες επιφανειακές επιθυμίες
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ισχύει για πολλές εφευρέσεις. Πχ κινητό, αυτοκίνητο, αεροπλάνο κάλυψαν αρχαίες βαθιές επιθυμίες του είδους. Η τηλεμεταφορά ανήκει επίσης σε αυτή την κατηγορία, η ελευθερία να βρισκόμαστε όπου θέλουμε, οπότε θέλουμε. Τα ζωντανά χρώματα της OLED display δεν ήταν ποτέ βαθιά επιθυμία κανενός. Ούτε τα GHz του επεξεργαστή, ή τα τελευταία μοντέλα της τάδε εταιρίας ρούχων. Αυτές είναι δημιουργημένες επιφανειακές επιθυμίες Όχι άμεσα δεν ήταν. Αλλά έμεσα είναι. Τουλάχιστον τα χρώματα και τα ghz... Η τεχνική πραγματικότα σου δίνει την ελευθερία να είσαι και να κάνεις ότι θες. Και για αυτό θες ghz και πιο ζωντανά χρώματα..
sk8harddiefast Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κάποιος άλλος θα πει ότι δεν του έχουν πάθει κάτι τόσες συσκευές που έχει. Άλλος ότι του κάηκαν όλες οι Samsung, άλλος όλες οι Panasonic, άλλος όλες οι Sony. Άρα τι συμπέρασμα βγάζουμε? Στο τέλος δεν θα μείνει κάτι να αγοράζουμε... Δυστυχως εχω ακουσει απειρο κοσμο που πηρε τηλεοραση LG και του χαλασε. Και οχι τις φτηνιαρικες. Ειχαν καταθεσει νεφρο. Καποτε ειχα και εγω ενα μονιτορ υπολογιστη LG. Μια ωραια πρωια χωρις κανεναν απολυτως λογο πεθανε. Λογικα καηκε το backlight εσωτερικα. Το θεμα ειναι πως ειχε δεν ειχε βγαλλει 2 χρονια με το ζορι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα