Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, Το επόμενο φθινοπωρο ξεκινά η φοιτητική μου ζωή και σκέφτομαι το καλοκαίρι να αγοράσω ένα gaming PC με όριο τα 1000€. Ήδη έχω τσεκάρει για κάρτα γραφικών την gtx 1070 η οποία βέβαια πέφτει αρκετά ακριβή μόνη της στην ελληνική αγορά. Γι'αυτό και φοβάμαι ότι δε θα φτάσουν τα χρήματα για τα υπόλοιπα εξαρτηματα εκτός αν οι τιμές πέσουν. Σε μικρότερο βαθμό θα ηθελα ο cpu να είναι ο i5-6600 ή 6600k. Για λογισμικό, ποντίκι, πληκτρολόγιο και οθόνη δε με ενδιαφέρει προς το παρόν. Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε ώστε να φτάσουν τα 1000€ παιδιά?
cpttony Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε δει τα νέα CPUs, θα υπάρξει πτώση στις τιμές (?) των GPUs.. Δεν υπάρχει λόγος να σου πούμε κάτι τώρα που το καλοκαίρι δεν θα ισχύει. Τότε τα ξαναλέμε. Προς το παρόν επικεντρώσου στο διάβασμα.. ώστε να περάσεις εκεί που θες... 3
buuren Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε δει τα νέα CPUs, θα υπάρξει πτώση στις τιμές (?) των GPUs.. Δεν υπάρχει λόγος να σου πούμε κάτι τώρα που το καλοκαίρι δεν θα ισχύει. Τότε τα ξαναλέμε. Προς το παρόν επικεντρώσου στο διάβασμα.. ώστε να περάσεις εκεί που θες... Ανάσα δεν πήρε ο χριστιανος... Έχει δίκιο όμως ο tony
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα