NickoGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδια καλη χρονια κιολλας θελω την γνωμη σας για μηχανικα πληκτρολογια... ειχα το logitech g11 αλλα μου χαλασε εχυσα λιγο καφε πανω του δεν εχω δοκιμασει μηχανικο ποτε αλλα απο τι εχω δει η corsair ειναι η επιλογη μου... ειμαι αναμεσα σε CORSAIR STRAFE MECHANICAL GAMING KEYBOARD - CHERRY MX BLUE η CORSAIR K70 LUX MECHANICAL GAMING RED LED CHERRY MX RED ποιο μου προτεινεται καλυτερα απο τα δυο?κ πειτε μου την γνωμη σας κοκκινα η μπλε CHERRY MX? ευχαριστω
Whitefanged Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οι red διακόπτες είναι αρκετά πιο αθόρυβοι σε σχέση με τους μπλε και ενεργοποιούνται γρηγορότερα και ευκολότερα. Θεωρούνται ως πιο 'gaming' διακόπτες λόγω των παραπάνω. Οι μπλε είναι φασαρίοζικοι και πιο σκληροί. Από πολλούς θεωρούνται ως οι διακόπτες με την αυθεντική αίσθηση του μηχανικού. Αν πληκτρολογείς αρκετά, οι red πιθανότατα θα σε δυσκολέψουν. Αν η ησυχία είναι το ζητούμενο οι μπλε είναι ακατάλληλοι. Επίσης σαν γενικός μπούσουλας αν τερματίζεις τα πλήκτρα σου ταιριάζουν οι μπλε, αν είσαι πιο 'αέρινος' σου ταιριάζουν καλύτερα οι κόκκινοι. 1
NickoGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 πιο πολυ παιζω παρα γραφω στον υπολογιστη... απο αποψη πληκτρολογιου πιο θα μου ελεγες?γτ το ενα εχει τς μπλε κ το αλλο τς κοκκινους κ το κ70 ειναι πιο καλο απο αποψη κατασκευης γενικα
logistoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 πάρε καφέ η χρυσή τομή (έχω κ70 με καφέ)
prixtis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Διάβασε για τις διαφορές των διαφόρων διακοπτών. Υπάρχουν μπλε (clicky) καφέ (tactile) κόκκινοι (linear) μαύροι (linear) και άλλα χρώματα/τύποι από Cherry ΜΧ, αλλά αυτοί είναι οι πιο συνήθεις που θα βρεις Ελλάδα. Αν θέλεις για gaming, οι μπλε είναι σχεδόν απαγορευτικοί. Σε γενικές γραμμές οι linear είναι καλύτεροι για gaming. Αλλά ότι και να σου πούμε, είναι απλά η γνώμη μας. Διάβασε για τις διαφορές τους και τον τρόπο που δουλεύουν. Και αν μπορείς να δοκιμάσεις τους διάφορους τύπους ακόμα καλύτερα. Στη τελική είναι θέμα προσωπικής επιλογής ποιο σου ταιριάζει πιο πολύ. Και όπως λέει ο logistoulis, οι καφέ είναι η χρυσή τομή. πάρε καφέ η χρυσή τομή (έχω κ70 με καφέ) Εχω Κ70 (Corsair Sails logo οχι Corsair Gaming) με μπλε. Ψήνεσαι για τράμπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα