Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο αριθμός μενει ιδιος τοτε γιατι πρεπει να πας εφορια τραπεζες τηλεφωνικο παροχο να κανεις ανανεωση? Μηπως αλλαζει και ο αριθμός?? :P

Αλλαξε φιλος την δικη του το καλοκαιρι γιατι ειχαν περασει 15 χρονια. Ο αστυνομικος του ειπε πως το κανουν να ειναι πιο καινουργια η φωτογραφια. Αν χαθει η ταυτοτητα, στη καινουργια αλλαζει ο αριθμος για λογους ασφαλειας.  Αλλο πραγμα η ανανεωση ταυτοτητας πχ για τα 15 χρονια και αλλο πραγμα η εκδοση νεας ταυτοτητας σε περιπτωση απωλειας κτλ.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ άλλαξα Ταυτότητα γιατί η προηγούμενη δεν είχε αγγλικούς χαρακτήρες , στο ίδιο ατ και άλλαξε και ο αριθμός αυτής που είναι το ζητούμενο.

Δημοσ.

Εγώ άλλαξα Ταυτότητα γιατί η προηγούμενη δεν είχε αγγλικούς χαρακτήρες , στο ίδιο ατ και άλλαξε και ο αριθμός αυτής που είναι το ζητούμενο.

Και εγώ ακριβός το ίδιο. Δεν την είχα χάσει, ούτε είχε παρέλθει 15ετία. Άλλαξε και ο αριθμός της.

Δημοσ.

Απλά νομίζω πως αν τη χάσεις πληρώνεις κάνα 10 ευρώ. Στη δική μου περίπτωση δεν έδωσα κάτι

Mary γιατί ζητάνε Ταυτότητα για αγορά αλκοόλ εκεί; τι φάση παίζει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Mary γιατί ζητάνε Ταυτότητα για αγορά αλκοόλ εκεί; τι φάση παίζει;

Σε κάποιες χώρες συνήθως είναι τυπικοί στο θέμα της πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους...

• Like 1
Δημοσ.

Απλά να έχεις στο νου σου ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα μπορούν να αρνηθούν να τη δεχθούν.

θεωρητικά ναι, στη πράξη χέστηκαν 

εγώ σκέψου έχω ταυτότητα Χριστόδουλου που λέει επάνω θρήσκευμα, δεν πρέπει να είμαι καν στο σενγκεν και δε μου λένε πουθενά τίποτα, αλλά θα την αλλάξω σύντομα

το μόνο που σκέφτομαι είναι το τρέξιμο σε  τράπεζες-εφορίες-κινητές κτλ και δεν το κάνω, αλλά από τη στιγμή που δε μπορώ να ταξιδέψω και να βγάλω διαβατήριο στη παρούσα φάση μου έχω θέμα (πέρα από το ότι βάση νόμου οφείλω να την αλλάξω)

πάντως αν έχεις κάνει ποτέ εφορευτική επιτροπή θα δεις ότι υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν με ταυτότητες "βασίλειον της ελλάδος" :P

Δημοσ.

Σε κάποιες χώρες συνήθως είναι τυπικοί στο θέμα της πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους...

Βρε ναι, απλά η Mary είναι κοτζάμ γυναίκα γι'αυτό με έκανε εντύπωση
Δημοσ.

θα μικροδείχνει, μη λες σε γυναίκα τη λέξη "κοτζάμ" δε ξέρεις τι θα σε βρει

συνήθως ταυτότητα ζητάνε όταν μικροδείχνεις δεν είναι στάνταρ διαδικασία στο προφανές 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω γι αυτο το ειπα, παρομοιο παραδειγμα ειχα κ εγω σοτ μυαλο μου :)

Δημοσ.

Εγώ που έκανα αλλαγή ταυτότητας απλά και μόνο γιατί η παλιά (νέου τύπου αλλά)είχε γίνει πατσαβουρα και θα είχα πρόβλημα στο αεροδρόμιο άλλαξαν όλα και το νούμερο ακόμα και αυτό έγινε το 2015 που έφυγα για Γερμανία

Δημοσ.

Πολλοι λενε πως αλλαζει ο αριθμος, ειτε μας ειπε λοιπον μπουρδες ο αστυνομικος, ειτε ηταν διαφορετικο το καθεστως πριν λιγα χρονια.

Παρεπιπτωντος, ο ιδιος ο αστυνομικος μας ειπε πως χορηγουσαν ταυτοτητες με χειρογραφους Λατινικους χαρακτηρες μεχρι και το 2009, σε καποιες περιοχες στην επαρχεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλλάζει το νούμερο είτε λόγω κλοπής, είτε λόγω χασούρας, είτε λόγω "αναβάθμισης"...

• Like 1
Δημοσ.

θεωρητικά ναι, στη πράξη χέστηκαν

εγώ σκέψου έχω ταυτότητα Χριστόδουλου που λέει επάνω θρήσκευμα, δεν πρέπει να είμαι καν στο σενγκεν και δε μου λένε πουθενά τίποτα, αλλά θα την αλλάξω σύντομα

το μόνο που σκέφτομαι είναι το τρέξιμο σε τράπεζες-εφορίες-κινητές κτλ και δεν το κάνω, αλλά από τη στιγμή που δε μπορώ να ταξιδέψω και να βγάλω διαβατήριο στη παρούσα φάση μου έχω θέμα (πέρα από το ότι βάση νόμου οφείλω να την αλλάξω)

πάντως αν έχεις κάνει ποτέ εφορευτική επιτροπή θα δεις ότι υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν με ταυτότητες "βασίλειον της ελλάδος" :P

Καλά ναι, ειδικά στην εφορευτική είδα διάφορα αλλά σε ταξίδι μετά θες διαβατήριο.

Πάντως αν πέσεις σε περίεργο υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Παρεπιπτωντος, ο ιδιος ο αστυνομικος μας ειπε πως χορηγουσαν ταυτοτητες με χειρογραφους Λατινικους χαρακτηρες μεχρι και το 2009, σε καποιες περιοχες στην επαρχεια.

Όχι μόνο σε κάποιες περιοχές στην επαρχία! Και η δική μου είναι με χειρόγραφους Λατινικούς χαρακτήρες και την είχα βγάλει σε τμήμα ενός δήμου της Αθήνας.

Ποοοοο....διαβάζω το θρεντ και συνειδητοποιώ ότι πρέπει κι εγώ να την αλλάξω μετά από 15 χρόνια :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Με χειρόγραφους Ελληνικούς και Λατινικούς χαρακτήρες έχω και εγώ. 

Με ημερομηνία έκδοσης 2003.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...