Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα αγόρασα αυτή τη κάρτα γραφικών radeon hd 5450 πριν απο λίγους μήνες. Εγώ όμως κατέβασα drivers απο αυτή την κάρτα γραφικών που δεν μοιάζουν όμως, έκανα πατάτα κατέβασα λάθος drivers; Αν ναι απο που κατεβάζω τους drivers απο την κάρτα γραφικών; Και τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Να πω ότι ο device manager λέει σωστά ati radeon HD 5450.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 τι εννοεις δεν μοιαζουν?σαν εξωτερικη εμφανιση...?Δεν μοιαζουν οι καρτες μεταξυ τους παντα ακομα και αν προκειται για την ιδια καρτα!Εχει σχεση ποιος βγαζει την υλοποιηση!Η δικιας σου ας πουμε ειναι της XFX Σωστοι πρεπει να ειναι οι drivers! 3
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οι drivers δεν πανε με την εμφάνιση και την ψύξη, πανε με το τσιπακι που εχει η κάθε κάρτα. Μια χαρά εισαι!
chrispi775 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εάν κατέβασες λάθος drivers κατα την εγκατάσταση τους θα σου βγάλει ο Η/Υ μήνυμα ότι δεν είναι οι σωστοί για την κάρτα σου και δεν θα προχωρήσει η εγκατάσταση άρα δεν υπαρχει πρόβλημα μετά μπαίνεις και κατεβάζεις τους σωστούς. Αν προχωρήσει η εγκατάσταση χωρις προβλήματα τότε έχεις κατεβάσει τους σωστούς. Ελπίζω να βοήθησα.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Απαξ και εγινε κανονικα η εγκατασταση και σου το βγαζει και στο device manager οπως πρεπει, τοτε μια χαρα εισαι.. Και στην χειροτερη ομως και αν ηταν λαθος απλα θα σου εβγαζε μη συμβατοτητα υλικου και σφαλμα! Και να θυμασαι: Drivers κατεβασε λαθος οσους θες! Bios μην κατεβασεις ποτε λαθος!!! 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλά αντιμετωπίζω κολλήματα και BSOD ακόμη και στο safe mode όλα αυτά που οφείλονται; Προβληματική κάρτα; Αναβάθμιση στο Bios της μητρικής δεν μπορώ να κάνω είναι του 2008 εκτός αν υπάρχει κάποιο σάιτ που μπορώ να κατεβάσω και δεν το ξέρω.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πριν την βαλεις πανω ειχες αλλη η΄ με την on board επαιζες? Οι μπλε οθονες αρχισαν απο οταν εβαλες αυτη πανω?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πριν την βαλεις πανω ειχες αλλη η΄ με την on board επαιζες? Οι μπλε οθονες αρχισαν απο οταν εβαλες αυτη πανω? onboard η μητρική δεν έχει. Με την παλιά κάρτα είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα μου πετούσε BSOD και κολούσε στο post είχα ανοίξει θέμα εδώ παλιά και τα παιδιά μου είπαν ότι έχω πρόβλημα με την κάρτα και την άλλαξα, όλα αυτά για την παλιά κάρτα γραφικών. Τώρα η καινούρια μου κάνει τα ίδια μου κολλάει μερικές φορές ακόμη και στο POST, και τρώω BSOD ή θα μου κολλήσει στα windows ακόμη και σε safe mode. Επιπλέον στα windows όταν σβήσω την οθόνη ακούγεται ένας ήχος όπως ο ήχος όταν συνδέω usb Flash drive το ίδιο και όταν την ανοίγω ξανά. Υποψιάζομαι ότι έπεσα σε προβληματική κάρτα γραφικών.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πρεπει να κανεις ενα τσεκαρισμα στις μνημες σου. Κατεβασε το memtest86+ και κανε το cd η΄ usb stick bootable και αστο 5-6 ωρες να τρεξει να δεις αν σου βγαλει σφαλματα. Επισης κατεβασε το hdsentinel πρωτα και κοιτα την υγεια του δισκου σου. 99% ειναι ενα απο αυτα αλλιως μητρικη.. Αυτο με τον ηχο δεν ειναι τιποτα.Κοιτα αυτα που σου ειπα και μαλλον και η προηγουμενη καρτα σου να μην ειχε καν προβλημα..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τις μνήμες τις είχα τσεκάρει πριν απο μερικούς μήνες και είχαν βγει καθαρές, το ίδιο και με το σκληρό δίσκο τον ελέγχω κάθε μέρα με το hd sentinel η υγεία του είναι εντάξει. Μάλλον είναι ή κάρτα γραφικών ή μητρική όπως λες εσύ. Όσο για την προηγούμενη κάρτα είχε πρόβλημα γιατί μου έβγαζε γραμμές και δεν έβλεπα τίποτα για αυτό και αναγκάστηκα να την αλλάξω.
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οκ τοτε ισως να μην ειναι το ιδιο προβλημα με το παλιο. Τους drivers της παλιας τους εκανες σωστη απεγκατασταση πριν φορεσεις πανω την καινουργια η΄ μηπως εχει και υπολυμματα απο τους παλιους και στα κανει αυτα?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οκ τοτε ισως να μην ειναι το ιδιο προβλημα με το παλιο. Τους drivers της παλιας τους εκανες σωστη απεγκατασταση πριν φορεσεις πανω την καινουργια η΄ μηπως εχει και υπολυμματα απο τους παλιους και στα κανει αυτα? Τους έκανα απεγκατάσταση απο safe mode με το ddu.
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κανα chipset θερμοκρασια κοιτα, δοκιμασε κανα αλλο τροφοδοτικο,τι αλλο να σου πω αφου λες οτι τα αλλα τα κοιταξες.. Αλλιως μητρικη στο τελος..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 καλά εντάξει θα δω τι θα κάνω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το πολύ πολύ θα το πάω σε τεχνικό.
razorblade334 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 onboard η μητρική δεν έχει. Με την παλιά κάρτα είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα μου πετούσε BSOD και κολούσε στο post είχα ανοίξει θέμα εδώ παλιά και τα παιδιά μου είπαν ότι έχω πρόβλημα με την κάρτα και την άλλαξα, όλα αυτά για την παλιά κάρτα γραφικών. Τώρα η καινούρια μου κάνει τα ίδια μου κολλάει μερικές φορές ακόμη και στο POST, και τρώω BSOD ή θα μου κολλήσει στα windows ακόμη και σε safe mode. Επιπλέον στα windows όταν σβήσω την οθόνη ακούγεται ένας ήχος όπως ο ήχος όταν συνδέω usb Flash drive το ίδιο και όταν την ανοίγω ξανά. Υποψιάζομαι ότι έπεσα σε προβληματική κάρτα γραφικών. τοτε ειναι κατι αλλο χαλασμενο απο πριν.κακως λες οτι ειναι λαθος οι drivers δεν εχει σχεση το brand ποτε αλλα το chipset και ειναι ιδια ακριβως.βρες τι αλλο φταιει.μπορει να ειναι 1ον τροφοδοτικο και καμμενες ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα