jkoukos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αν θέλεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Πας σε VDSL από καμπίνα ή για ADSL μετακομίζεις σε περιοχή κοντά στο αστικό κέντρο.
prixtis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Βάλε VDSL 30Mbps 5 ευρώ περίπου παραπάνω το μήνα είναι. Αλλιώς άλλαξε εταιρεία να πληρώνεις λιγότερα. Αλλά μην περιμένεις να δουλεύουν όλα όπως δουλεύουν με τον ΟΤΕ. Και μια συμβουλή, κάνε τον λογαριασμό σου ανά μήνα.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Βάλε VDSL 30Mbps 5 ευρώ περίπου παραπάνω το μήνα είναι. Αλλιώς άλλαξε εταιρεία να πληρώνεις λιγότερα. Αλλά μην περιμένεις να δουλεύουν όλα όπως δουλεύουν με τον ΟΤΕ. Και μια συμβουλή, κάνε τον λογαριασμό σου ανά μήνα. ...και μακριά απο wind 2
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερη απο αυτην που είσαι δεν υπαρχει Οπότε αποφάσισε τι θέλεις Πιστευω οτι λες ανεκδοτα μωρε εμενα με βολεψε τιμη συνδεση κλπ μη στο αναλυω τωρα απο κει και περα αν ειναι για τον π....ο θα παω πασο
jerry banana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Φιλε με wind ποσο πιανεις? και που μενεις?
jerry banana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 5/1/2017 στις 9:38 ΠΜ, Ghost_Rider είπε μωρε εμενα με βολεψε τιμη συνδεση κλπ μη στο αναλυω τωρα απο κει και περα αν ειναι για τον π....ο θα παω πασο τελικα εβαλα nova vdsl και πιανω 45 mbs ενω πληρωνω 50 gg 1
skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μη φύγεις από ΟΤΕ. Ήμουν cyta(adsl) και ένα stream από 720p και πάνω χωρίς κολλήματα δεν έπαιζε. Ηρθα ΟΤΕ(adsl) μιας και έχει βάλει vdsl καμπίνα από κάτω(δεν έχει πάρει ρεύμα ακόμα) και βλέπω επιτέλους αψεγάδιαστα streams.
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Στις 1/4/2018 στις 11:42 ΜΜ, skiabox είπε Μη φύγεις από ΟΤΕ. Ήμουν cyta(adsl) και ένα stream από 720p και πάνω χωρίς κολλήματα δεν έπαιζε. Ηρθα ΟΤΕ(adsl) μιας και έχει βάλει vdsl καμπίνα από κάτω(δεν έχει πάρει ρεύμα ακόμα) και βλέπω επιτέλους αψεγάδιαστα streams. Τελικά αν και απαντώ αρκετά αργά πήγα στη forthnet εβαλα dsl 50αρι και εχω βρει την υγεια μου ειλικρινα.Απο τοτε που εβαλα το vdsl δεν μου εχει πεσει ποτε το internet και κατεβαζω-παιζω αερα πατερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα