jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια θελω να αλλαξω ιντερνετ τωρα πιανω 6mbs με 55-58 ευρω το διμηνο ειμαι Βορεια προαστια αττικης στον Αγιο Στεφανο .Το ιντερνετ θελω να ειναι γρηγορο γιατι ασχολουμαι με gaming τουλαχιστον να πιανω ενα 10αρι το πολυ αλλα οχι και 6 ενω πληρωνω τοσα λεφτα,εχουν γινει πολλα τηλεφωνα στον οτε και δεν δινουν λυση το μονο που λενε ειναι να βαλω vdsl και θα δω αυξηση.Μενω πολυ κοντα στο καφαο δηλαδη 50 μετρα αποσταση,παρακαλω θελω να μου προτεινετε αλλη εταιρια οχι την ιδια οτε θελω να φυγω οπωσδηποτε γιατι δεν βοηθανε οι ανθρωποι.
markoliaz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ολοι απο τον οτε παιρνουν "σημα", οποτε οποια εταιρια και να βαλεις θα εχεις ιδια η χειροτερη ταχυτητα... 2
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σου δίνουν vdsl, ποια αλλη λυση θέλεις; 3
jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα με παραπανω χρηματα μου το δινουν δεν με συμφερει γιαυτο θελω να φυγω και ενω ειμαι χρονια στον οτε δεν μου κανουν και καμια καλυτερη τιμη για vdsl.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα με παραπανω χρηματα μου το δινουν δεν με συμφερει γιαυτο θελω να φυγω και ενω ειμαι χρονια στον οτε δεν μου κανουν και καμια καλυτερη τιμη για vdsl. Φυγε τοτε 3
jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Φυγε τοτε Καταλαβα εχεις κατι να μου προτεινεις φιλε?Καμια εταιρια καλη για εσενα ή που νομιζεις θα ειχα καλες ταχυτητες στην συγκεκριμενη περιοχη
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καταλαβα εχεις κατι να μου προτεινεις φιλε?Καμια εταιρια καλη για εσενα ή που νομιζεις θα ειχα καλες ταχυτητες στην συγκεκριμενη περιοχ Wind
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καταλαβα εχεις κατι να μου προτεινεις φιλε?Καμια εταιρια καλη για εσενα ή που νομιζεις θα ειχα καλες ταχυτητες στην συγκεκριμενη περιοχη Καλύτερη απο αυτην που είσαι δεν υπαρχει Οπότε αποφάσισε τι θέλεις Wind Πιστευω οτι λες ανεκδοτα 3
soteras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Γενικά η περιοχή εκεί έχει τα θεματάκια της σε θέμα ταχύτητας το λόγο δεν τον ξέρω καθώς εκεί στα φανάρια πριν την Άνοιξη είναι υποτίθετε το κτήριο του ΟΤΕ με τα καφάο και κτλπ.Γενικά κάνε μια έρευνα ρώτα γείτονες τι ταχύτητα έχουνε και τι πάροχο ώστε να πας σε αυτον που παιζει πιο καλά πάντως 55 ευρώ πάρα πολλά απόρω γιατί δεν έχεις ίδη φύγει.Πάντως πέρα από την πλάκα Wind που αναφερθηκε στη Λ.Μαραθώνος παίζει σε πολύ καλό επίπεδο
jkoukos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οι ADSL συνδέσεις όλων των παρόχων, γίνονται από το αστικό κέντρο, άρα το ποια ταχύτητα θα έχεις εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από αυτό και λογικά εσύ είσαι σε μεγάλη απόσταση. Σε όποιον και να πας, πάνω -κάτω θα είσαι στα ίδια. Στην περιοχή σου έχει ολοκληρωθεί προ πολλού η αναβάθμιση των υπαίθριων καμπίνων και όλοι οι πάροχοι δίνουν VDSL από αυτές. Κοιτάς ποιοι σου δίνουν διαθεσιμότητα και ποιος σε βολεύει οικονομικά και κάνεις φορητότητα σε αυτόν. Άλλη λύση δεν υπάρχει. 1
nk_surfer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μου φαίνεται όλοι θέλουμε να φύγουμε σε όποιον και να μαστε. Δραματική ιστορία το internet στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμα!! Εγώ με Vodafone έχω θέματα τους τελευταίους μήνες ενώ ήμουν ικανοποιημένος. Και σκέφτομαι να πάω ΟΤΕ. Θα πληρώνω π.χ. 10€ παραπάνω με την ελπίδα ότι θα έχω πιο σταθερή γραμμή και καλύτερη εξυπηρέτηση. Στην πραγματικότητα σχεδόν τα ίδια θα είναι και το μόνο που μπορεί ίσως να αλλάξει είναι μπας κ βρεις κανά τεχνικό της προκοπής να ασχοληθεί με τη γραμμή σου. Αν δεν φύγουμε από τα χάλκινα καλώδια δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μου φαίνεται όλοι θέλουμε να φύγουμε σε όποιον και να μαστε. Δραματική ιστορία το internet στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμα!! Εγώ με Vodafone έχω θέματα τους τελευταίους μήνες ενώ ήμουν ικανοποιημένος. Και σκέφτομαι να πάω ΟΤΕ. Θα πληρώνω π.χ. 10€ παραπάνω με την ελπίδα ότι θα έχω πιο σταθερή γραμμή και καλύτερη εξυπηρέτηση. Στην πραγματικότητα σχεδόν τα ίδια θα είναι και το μόνο που μπορεί ίσως να αλλάξει είναι μπας κ βρεις κανά τεχνικό της προκοπής να ασχοληθεί με τη γραμμή σου. Αν δεν φύγουμε από τα χάλκινα καλώδια δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Σωστα Γενικά η περιοχή εκεί έχει τα θεματάκια της σε θέμα ταχύτητας το λόγο δεν τον ξέρω καθώς εκεί στα φανάρια πριν την Άνοιξη είναι υποτίθετε το κτήριο του ΟΤΕ με τα καφάο και κτλπ.Γενικά κάνε μια έρευνα ρώτα γείτονες τι ταχύτητα έχουνε και τι πάροχο ώστε να πας σε αυτον που παιζει πιο καλά πάντως 55 ευρώ πάρα πολλά απόρω γιατί δεν έχεις ίδη φύγει.Πάντως πέρα από την πλάκα Wind που αναφερθηκε στη Λ.Μαραθώνος παίζει σε πολύ καλό επίπεδο Αστα τα θεματακια της τα εχει εχω αλλαξει vodafone,hol οταν δεν ηταν το ιδιο και μετα οτε
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μου φαίνεται όλοι θέλουμε να φύγουμε σε όποιον και να μαστε. Δραματική ιστορία το internet στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμα!! Εγώ με Vodafone έχω θέματα τους τελευταίους μήνες ενώ ήμουν ικανοποιημένος. Και σκέφτομαι να πάω ΟΤΕ. Θα πληρώνω π.χ. 10€ παραπάνω με την ελπίδα ότι θα έχω πιο σταθερή γραμμή και καλύτερη εξυπηρέτηση. Στην πραγματικότητα σχεδόν τα ίδια θα είναι και το μόνο που μπορεί ίσως να αλλάξει είναι μπας κ βρεις κανά τεχνικό της προκοπής να ασχοληθεί με τη γραμμή σου. Αν δεν φύγουμε από τα χάλκινα καλώδια δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Σωστα Σωστά εν μερη, γιατι του ts του λένε να παει σε vdsl και δεν θέλει ή δεν μπορει Το οικονομικό είναι ενα άλλο κομμάτι που στο μέλλον θα αποκλείσει πολλούς απο το γρήγορο ιντερνετ
jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ε ναι δεν γινεται δυστυχως vdsl ειναι πολλα τα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα