zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι το έχω δει αυτό στην Αμερική αλλά δεν το έχω καταλάβει ακριβώς! Δηλαδή έχεις μια πινακίδα ό,τι να'ναι και μια κανονική; Ή δεν είναι απαραίτητη η «κανονική» πινακίδα εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι το έχω δει αυτό στην Αμερική αλλά δεν το έχω καταλάβει ακριβώς! Δηλαδή έχεις μια πινακίδα ό,τι να'ναι και μια κανονική; Ή δεν είναι απαραίτητη η «κανονική» πινακίδα εκεί; Κανονικές πινακίδες είναι αυτές που σου δείχνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Κανονικές πινακίδες είναι αυτές που σου δείχνω Α οκ, κατάλαβα νομίζω. Δηλαδή αυτές είναι περασμένες επίσημα κανονικά σε αστυνομίες, ασφάλειες κλπ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Έτσι ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το κράτος τα παίρνει; Νόμιζα ότι είναι άτυπη συναλλαγή - εξυπηρέτηση. Στην Ελλάδα δεν τα παίρνει, γιατί ... Ελλάδα, στις υπόλοιπες χώρες τα παίρνει, μιας και πάντα θα υπάρχουν άτομα πρόθυμα να πληρώσουν οπότε γιατί να μην το κάνουν επίσημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Στην Ελλάδα δεν τα παίρνει, γιατί ... Ελλάδα, στις υπόλοιπες χώρες τα παίρνει, μιας και πάντα θα υπάρχουν άτομα πρόθυμα να πληρώσουν οπότε γιατί να μην το κάνουν επίσημα. Θα μπορούσε όντως! Ειδικά παλιότερα θα είχαν αρκετά έσοδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeoskOreos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Θα είχαν πολλά έσοδα όντως.. εμείς είχαμε δώσει γύρο στα 500€ για τα 3333αρια τώρα πάει η πινακίδα για αυτό ήθελα να τα αλλάξω κιολαςΤέλος πάντων αφού δεν γίνεται ας το λοκάρει καποιος admin το thread .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα