NeoskOreos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα χρόνια πολλά,καλή χρονιά και όλα τα καλά του κόσμου!Έχω ένα θέμα μια απορία.. Οικογενειακός κατέχουμε 2 αυτοκίνητα μιας που πρόσφατα αποκτήσαμε το δεύτερο το οποίο πέρασε στα χέρια μου, το θέμα μου είναι το εξής το αμάξι Α έχει έναν αριθμό κυκλοφορίας ιδιαίτερο (3333) το καινούργιο αμάξι το οποίο είναι πλέον στην κατοχή μου έχει μια απλή πινακίδα (μιλώ για τον αριθμό κυκλοφορίας), γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τις κάνω ανταλλαγή..δηλαδή να πάρω την καλή πινακίδα στο καλό αμάξι και την απλή πινακίδα στο παλιό αμάξι..ξέρω σας ακούγεται πολύ παράλογο απλός έχω μια αγάπη για τα αυτοκίνητα (όχι δεν είμαι κάγκουρας) και συγκεκριμένα για τις πινακίδες καθώς και για αυτήν την καλή που έχουμε είχαμε δώσει κάποια λεφτά ενώ πλέον ΟΛΕΣ οι καλές είναι καπαρωμένες εξίσου και η ανταλλαγή που θέλω να κάνω, γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος ή που να απευθυνθώ ;Να πω επίσης πως πληρώσαμε και για τα τέλη κυκλοφορίας δεν νομίζω να ξανά χρειαστεί σε αυτήν την περίπτωση;Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν γίνεται, δεν είμαστε στο αμερικα, εδω ειναι ελλαδα
NeoskOreos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πήρε το μάτι μου σε ένα τοπικ άλλου φόρουμ μια παρόμοια κατάσταση και ο τύπος είπε ότι έκανε ανταλλαγή..αλλά έχει καιρό!!
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πήρε το μάτι μου σε ένα τοπικ άλλου φόρουμ μια παρόμοια κατάσταση και ο τύπος είπε ότι έκανε ανταλλαγή..αλλά έχει καιρό!! Γιατί τότε δεν κάνεις σε κείνο το φόρουμ ερώτηση?
NeoskOreos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Γιατί τότε δεν κάνεις σε κείνο το φόρουμ ερώτηση? αλλά έχει καιρό!!
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 αλλά έχει καιρό!! Το είδα! Παρόλα αυτά πιστεύω πως στο άλλο φόρουμ θα είχες περισσότερες πιθανότητες να πάρεις απάντηση, μια και στο άλλο φόρουμ είχε γραφτεί αυτό που διάβασες. Από όσο ξέρω ο μοναδικοί τρόποι για να αλλάξει ο αριθμός κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου είναι η καταστροφή η απώλεια και η κλοπή των πινακίδων. Κάτι που δεν σε βοηθάει, μια και από ότι λες οι "καλοί" είναι καπαρωμένοι. Στο μηχανολογικό μπορείς να απευθυνθείς, αλλά σε προειδοποιώ πως θα βάλουν τα γέλια αν τους ρωτήσεις για τέτοια "ανταλλαγή".
NeoskOreos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το είδα! Παρόλα αυτά πιστεύω πως στο άλλο φόρουμ θα είχες περισσότερες πιθανότητες να πάρεις απάντηση, μια και στο άλλο φόρουμ είχε γραφτεί αυτό που διάβασες. Από όσο ξέρω ο μοναδικοί τρόποι για να αλλάξει ο αριθμός κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου είναι η καταστροφή η απώλεια και η κλοπή των πινακίδων. Κάτι που δεν σε βοηθάει, μια και από ότι λες οι "καλοί" είναι καπαρωμένοι. Στο μηχανολογικό μπορείς να απευθυνθείς, αλλά σε προειδοποιώ πως θα βάλουν τα γέλια αν τους ρωτήσεις για τέτοια "ανταλλαγή". Τα γέλια δεν νομίζω να τα βάλουν καθώς έχουν φάει ΠΟΛΛΑ λεφτά από αυτές τις πινακίδες..έχουν φάει ψωμί.. <<Πρόσφατα αγόρασα ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν ζυγό. Τυχαίνει να το έκανα ανταλλαγή με ένα μονό που είχα. Επίσης τυχαίνει και τα άλλα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας να είναι ζυγά. >> Το παρέθεσα καθώς το βρήκα σε άλλο φορουμ, ο τύπος έκανε τράμπα τις πινακίδες από ότι κατάλαβα..
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Είχα ακούσει παλιότερα ότι πληρώνουν για να πάρουν «καλές» πινακίδες. Γι'αυτό και συνήθως τις βλέπεις σε ακριβά αυτοκίνητα. Αλλά σοβαρά τι νόημα έχει αυτό;! Καλές πινακίδες!
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πήρε το μάτι μου σε ένα τοπικ άλλου φόρουμ μια παρόμοια κατάσταση και ο τύπος είπε ότι έκανε ανταλλαγή..αλλά έχει καιρό!! Σιγα μην βρεις άκρη εκει που άνοιξες θεμα, θα σε βγάλουν απο τιο παράθυρο
Tenshi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Είχα ακούσει παλιότερα ότι πληρώνουν για να πάρουν «καλές» πινακίδες. Γι'αυτό και συνήθως τις βλέπεις σε ακριβά αυτοκίνητα. Αλλά σοβαρά τι νόημα έχει αυτό;! Καλές πινακίδες! Για να δείξεις οτι είσαι τόσο κόπανος/λεφτάς/νάρκισσος,που δίνεις 500 ευρώ άερα για κάτι που θα έπαιρνες ούτως ή άλλως. On that note,θυμάμαι τον πωλητή στην αντιπροσωπία anno 2009,όταν πέταξα την ερώτηση (για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και μόνο): -Μπλά μπλά μπλά,πώς κάποιοι είναι τόσο τυχεροί που τους τυχαίνει η ταδε πινακίδα; -Τι;Καρέ;ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΡΕ;Με 500 ευρώ θα... -Πάσο,βγάλε μία στην τύχη. 1
NickTG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μας είχαν πει και εμάς αν θέλουμε, δωρεάν φυσικά μιας και ήταν φίλος ο αντιπρόσωπος, αλλά δεν βλέπω το λόγο. Ίσα ίσα είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμο το αμάξι. 1
NT1G Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για να δείξεις οτι είσαι τόσο κόπανος/λεφτάς/νάρκισσος,που δίνεις 500 ευρώ άερα για κάτι που θα έπαιρνες ούτως ή άλλως. On that note,θυμάμαι τον πωλητή στην αντιπροσωπία anno 2009,όταν πέταξα την ερώτηση (για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και μόνο): -Μπλά μπλά μπλά,πώς κάποιοι είναι τόσο τυχεροί που τους τυχαίνει η ταδε πινακίδα; -Τι;Καρέ;ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΡΕ;Με 500 ευρώ θα... -Πάσο,βγάλε μία στην τύχη. Αν κάποιος θέλει να κάνει το ψώνιο του για διάφορους λόγους, ειδικά στην Ελλάδα του ξέρεις εγώ ποιος είμαι και το κράτος παίρνει έξτρα λεφτά από αυτό, δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες γίνεται.
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τα γέλια δεν νομίζω να τα βάλουν καθώς έχουν φάει ΠΟΛΛΑ λεφτά από αυτές τις πινακίδες..έχουν φάει ψωμί.. Αυτό που γινόταν (και γίνεται ακόμα) είναι όταν πας να βγάλεις άδεια/πινακίδες σε αυτοκίνητο για πρώτη φορά να μην σου δώσει το πρώτο διαθέσιμο νούμερο, αλλά κάποιο άλλο από τα επόμενα. Πχ το πρώτο διαθέσιμο να είναι το 3247, αλλά να σου δώσουν το 3250/3300/3333 κτλ. Εννοείται πως αν ζητήσεις κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα βάλουν τα γέλια αλλά και θα σε αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα, δεν τυχαίνει κάθε μέρα να πάρουν λεφτά από το πουθενά. Αυτό που ζητάς εσύ όμως δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω, ΔΕΝ γίνονται ανταλλαγές αριθμών κυκλοφορίας <<Πρόσφατα αγόρασα ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν ζυγό. Τυχαίνει να το έκανα ανταλλαγή με ένα μονό που είχα. Επίσης τυχαίνει και τα άλλα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας να είναι ζυγά. >> Το παρέθεσα καθώς το βρήκα σε άλλο φορουμ, ο τύπος έκανε τράμπα τις πινακίδες από ότι κατάλαβα.. Εγώ πάλι διαβάζοντας αυτό κατάλαβα ότι έκανε ανταλλαγή το αυτοκίνητο του, όχι τις πινακίδες.
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αν κάποιος θέλει να κάνει το ψώνιο του για διάφορους λόγους, ειδικά στην Ελλάδα του ξέρεις εγώ ποιος είμαι και το κράτος παίρνει έξτρα λεφτά από αυτό, δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες γίνεται. Το κράτος τα παίρνει; Νόμιζα ότι είναι άτυπη συναλλαγή - εξυπηρέτηση. 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το κράτος τα παίρνει; Νόμιζα ότι είναι άτυπη συναλλαγή - εξυπηρέτηση. Όχι βέβαια, συνήθως τα μοιράζεται οι διεκπεραιωτής με τον αρμόδιο υπάλληλο στο υπουργείο. Μαύρα φυσικά. Στις ΗΠΑ πάντως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, εφόσον πληρώνεις το κράτος μπορείς να γράψεις στην πινακίδα σου ότι μλκία σου κατέβει: 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα