Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface 3 10.8'' | 399€ | @You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το 2/32 είναι αρκετά λίγο πλέον νομίζω...

Μάλλον είναι τυπογραφικό λάθος!

Δεν βγάζει έκδοση με 32gb το συγκεκριμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αξίζει ούτε για πλάκα όταν παίρναμε Surface Pro 4 με 670€. Με το πληκτρολόγιο του παρακαλώ...

(Τώρα ΑΝ ήταν στα 349€ η "καλή" έκδοση με τα τα 4GB/64GB θα το συζητούσαμε...)

δε νομίζω ότι ισχύει πλέον η τιμή για το 4 προ.

όσο για το δεύτερο σχολιο σου θα συμφωνήσω με τα 1000

Δημοσ.

Aν ηταν το 3 prο θα τρεχαμε!!! :cry:  :shock:  :-D

Θα άφηνα και τον ΕΝΦΙΑ απλήρωτο συμφορουμίτη :ph34r: ...

• Like 1
Δημοσ.

Το κακό είναι ότι ο αποθηκευτικός είναι eMMC...το μεγαλύτερο "bottleneck" στις επιδόσεις, περιορίζοντας τις χρήσεις της ταμπλέτας.

Αν αυτά τα 32γίγα ήταν έστω SSD, μπορεί να άξιζε, λόγω κατασκευής, οθόνης και εγγύησης.

1000 φορές κινέζικο με core M και ssd σε πολύ μικρότερη τιμή, κι ας κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε gamut πχ https://techtablets.com/cube-i7-book/ παρά τόσο παλιά μοντέλα επεξεργαστή με ΑΡΓΗ eMMC.

Μόνο μακρυά από Cube...

...μου ήρθαν 4 κατά σειρά προβληματικά Cube i9, ενώ το Cube i7 Stylus που είχα πριν ανέπτυσσε πολύ γρήγορα φθορά στη μπαταρία...και βέβαια ζεσταινόταν σαν μάτι κουζίνας.

Teclast x5 pro θα είναι η μόνη ταμπλέτα από Κίνα που μπορεί να δοκιμάσω φέτος, αν βγει κάτω από $400 σε κάποια προσφορά.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι ο αποθηκευτικός είναι eMMC...το μεγαλύτερο "bottleneck" στις επιδόσεις, περιορίζοντας τις χρήσεις της ταμπλέτας.

Αν αυτά τα 32γίγα ήταν έστω SSD, μπορεί να άξιζε, λόγω κατασκευής, οθόνης και εγγύησης.

Μόνο μακρυά από Cube...

...μου ήρθαν 4 κατά σειρά προβληματικά Cube i9, ενώ το Cube i7 Stylus που είχα πριν ανέπτυσσε πολύ γρήγορα φθορά στη μπαταρία...και βέβαια ζεσταινόταν σαν μάτι κουζίνας.

Teclast x5 pro θα είναι η μόνη ταμπλέτα από Κίνα που μπορεί να δοκιμάσω φέτος, αν βγει κάτω από $400 σε κάποια προσφορά.

Εγώ το mipad 3 περιμένω να δω...

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο μακρυά από Cube...

Για το Cube i7 book πάντως, δεν αναφέρουν κανένα πρόβλημα..

Δημοσ.

Για το Cube i7 book πάντως, δεν αναφέρουν κανένα πρόβλημα..

Σε μια δοκιμή που είδα, ο χρήστης είχε το batterybar να τρέχει και σχολίαζε για τη διάρκεια της μπαταρίας και φαινόταν εκεί 6% φθορά...προφανώς από τις πρώτες φορτίσεις...κοινός τόπος πια για τις Cube ταμπλέτες.

https://techtablets.com/cube-i7-book/review/ (δες στο battery life την εικόνα που έχει)

...δεν ξέρω γιατί δεν το σχολίασε ή αν του διέφυγε...

Για τους άλλους χρήστες, για να αναφέρεις κάτι πρέπει να το διαπιστώσεις πρώτα κι η πρόωρη φθορά μπαταρίας μπορεί να μην γίνει αισθητή αρκετά γρήγορα...παρά μόνο αν επιδεινωθεί σημαντικα.

...ή αν χρησιμοποιήσεις λογισμικό που αναφέρει τη κατάσταση της μπαταρίας.

...σε μένα είχαν φτάσει 9% φθορά μετά από 1-3 φορτίσεις κατά μέσο όρο...

...έχω δει φωτογραφίες από ταμπλέτες με φουσκωμένη μπαταρία και μια τέτοια αστάθεια δεν τη βλέπω με καλό μάτι...

...επίσης το ότι τα κινεζικά eshop αλλάζουν κατευθείαν τη ταμπλέτα μόλις δουν κάτι τέτοιο, είναι ενδεικτικό...

Αλλά είμαστε εκτός θέματος οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα.

...οι λύσεις από Ελλάδα για SSD + M3 είναι πολλαπλάσια ακριβές από εκείνες της Κίνας, οπότε κι εγώ κοιτάω για τα Teclast x5 Pro και Chuwi Hi13, εκτός αν βγει κάτι σε πολύ καλή τιμή σε Microsoft Surface, έστω και παλαιότερης γενιάς, ώστε να προτιμήσω να δώσω κανά κατοστάρι παραπάνω το πολύ για την εγγύηση και τη ποιότητα κατασκευής.

...ταμπλετα με eMMC ούτε με σφαίρες (αν κοστίζει πάνω άνω των ~150-170€) είτε είναι Microsoft είτε Cube κοκ

Δημοσ.

Βασικά το i7 book το έχω και έχει 2 θέματα όλα κι όλα. Πρώτον δεν έχει καλή απαγωγή θερμότητας με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται πολύ (χωρίς throttling όμως) αλλά αυτό βελτιώνεται πολύ με απλά ένα thermal pad αν το ανοίξεις, και δεύτερον (αυτό είναι feature που απλά δέχεται βελτίωση) πως με 64 GB SSD δεν πας μακρυά. Έχω ήδη πάρει έναν 256άρη και περιμένω να μου έρθει m2 ανταπτοράκι για να κάνω clone τον 64άρη στον καινούριο, να το ανοίξω να τον βάλω και επί τη ευκαιρία να βάλω και ένα thermal pad να ρίξω κάπου 15-20 βαθμούς την max θερμοκρασία.

Κατά τα άλλα μια χαρά laptop replacement γίνεται και το γεγονός ότι υποστηρίζει και πενάκι του ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αξία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...