vellamos_power Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και χρονια πολλα. εχω ενα προβλημα τις τελευταιες 3-4 μερες. εχω εγκατεστημενες 4Χ2gb μνημες συνολο 8 τις διαβαζουν και τα bios και τα windows αλλα χρησιμοποιει μονο τα 4. ελεγξα μια μια τις μνημες και τα dimms ενα ενα με ολες τις μνημες και δουλευουν ολες και ολα. αυτο βγαζει στις ιδιοτητες συστηματος: εκανα φορματ αλλα τιποτα. ξερει κανεις τι παιζει?
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 τα 64 bit windows επρεπε να διαβαζουν και τα 8.κανε στο bios κανα restore defaults και δες και bios update.
vellamos_power Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 απο το utility της μητρικης για bios update λεει οτι εχει εγκατασταθει η τελευταια εκδοση.θα δοκιμασω ενα restore και επανερχομαι
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 δες καιαυτο http://helpdeskgeek.com/windows-7/fix-the-maximum-amount-of-memory-usable-by-windows-7-64-bit/ windows 7 εχεις? 1
vellamos_power Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μολις εκανα restore και εφτιαξε... ειχα τα 10-αρια και εβαλα τα 8.1. το αλλο προβλημα ειναι οτι οταν μπαινω στο ιντερνετ ειδικα σε σελιδες με βιντεο οπως youtube κολλαει υπερβολικα πολυ το συστημα. ειδικοτερα δε αν ανοιξω 2-3 βιντεο σε καρτελες. μολις μπω θελει περιπου 2-3 δευτερολεπτα να παει η σελιδα παρακατω η να πατησει κλικ. και περιπου 7-8 δευτερα για να μπει και να βγει απο πληρη οθονη.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 δες αν το κανει και τωρα.μηπως εχεις τιποτα πανω και δουλευει ο δισκος συνεχεια οποτε εχεις και καθυστερησεις?δοκιμασεκαι αλλο browser να δεις. 1
vellamos_power Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μου το κανει με ολους τους browsers. ο δισκος ειναι ssd και δεν ειχα προβλημα. ετσι στα ξαφνικα μια μερα αρχισε να κολλαει.ο δισκος ειναι παντα στο 0 με 2% και η μνημη οχι πανω απο 60%. μπορει τωρα να εχει διαφορα μιας που χρησιμοποιειται ολη ο ραμ
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μηπως κατι παιζει με τους drivers της καρτας γραφικων; Γιατι εγω τοτε παρατηρω τα κολληματα που λες.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 απο το utility της μητρικης για bios update λεει οτι εχει εγκατασταθει η τελευταια εκδοση.θα δοκιμασω ενα restore και επανερχομαι σιγουρεψου και απο το site οτι πραγματι ειναι το τελευταιο. μου το κανει με ολους τους browsers. ο δισκος ειναι ssd και δεν ειχα προβλημα. ετσι στα ξαφνικα μια μερα αρχισε να κολλαει.ο δισκος ειναι παντα στο 0 με 2% και η μνημη οχι πανω απο 60%. μπορει τωρα να εχει διαφορα μιας που χρησιμοποιειται ολη ο ραμ το κανε και πριν το format το κανει και τωρα?Updates περασες στα windows?επισης πως και 8.1 windows?μηπως καλυτερα windows 7 ή windows 10? Το προβλημα το εκανε και με τα 10αρια? δες οπως ειπαμε αν τωρα που παιζει με 8 giga το κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα