Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιζει να εισαι ο πρωτος που ακουω να του εχει καει η καρτα δικτυου σε κινητο! Οχι σε Huawei αλλα και γενικοτερα! Κατ εμε αυτο δεν ειναι λογος να μην ξαναπαρεις Huawei. Δεν εχω αλλα εχω ακουσει απειρο κοσμο να ειναι χαρουμενος με τα κινητα της.

Κατα πασα πιθανοτητα απλα ετυχε σε σενα ο κληρος του να εισαι ο ενας στους χιλιους που το κινητο θα του βγαλλει καποιο προβλημα. Οσο και προσεγμενη να ειναι μια γραμμη παραγωγης, παντα υπαρχει η πιθανοτητα κατι να παει στραβα. Μα ενα τσιπακι δεν κολλησε καλα, μα ο προμηθευτης εστειλε μερικα πυκνωτακια ποιο ευαισθητα, μα του τελειωνε το καλαι και δεν μπηκε οσο επρεπε πανω στην πλακετα.

Κανονικα δεν θα επρεπε να συμβαινουν αλλα συμβαινουν. Παντου. Σε Samsung, Apple, Microsoft και σε πολλες πολλες αλλες. Οποτε δες το σαν μια ατυχια

Δημοσ.

Εχω και γω ενα φιλο που μετα απο 16 μηνες χρησης του p8 lite του χαλασε εντελως το wifi.

Δημοσ.

250 vfm.Τι αλλο θα ακουσουμε.Παιρνεις redmi note 3 pro 100 ευρω λιγοτερα με επεξεργαστη τουμπανο οχι α53 σαπιδι.

επίσης εάν το xiaomi χαλάσει πρέπει να το στείλεις Κίνα (εάν το δεχθούν να στο φτιάξουν καθώς μετά τους 6 μήνες πάπαλα) και να μείνεις 2 μήνες χωρίς κινητό. και να πρέπει να μπλεχτείς με τις rοm. ενώ στους άλλους έχεις service εδώ, έχεις 2 χρονάκια εγγύηση. έχει δίκτυο στην Ελλάδα, με πληρωμένα ΦΠΑ, δασμούς κτλ. επίσης συγκρίνεις αρχική τιμή στο huawei ενώ το note 3 είναι στα τελειώματα. ο καθένας υπολογίζει και αγοράζει αυτό που τον συμφέρει καλύτερα (και εγώ μάλλον από Κίνα θα πάρω κινητό) αλλά να λέμε όλες τις πλευρές όχι μόνο την μία.

• Like 4
Δημοσ.

James 01 συμφωνω.Για τον μεσο καταναλωτη που θα μπει στο public να παρει κινητο με 250 ειναι οντως τρομερο vfm.Βεβαια φοβαμαι οτι οι περισσοτεροι θα βγουν με ενα j7 χορευοντας απο την χαρα τους αλλα τεσπα.Insomnia μονο.s6 270!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και γω ενα φιλο που μετα απο 16 μηνες χρησης του p8 lite του χαλασε εντελως το wifi.

Tοτε μπορει να ειναι αστοχια υλικου στο συγκεκριμενο μοντελο. Το θεμα ειναι πως δεν αρκουν 2-3 περιπτωσεις για να το δεχτει η εταιρια ως δικο της λαθος. Οχι μονο η Huawei αλλα η καθε Ηuawei

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το κινητό. Κ γράφω από huawei p8 lite , λιωμένο απο τη χρήση. Δεν έχει πάθει τίποτα..

Μάλλον θα έτυχε ο φιλος ελαττωματικό που του κάηκε το Wi-Fi

Δημοσ.

250 vfm.Τι αλλο θα ακουσουμε.Παιρνεις redmi note 3 pro 100 ευρω λιγοτερα με επεξεργαστη τουμπανο οχι α53 σαπιδι.

τι ακριβως ειπαμε οτι θελεις να κανεις με τα τουμπανα επεξεργαστες σε κινητα??αν θελεις να τους βαλεις https://folding.stanford.edu/ εδω πασο αλλα αν θελεις να παιζεις ποκεμον και το επερχομενο μαριο η μουλτι τασκ 45 καρτελων τοτε παλι πασο παω αλλα διαφορετικα

Δημοσ.

Σταματήστε τις dual κάμερες , έλεος είναι άχρηστες για την ασχήμια που προκαλούν , άσε που έχεις πιο πολύ να φοβάσαι μην φάνε γρατζουνιες οι κάμερες

Δημοσ.

Είναι σε ότι αφορά το σασί του ότι και τα προηγούμενα μοντέλα, από εκεί και πέρα θυμίζει samsung σε κάπως βολική τιμή αλλά χωρίς υποστήριξη στο μέλλον...

Δημοσ.

παιδια ειναι μαπα. Εχει δωσει σε ολους τους μεγαλους reviewer του εξοτερικου το τηλ γιατι ξερει μαρκετινγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...