Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καθαρα ιντερνετ θελω , σπανια να σηκωσουμε σταθερο να παρουμε τηλεφωνο...

θα διαβασω ναι. 20 mbs καθαρα ομως οχι στα 9 που εχω τωρα αντι για 24..

ΕΠισης τι αλλο να βαλω ; Στην περιοχη μου λογικα δεν εχει τιποτα...

update : για δειτε...Βάσει των μετρήσεών μας* το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου.

συμφερει να παω σε wind ; καποιος που μενει κατω τουμπα να μας πει εντυπωσεις ;

Τι λε ρε η wind..

με ανυσηχει που γραφει " εως 50 mbps "

https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/statheri-internet/business-double-play-basic/wind-vdsl/

Όλοι έως δίνουν, αν δεν δίνει διαθεσιμότητα η cosmote τότε η wind λέει παραμύθια
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι έως δίνουν, αν δεν δίνει διαθεσιμότητα η cosmote τότε η wind λέει παραμύθια

δεν εχω κοτε . 4 νετ εχω και δεν προκειται να δωσει διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.

Νομίζω στην Τούμπα υπάρχουν οι νέες καμπίνες του ΟΤΕ, οπότε λογικά η Wind δίνει μέσω αυτών και η ταχύτητα είναι εγγυημένα η μέγιστη, εκτός κι αν υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα δηλαδη αν καποιος κανει ΑΝΑΝΕΩΣΗ σημερα που εχει ηδη δημοσιευθει ο νεος τιμοκαταλογος με τα τεραςτια προςτιμα θα ισχυουν οι ποινες ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ συμβολαιου εκτος και αν του στειλουν νεο προς υπογραφη, οποτε και τοτε και μονο τοτε ισχυουν αυτες;

Σωστά. Αλλά στο παράδειγμα που αναφέρεις, δηλαδή σε ανανέωση και αποστολή προς υπογραφή του νέου συμβολαίου, πρέπει να δίδεται υποχρεωτικά το δικαίωμα διακοπής της σύμβασης, καθώς οι νέοι όροι επηρεάζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πελάτη που προέβλεπε το παλιό συμβόλαιο.

Με την εκάστοτε αλλαγή του επίσημου τιμοκαταλόγου κι εφόσον δεν επηρεάζονται οι όροι του εν ισχύ συμβολαίου, η εταιρείες δεν έχουν υποχρέωση να μας ενημερώνουν μέσω των μηνιαίων λογαριασμών και ούτε έχουμε δικαίωμα αδαπάνως πρόωρης διακοπής.

Επισης συνδρομητης που υπεγραψε με βαση τους νεους τροποιημενους ορους οι οποιοι παραπεμπουν στον τιμοκαταλογο (προφανως εννοει τον εν ισχυ κατα τη στιγμη της διακοπης και οχι κατα την διαδικασια συναψης της συμβασης), καθε αλλαγη στις ποινες του τιμοκαταλογου δεν στοιχειοθετει και λογο καταγγελιας αφου τροποποιει εμμεσως τις υποχρεωσεις του καταναλωτη εναντι της nova (καθως το κοςτος καταγγελιας της συμβασης λαμβανεται υπ οψιν κατα την επιλογη παροχου);

Σωστά. Στην περίπτωση αυτή κι εφόσον προβλέπεται στην σύμβαση, όταν αλλάξουν το εφάπαξ τέλος πρόωρης διακοπής, οφείλει η εταιρεία να ενημερώσει τους πελάτες (μέσω του μηνιαίου λογαριασμού) και να δώσει το δικαίωμα αδαπάνως πρόωρης διακοπής της σύνδεσης.

Αγαπητε jkoukos φαινεται το ψαχνεις και εσυ το θεμα ως οφειλεις σαν υπευθυνος καταναλωτης. Μηπως μπορεις να μου στειλεις pm με την προελευση των ορων στις συμβασεις (πριν-μετα) γιατι δεν τους ειδα καπου.

Όποιος καεί στον χυλό, φυσά και το γιαούρτι. Έπαθα κι έμαθα πριν από αρκετά χρόνια και πλέον πριν υπογράψω κάτι, το ψάχνω αναλυτικά.

Κάθε εταιρεία υποχρεούται να έχει στην επίσημη ιστοσελίδα της του Όρους Χρήσης και ανάλογα τις υπηρεσίες που πουλά, τυχόν ειδικούς όρους.

Η Nova έχει στο κάτω μέρος της επίσημης ιστοσελίδας, τους Γενικούς όρους και στο τέλος αναφέρονται με Link οι Ειδικοί όροι για τις υπηρεσίες 3play και οι αντίστοιχοι για υπηρεσίες 2Play.

Σε κάθε περίπτωση το συμβόλαιο που θα υπογράψουμε έχει αυτούς που θα ισχύουν ανάλογα την περίπτωση και τις υπηρεσίες.

Δημοσ.

Νομίζω στην Τούμπα υπάρχουν οι νέες καμπίνες του ΟΤΕ, οπότε λογικά η Wind δίνει μέσω αυτών και η ταχύτητα είναι εγγυημένα η μέγιστη, εκτός κι αν υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα.

αρα λες να την κανω για wind ; Βαρεθηκα την χελωνα της 4νετ δεν παει αλλο 10 χρονια μου πεινει το αιμα !

Δημοσ.

Αν σου δίνει διαθεσιμότητα και σε ικανοποιεί οικονομικά, παράλληλα με την δυσαρέσκεια που έχεις με την Forthnet, γιατί να μη κάνεις φορητότητα;

Δημοσ.

Αν σου δίνει διαθεσιμότητα και σε ικανοποιεί οικονομικά, παράλληλα με την δυσαρέσκεια που έχεις με την Forthnet, γιατί να μη κάνεις φορητότητα;

πως γινεται ακριβως ολο αυτο ; Διαδικασια ; Οικονομικα ειναι οκ μια χαρα...22 δινω 4νετ για απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα αλλα δεν τα μιλαμε ποτε...αδικα το εχω το σταθερο πιο πολυ αν τυχει και παρουμε καμια υπηρεσια γιατι απο κινητο χρεωνουν  τα 4ψηφια αρκετα.

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για νέες καμπίνες και υπηρεσία από αυτές, αναφερόμαστε αποκλειστικά σε VDSL. Το ADSL εξακολουθεί και παρέχεται (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) από το αστικό κέντρο.

Άρα κοιτάς (στις ιστοσελίδες τους) ποιοι πάροχοι σου δίνουν VDSL και με ποιο πάγιο. Αν δεν σου δίνει ο ΟΤΕ και σου δίνει κάποιος άλλος, τότε σίγουρα δεν είναι από καμπίνα αλλά από αστικό κέντρο, με ότι αυτό συνεπάγεται λόγω της απόστασης που έχεις.

Δημοσ.

Έκανα ανανέωση τηλεφωνικά, πως μπορώ να φύγω χωρίς πέναλτι;

http://www.insomnia.gr/topic/632112-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%82/

υπαρχει και αυτο το θεμα.

nova ειμαι θα το ψαξω και θα γραψω εδω,θελω να φυγω γιατι δεν εχει VDSL ενω υπαρχει εταιρια αλλη που εχει.

παμε λιγο απο την αρχη γιατι κατι βρωμαει.

α.vdsl μπορει να δωθει ειτε απο το αστικο κεντρο ειτε απο το Kv του οτε.

παμε στην ευκολη περιπτωση που ειναι να δωθει απο το kv.αν εχει μπει Kv τοτε περα απο τον οτε που ειναι ο πρωτος που θα δωσει διαθεσιμοτητα  θα δωσουν και οι αλλοι.παμε στην δευτερη περιπτωση για το αστικο κεντρο.συνηθως οι περισσοτεροι παροχοι εχουν βαλει στο αστικο κεντρο σε καποιο Dslam τους και μια καρτα vdsl για να δωσουν vdsl>εκει ομωςπαιζει ρολο και η αποσταση.

πχ αν εσυ απο το αστικο κεντρο εισαι 1200 μετρα πχ  η Hol μπορει να σου πει οτι δεν μπορω να σου δωσω vdsl στα 1200 μετρα.αντιθετα μπορει η wind να σου πει οτι σου δινω vdsl γιατι θελει να σε παρει πελατη ή θεωρει οτι στα 1200 μετρα αντι για 13 Mbit που επαιζες με το adsl θα παιξεις 17 me vdsl το οποιο βεβαια ειναι μακρυα απο το 30.η Hcn ειναι αλλη ιστορια γιατι  δεν ειναι καν vdsl αλλα cable.

Από την τιμή που λες να υποθέσω wind? Πρόσεχε γιατί πολλές φορές υπόσχεται vdsl και τελικά δεν το υποστηρίζει και σε γυρνάνε σε adsl, για να πάρεις vdsl από οποιοδήποτε παροχο παίζουν 2 περιπτώσεις είτε από της νέες καμπίνες που βάζουν, είτε αν είσαι σε απόσταση μικρότερη από 1km από το αστικο κεντρο, αν δεν πλήρεις μια από της 2 παραπάνω προϋποθέσεις κανένας δεν θα σου δώσει σωστό vdsl

γινεται αυτο αρκετα συχνα.ειτε το υπολογιζουν σαν μικροτερη αποσταση ειτε για το λιγο παραπανω σε συγχρονισμο σου λενε βαλε vdsl.μετα το πολυ να σε κρατησουν πελατη σε adsl και σου δινουν και τιμη adsl.δεν ξερω αν εκει μπορεις να σπασεις το συμβολαιο χωρις τελος διακοπης .Αλλα και τελη ενεργοποιησης να πληρωσεις χωρις τελος διακοπης παλι βγαινει αρκετα χρηματα.

Καθαρα ιντερνετ θελω , σπανια να σηκωσουμε σταθερο να παρουμε τηλεφωνο...

θα διαβασω ναι. 20 mbs καθαρα ομως οχι στα 9 που εχω τωρα αντι για 24..

ΕΠισης τι αλλο να βαλω ; Στην περιοχη μου λογικα δεν εχει τιποτα...

update : για δειτε...Βάσει των μετρήσεών μας* το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου.

συμφερει να παω σε wind ; καποιος που μενει κατω τουμπα να μας πει εντυπωσεις ;

Τι λε ρε η wind..

με ανυσηχει που γραφει " εως 50 mbps "

https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/statheri-internet/business-double-play-basic/wind-vdsl/

το adsl ειναι μεχρι 24 οποτε το 9 δεν ειναι παραξενο.αν παιζεις στα 9 δεν παιζει να μπορεις να βαλεις vdsl απο το αστικο κεντρο.πρεπει να εισαι παραπανω απο 2000 μετρα.σηκωσε στατιστικα γραμμης να δουμε.και το vdsl ειναι μεχρι 50

δεν εχω κοτε . 4 νετ εχω και δεν προκειται να δωσει διαθεσιμοτητα.

αμα εισαι μακρυα απο το αστικο κεντρο και αμα δεν εχουν μπει kv δεν θα δεις διαθεσιμοτητα απο κανεναν παροχο.για την winD σου γραψα πιο πανω τι παιζει μαλλον

ισως εννοουν απο το αστικο κεντρο αλλα αν δεν ειναι κοντα τοτε δεν εχει νοημα και μαλλον η wind βγαζει οτι να νε.

αν και λιγα υπαρχουν και καφαο που δεν ειναι κοντα οπως και θελει και σωστη καλωδιωση στο σπιτι βεβαια 

αρα λες να την κανω για wind ; Βαρεθηκα την χελωνα της 4νετ δεν παει αλλο 10 χρονια μου πεινει το αιμα !

γραψε χαρακτηριστικα.κατι βρωμαει .αν εχεια attenuation πανω απο 20 το ξεχνας δια ροπαλου το vdsl εκτος αν μιλαμε Kv που εκει θα εδιναν ολοι και σιγουρα και ο οτε.

η hcn ειναι μια λυση αλλα το βασικο ειναι αν εχει αμεση διαθεσιμοτητα .μην του πουν οτι θελει χ καιρο να σκαφτει και δεν ξερω τι.

πως γινεται ακριβως ολο αυτο ; Διαδικασια ; Οικονομικα ειναι οκ μια χαρα...22 δινω 4νετ για απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα αλλα δεν τα μιλαμε ποτε...αδικα το εχω το σταθερο πιο πολυ αν τυχει και παρουμε καμια υπηρεσια γιατι απο κινητο χρεωνουν  τα 4ψηφια αρκετα.

θα μπορουσες να παιρνες και απλο προγραμμα με την 4net αλλα και σε οποιον αλλο παροχο πας.αιτηση κανεις στο νεο παροχο και τα αναλαμβανει αυτος τα υπολοιπα.

Όταν μιλάμε για νέες καμπίνες και υπηρεσία από αυτές, αναφερόμαστε αποκλειστικά σε VDSL. Το ADSL εξακολουθεί και παρέχεται (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) από το αστικό κέντρο.

Άρα κοιτάς (στις ιστοσελίδες τους) ποιοι πάροχοι σου δίνουν VDSL και με ποιο πάγιο. Αν δεν σου δίνει ο ΟΤΕ και σου δίνει κάποιος άλλος, τότε σίγουρα δεν είναι από καμπίνα αλλά από αστικό κέντρο, με ότι αυτό συνεπάγεται λόγω της απόστασης που έχεις.

μεχρι και το να παιξει χειροτερα και απο το adsl σε Upload αν ειναι μακρυα:P

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/632112-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%82/

υπαρχει και αυτο το θεμα.

παμε λιγο απο την αρχη γιατι κατι βρωμαει.

α.vdsl μπορει να δωθει ειτε απο το αστικο κεντρο ειτε απο το Kv του οτε.

παμε στην ευκολη περιπτωση που ειναι να δωθει απο το kv.αν εχει μπει Kv τοτε περα απο τον οτε που ειναι ο πρωτος που θα δωσει διαθεσιμοτητα  θα δωσουν και οι αλλοι.παμε στην δευτερη περιπτωση για το αστικο κεντρο.συνηθως οι περισσοτεροι παροχοι εχουν βαλει στο αστικο κεντρο σε καποιο Dslam τους και μια καρτα vdsl για να δωσουν vdsl>εκει ομωςπαιζει ρολο και η αποσταση.

πχ αν εσυ απο το αστικο κεντρο εισαι 1200 μετρα πχ  η Hol μπορει να σου πει οτι δεν μπορω να σου δωσω vdsl στα 1200 μετρα.αντιθετα μπορει η wind να σου πει οτι σου δινω vdsl γιατι θελει να σε παρει πελατη ή θεωρει οτι στα 1200 μετρα αντι για 13 Mbit που επαιζες με το adsl θα παιξεις 17 me vdsl το οποιο βεβαια ειναι μακρυα απο το 30.η Hcn ειναι αλλη ιστορια γιατι  δεν ειναι καν vdsl αλλα cable.

γινεται αυτο αρκετα συχνα.ειτε το υπολογιζουν σαν μικροτερη αποσταση ειτε για το λιγο παραπανω σε συγχρονισμο σου λενε βαλε vdsl.μετα το πολυ να σε κρατησουν πελατη σε adsl και σου δινουν και τιμη adsl.δεν ξερω αν εκει μπορεις να σπασεις το συμβολαιο χωρις τελος διακοπης .Αλλα και τελη ενεργοποιησης να πληρωσεις χωρις τελος διακοπης παλι βγαινει αρκετα χρηματα.

το adsl ειναι μεχρι 24 οποτε το 9 δεν ειναι παραξενο.αν παιζεις στα 9 δεν παιζει να μπορεις να βαλεις vdsl απο το αστικο κεντρο.πρεπει να εισαι παραπανω απο 2000 μετρα.σηκωσε στατιστικα γραμμης να δουμε.και το vdsl ειναι μεχρι 50

αμα εισαι μακρυα απο το αστικο κεντρο και αμα δεν εχουν μπει kv δεν θα δεις διαθεσιμοτητα απο κανεναν παροχο.για την winD σου γραψα πιο πανω τι παιζει μαλλον

ισως εννοουν απο το αστικο κεντρο αλλα αν δεν ειναι κοντα τοτε δεν εχει νοημα και μαλλον η wind βγαζει οτι να νε.

αν και λιγα υπαρχουν και καφαο που δεν ειναι κοντα οπως και θελει και σωστη καλωδιωση στο σπιτι βεβαια 

γραψε χαρακτηριστικα.κατι βρωμαει .αν εχεια attenuation πανω απο 20 το ξεχνας δια ροπαλου το vdsl εκτος αν μιλαμε Kv που εκει θα εδιναν ολοι και σιγουρα και ο οτε.

η hcn ειναι μια λυση αλλα το βασικο ειναι αν εχει αμεση διαθεσιμοτητα .μην του πουν οτι θελει χ καιρο να σκαφτει και δεν ξερω τι.

θα μπορουσες να παιρνες και απλο προγραμμα με την 4net αλλα και σε οποιον αλλο παροχο πας.αιτηση κανεις στο νεο παροχο και τα αναλαμβανει αυτος τα υπολοιπα.

μεχρι και το να παιξει χειροτερα και απο το adsl σε Upload αν ειναι μακρυα :P

παντως θα ειμαι καλυτερα απο 4νετ ; Αυτο με ενδιαφερει.

Δημοσ.

αμα πραγματι παιρνεις απο kv τοτε οποιο παροχο και να βαλεις επειδη το Kv ειναι του οτε θα παιξεις στην ιδια ταχυτητα.στο adsl αν παρεις τον ιδιο χαλκο που τον ιδιο θα παρεις θα εχεις πανω κατω την ιδια ταχυτητα με τωρα.

αν τωρα καποιος σου δωσει vdsl απο το αστικο κεντρο σε μεγαλη αποσταση μπορει να κερδισεις λιγο μπορει να παιξεις και χειροτερα ειδικα στο Upload.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...