Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω πετυχει περιπτωση να αλλαξει με sg-nl το tracking. Μου ειχε τυχει μονο σε δεμα που πηγε απο λαθος τους αγγλια και μετα το ανελαβε σαν καινουργια αποστολη η royal mail και το στειλε Ελλαδα. Και νομιζω και καποια courier αλλαζουν tracking οταν μπει Ελλαδα και το αναλαβει το ελληνικο παραρτημα,αλλα με courier ειχε φυγει και απο εξω.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 με courrier μου εχει πετυχει οπως ειπες.στο εξωτερικο ηταν αλλη εταιρια και μετα το παιρνε η acs που στην ουσια σου δινε νεο tracking number.το παλιο το μετεφραζε σε δικο της tracking.
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι αυτο γινεται(και σε μενα προσφατα dhl απο γερμανια οταν εφτασε ελλαδα αλλαξε το tracking παρολο που παλι dhl το πηρε). Αλλα να το παρει η sg-nl και να το δωσει σε courier μου φαινεται περιεργο. Σαν απλο ταχυδρομειο λαμβανεται και τα αναλαμβανει το ελτα.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 απλα δεν ηξερα αν η sgnl ηταν απλο ταχυδρομειο.ναι τα ελτα θα πρεπε να το παρουν αφου ειναι απλο ταχυδρομειο.
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Απλα και να αλλαζε tracking θα φαινοταν στο tracking της nl οτι εφτασε η πτηση Ελλαδα(νομιζω η nl το δειχνει,η sg σιγουρα το δειχνει). Τωρα,πιστευω οτι δε μπηκε καν σε αεροπλανο το δεμα. Η χαθηκε η το τσιμπησε κανενας εκει. Βεβαια απλα εκτιμησεις κανουμε τωρα. Αλλα για να αργησε τοσο με tracking κατα 95% δε θα ερθει ποτε. Nα ηταν untracked να σου λεγα οτι παιζει να ερθει.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 καλα ναι ενας μηνας περασε και αμα δεν το αναζητησει ο κινεζος δεν θα βγει ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα