Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.απο τις 9 νοεμβριου ειχα παραγγειλει απο aliexpress το umi diamond(μεγαλη μαλακια εκανα)με PostNL και μεχρι και σημερα ειναι κολλημενο απο τις 29/11 (The item is on transport to the country of destination 2016-11-29 10:34:00(μου λεει το PostNL).

του λεω του κινεζου να μου δωσει full refund μεσω απο το aliexpress αλλα μου κανει να του δωσω

το paypal email μου και να μου τα στειλει απο εκει και να κλεισω το dispute.

τι να κανω να τον εμπιστευτω ή να συνεχισω το dispute??

hi friend, 
send us paypal registered email address for full refund. 
we send money, you close dispute. 
as dispute is bad to us. 
Thank you for your understand..και μπλα μπλα..

post-415726-0-43589900-1483528960_thumb.png

post-415726-0-03577300-1483528967_thumb.png

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την πληρωμή δεν την έκανες με paypal? Ακόμα και μέσω Ali που λες κανονικά γίνετε μέσω paypal. Το dispute που άνοιξες άνοιξε λογικά από το paypal. Μπες στον λογαριασμό σου και δες τις κινήσεις σου και πες μας

Δημοσ.

δε ξέρω πως γίνονται οι πληρωμές στο aliexrpess αλλα...

συγγνώμη, θα με τρελάνετε,

είπες στον πωλητή πως δε παρέλαβες

ο πωλητής θέλει να σου επιστρέψει το ποσό

Δηλαδή σου προτείνει να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου, χωρίς πολλά πολλά και εσύ θα το συνεχίσεις; για ποιο λόγο; τι θα συνεχίσεις;

άντε και επεμβαίνει και το aliexpress.. τι θα τους πεις;

"δε παρέλαβα, το ανέφερα στο πωλητή, αυτός μου ζήτησε να δώσω e-mail για refund αλλά εγώ δε του το δίνω."

τι απάντηση ακριβώς περιμένεις;

δώσε το mail που έχεις στο paypal να τελειώνει η μανούρα

edit: ή ζήτα του να σου τα στείλει στη κάρτα από την οποία πλήρωσες (δε ξέρω κατά πόσο γίνεται αυτό με τις προπληρωμένες όμως)

edit: προσπαθήστε να αποφεύγετε τις προπληρωμένες αν θέλετε γρηγορότερες αγορές, δημιουργούν προβλήματα στους πωλητές

Δημοσ.

στην ουσια θελει να σου γυρισει τα λεφτα διαμεσω Paypal μεν αλλα εκτος Dispute.βεβαια δεν ξερεις αν μετα αυτος κανει Dispute για τα λεφτα που σου εδωσε

• Like 4
Δημοσ.

αυτην την απαντηση περιμενα φιλε!ευχαριστω!

νομιζα οτι μπορει να μου κανει καμια μλκ με το

paypal.ειναι η 1η φορα που εχω κανει αγορα απο το ιντερνετ

sorry παιδια

Δημοσ.

γεια σας παιδια.απο τις 9 νοεμβριου ειχα παραγγειλει απο aliexpress το umi diamond(μεγαλη μαλακια εκανα)με PostNL και μεχρι και σημερα ειναι κολλημενο απο τις 29/11 (The item is on transport to the country of destination 2016-11-29 10:34:00(μου λεει το PostNL).

του λεω του κινεζου να μου δωσει full refund μεσω απο το aliexpress αλλα μου κανει να του δωσω

το paypal email μου και να μου τα στειλει απο εκει και να κλεισω το dispute.

τι να κανω να τον εμπιστευτω ή να συνεχισω το dispute??

hi friend, 
send us paypal registered email address for full refund. 
we send money, you close dispute. 
as dispute is bad to us. 
Thank you for your understand..και μπλα μπλα..

γιατι μου φαινεται σαν να εχει κολλησει σε τελωνειο ή καταλαβα κατι λαθος?

Δημοσ.

δε ξέρω πως γίνονται οι πληρωμές στο aliexrpess αλλα...

συγγνώμη, θα με τρελάνετε,

είπες στον πωλητή πως δε παρέλαβες

ο πωλητής θέλει να σου επιστρέψει το ποσό

Δηλαδή σου προτείνει να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου, χωρίς πολλά πολλά και εσύ θα το συνεχίσεις; για ποιο λόγο; τι θα συνεχίσεις;

άντε και επεμβαίνει και το aliexpress.. τι θα τους πεις;

"δε παρέλαβα, το ανέφερα στο πωλητή, αυτός μου ζήτησε να δώσω e-mail για refund αλλά εγώ δε του το δίνω."

τι απάντηση ακριβώς περιμένεις;

δώσε το mail που έχεις στο paypal να τελειώνει η μανούρα

Όχι φιλε δεν πάει έτσι. Αν δεν έχει κάνει την πληρωμή με paypal δεν μπορεί να του κάνει refund. Απλά θα του στείλει πίσω τα λεφτά του με τον φόβο να ζητήσει μετά αυτός refund και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Οπότε κανονικά πρέπει να συνεχίσει μέσω Ali.

αυτην την απαντηση περιμενα φιλε!ευχαριστω!

νομιζα οτι μπορει να μου κανει καμια μλκ με το

paypal.ειναι η 1η φορα που εχω κανει αγορα απο το ιντερνετ

sorry παιδια

Μην του δώσεις το mail σου σε καμια περίπτωση. Μονο μέσω Ali

• Like 3
Δημοσ.

στην ουσια θελει να σου γυρισει τα λεφτα διαμεσω Paypal μεν αλλα εκτος Dispute.βεβαια δεν ξερεις αν μετα αυτος κανει Dispute για τα λεφτα που σου εδωσε

αυτο φοβομουν και εγω στην αρχη

οκ σας ευχαριστω πολυ παιδια:) θα συνεχισω το dispute

Δημοσ.

τι refund να ζητησει μωρέ μετά; ποιος; ο κινέζος; με ποια δικαιολογία; μεσώ ποιου συστήματος; του alie που δεν έχει καμία σχέση με αυτό;

αναγκαστικά είναι εντός dispute εφόσον άνοιξε θέμα, αλλά χωρίς επέμβαση alie, <<αν δε μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας>> λέει.

άφησε το να συνεχίσει, τι να πω

@polteris έκανα edit, εφόσον δε γνώριζα για τη προπληρωμενη, το post, αλλά ας πει οτι τα θελει πίσω στη κάρτα στη τελική

νιώθω μια έντονη ελληναρίστικη αντίληψη γενικότερα εδώ και αποχωρώ.

Δημοσ.

Συζήτηση χωρις ουσια, το αλι εχει δικο του (παυπαλ) το alipay και μέσω αυτου γίνονται ολα, ακολουθείς την διαδικασια του dispute που εχει το aliexpress, το παυπαλ δεν κολαει πουθενά και ο πωλητής ειναι λομογιο

• Like 1
Δημοσ.

αυτο φοβομουν και εγω στην αρχη

οκ σας ευχαριστω πολυ παιδια :) θα συνεχισω το dispute

ολα αυτα αν μιλαμε για Paypal>τωρα πως παιζει το ali express ακριβως δεν ξερω οποτε αυτο που ειπα ειναι λιγο γενικο.

τι refund να ζητησει μωρέ μετά; ποιος; ο κινέζος; με ποια δικαιολογία; μεσώ ποιου συστήματος; του alie που δεν έχει καμία σχέση με αυτό;

αναγκαστικά είναι εντός dispute εφόσον άνοιξε θέμα, αλλά χωρίς επέμβαση alie, <<αν δε μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας>> λέει.

το ali Δεν ξερω πως παιζει αλλα στο Paypal αν δεν βαλει οτι πανε σε φιλο τα λεφτα μετα μπορει να ζητησει Refund .τωρα με τι αιτιολογια αυτο δεν το ξερει κανεις αλλα ναι μπορει να γινει.μπορει να πει οτι πληρωσε για goods ποιος ξερει.και το κακο ειναι οτι πολλες φορες ο αγοραστης εχει δικιο συμφωνα με το Paypal.

δεν θα ειναι εντος dispute.στην ουσια του ζηταει να κλεισει το dispute οτι  πχ τα βρηκαμε και ο αλλος να τα δωσει.δεν ξερεις αν το Paypal μετα θα τα ενωσει αυτα τα 2 οτι δηλαδη τα βρηκαν εκτος dispute.ειναι λιγο ρισκο.

• Like 2
Δημοσ.

Με τίποτα συναλλαγή "κάτω απο τραπέζι".

Συνεχίζεις με τη διαδικασία του AliExpress. διαφορετικά του λές να σου στείλει ξανά το τηλέφωνο.

To AliExpress δεν δέχεται paypal.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...