Kwstas Dostoglou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για το Samsung Galaxy Alpha για απλη χρηση (ίντερνετ και καμιά εφαρμογούλα); Μου το πουλάει μεταχειρισμένο ένας φίλος σε πάρα πολύ καλή τιμή και θέλω να δω αν αξίζει.
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη ποσο? 50 ευρώ με μοναδικό πρόβλημα στην μπαταρία
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και αλλα 20€ πανω κατω,συνολο 70-75€.....
ziaba Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για 75€ είναι πολύ καλό ας είναι και σε μέτρια κατάσταση
Stogianz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο κινητό,πολύ καλή κατασκευή και αρκετά γρήγορο και κομψό. Μπαταρία αλλάζεις πολύ εύκολα μιας και το καπάκι αφαιρείται. Νομίζω η πρώτη Premium μεταλλική συσκευή της samsung.
La_MoRt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Είναι καλό τηλέφωνο το έχει η κοπέλα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη, το μόνο του πρόβλημα είναι ότι έχει μικρή μπαταρία. Πάρε και ένα powerbank γιατί ξεμένει μέσαστη μέρα. Νομίζω όμως η Samsung με αλλαγή στο πίσω πορτάκι σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις και μεγαλύτερη μπαταρία απλά χάνει το πολύ λεπτό του στυλ σα τηλέφωνο. It's up to you m8.
ziaba Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και παίζει μέχρι 20 ευρώ από δω
La_MoRt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και παίζει μέχρι 20 ευρώ από δω Ναι το ξέρω απλά εγώ είπα ότι υπάρχει δυνατότητα για αγορά αυθεντικής μπαταρίας μεγαλύτερης χωριτηκότητας για το συγκεκριμένο τηλέφωνο με τη μόνη διαφοροποίηση ότι πρέπει να αλλάξει το πίσω καπάκι. Όντως είναι αποσπώμενη και αυτό μετριάζει λίγο τη κα΄κη της απόδοση γιατί έχεις επιλογές. 1
ziaba Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Απλά ανέφερα ότι παίζει και από δω + ότι βγαίνει μπαίνει εύκολα και με ένα 20€ χτυπάς μια μπαταρία καινούργια για να κανείς την δουλειά σου 1
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις γρήγορες απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα