Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Alpha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για το Samsung Galaxy Alpha για απλη χρηση (ίντερνετ και καμιά εφαρμογούλα); Μου το πουλάει μεταχειρισμένο ένας φίλος σε πάρα πολύ καλή τιμή και θέλω να δω αν αξίζει.

Δημοσ.

Ωραίο κινητό,πολύ καλή κατασκευή και αρκετά γρήγορο και κομψό. Μπαταρία αλλάζεις πολύ εύκολα μιας και το καπάκι αφαιρείται. Νομίζω η πρώτη Premium μεταλλική συσκευή της samsung.

Δημοσ.

Είναι καλό τηλέφωνο το έχει η κοπέλα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη, το μόνο του πρόβλημα είναι ότι έχει μικρή μπαταρία. Πάρε και ένα powerbank γιατί ξεμένει μέσαστη μέρα. Νομίζω όμως η Samsung με αλλαγή στο πίσω πορτάκι σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις και μεγαλύτερη μπαταρία απλά χάνει το πολύ λεπτό του στυλ σα τηλέφωνο. It's up to you m8.

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και παίζει μέχρι 20 ευρώ από δω

Ναι το ξέρω απλά εγώ είπα ότι υπάρχει δυνατότητα για αγορά αυθεντικής μπαταρίας μεγαλύτερης χωριτηκότητας για το συγκεκριμένο τηλέφωνο με τη μόνη διαφοροποίηση ότι πρέπει να αλλάξει το πίσω καπάκι. Όντως είναι αποσπώμενη και αυτό μετριάζει λίγο τη κα΄κη της απόδοση γιατί έχεις επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά ανέφερα ότι παίζει και από δω + ότι βγαίνει μπαίνει εύκολα και με ένα 20€ χτυπάς μια μπαταρία καινούργια για να κανείς την δουλειά σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...