Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κατά την εισαγωγή Ρου κωδικού sto. Login panel των windows ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ περνώ μαύρη οθόνη και κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής η' απλά κολάειι εκεί που δείχνει τα κυκλακια ν γυρίζουν στα windows 10. Δοκίμασα και μόνο με το μηχάνημα καθαρό και με άλλη κάρτα γραφικών και τίποτα πάλι τς ίδια. Τι παίζει

Δημοσ.

Για αρχη να σε ενημερωσω πως ανοιξες θεμα στις αναβαθμισεις......μετεφερε το θεμα καλυτερα απο εδω..

τι δισκο εχεις και με τι ζωη?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το κάνω μεταφορά μόνο οι mods μπορούν. Έχω έναν xyper x king stone όσο για το health δεν ξέρω να σου πω. Διαπίστωσα όμως ότι το πρόβλημα γίνετε μόνο όταν περάσω driver εγώ η περάσουν τα windows

Επίσης σε ποια κατηγορία να το Βάλω ποιο σωστά

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ mod να μεταφέρει το θέμα

Δημοσ.

Εφόσον έχεις δίσκο με τα windows 10 έτοιμο μπορείς με αυτόν να κάνεις επιδιόρθωση της εκκίνησης ελπίζω να αποκατασταθεί το πρόβλημα ή ακόμα μπορείς με το Avira Rescue System το κατεβάζεις από https://www.avira.com/en/downloads  και κάνεις boot τον υπολογιστή σου από το usb που έφτιαξες τα υπόλοιπα είναι μέσα στο untility αυτό θα τα βρεις.

Πάντως αν καταφέρεις και μπεις μέσα στα windows 10 και χωρίς αυτά έστω με βίαια επανεκκίνηση του υπολογιστή δοκίμασε το μερικές φορές ίσως πιάσει όπως συνήθως να του αφήνεις χρόνο αντίδρασης μπορείς να τρέξεις την αντιμετώπιση προβλημάτων ή την αποκατάσταση χωρίς να μπεις στη επιπλέον διαδικασία των άλλων δύο το πιθανότερο είναι να λυθεί το θέμα που προέκυψε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...