FoizZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εδω και καιρο δεν μπορω να κανω τα windows μου update κολλαει στο 0% και δεν κουνιέται καμια λυση; εχω προσπαθήσει αυτο το κολπο με το cmd και να διαγραψω κατι αρχεια απο το system folder αλλα τιποτα....
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μα γιατι να κανεις update μπεσα τωρα? δεν ειναι κακο το να κανει Update.ναι καποιες φορες αμα δεν ειναι τα windows αυθεντικα υπαρχει περιπτωση να βγαλει μυνημα για activation και τετοια αλλα μικρο το κακο.κατα τα αλλα δεν βρισκω γενικως κακο να κανεις Updates>σιγουρα εχουν βγει και προβληματικα Updates αλλα συνηθως το προβλημα το εχουν λιγο αυτοι που ειναι σε beta phase και τα παιρνουν πριν τους αλλους.
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 δικιο εχεις μωρε αλλα να ειναι ολη αυτη η ιστορια που προαναφερες δεν ειναι κακο το να κανει Update.ναι καποιες φορες αμα δεν ειναι τα windows αυθεντικα υπαρχει περιπτωση να βγαλει μυνημα για activation και τετοια αλλα μικρο το κακο.κατα τα αλλα δεν βρισκω γενικως κακο να κανεις Updates>σιγουρα εχουν βγει και προβληματικα Updates αλλα συνηθως το προβλημα το εχουν λιγο αυτοι που ειναι σε beta phase και τα παιρνουν πριν τους αλλους.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ναι ειναι λιγο πιο δυσκολο αμα εχεις windows μη αυθεντικα.καποιοι πραγματι τα κλεινουν τελειως τα Updates.
FoizZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ναι ειναι λιγο πιο δυσκολο αμα εχεις windows μη αυθεντικα.καποιοι πραγματι τα κλεινουν τελειως τα Updates. το θεμα μου ειναι οτι απο amd cpu εχω παει σε intel Και θελω μονο του να με βαλει οτι driver χρειάζεται και + οτι εχω θεματα μεσα στα windows οπως και οτι μου λεει κατω Activate για καποιον λογο..
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 το θεμα μου ειναι οτι απο amd cpu εχω παει σε intel Και θελω μονο του να με βαλει οτι driver χρειάζεται και + οτι εχω θεματα μεσα στα windows οπως και οτι μου λεει κατω Activate για καποιον λογο.. format και νεα εγκατασταση οτι καλυτερο μπορεις να κανεις και νεα εγκατασταση απο το μηδεν παρα αυτο.σου βγαλε activation μαλλον επειδη αλλαξε το hardware αφου αλλαξε και Mobo και cpu
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 και πριν κανεις Update δες το θεμα με το activation μηπως αμα λυσεις αυτο λυθει και το θεμα με τα updates.το ειχες απο την αρχη αυτο?το λεω μηπως αν δεν ειναι αυθεντικα μηπως εχουν κανει καμια αλλαγη στην εκδοση με σκοπο να μην κανει Updates.εχω πετυχει περιπτωση που εκανε συνεχεια fail στο Update και ηταν καθαρη εγκατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα