D.Dls Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):κυρίως facebook, messenger κτλ και ελαφριά παιχνίδια (δεν θέλω να κολλάει ομως) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:από 5,3-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ , 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Παρα πολυ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Δεν με πειράζει 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;Δεν γνωρίζω τι είναι αλλά θέλω 4g 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;ΟΧΙ windows 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε , είμαι σε τρελό αδιέξοδο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ziaba Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Χτυπά το Moto x style μπορεί να ναι 5,7" αλλά οι διαστάσεις του σαν 5,3" και η μπαταρία του δεν είναι τόσο καλή αλλά έχει γρήγορη φόρτιση που σ λύνει να χέρια
dimips Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Χτυπά το Moto x style μπορεί να ναι 5,7" αλλά οι διαστάσεις του σαν 5,3" και η μπαταρία του δεν είναι τόσο καλή αλλά έχει γρήγορη φόρτιση που σ λύνει να χέρια Θέλει fingerprint λέει, μάλλον μονο το honor 8 βρίσκει με ένα 30ρι παρα πάνω. Αλλά το Moto x Style πολύ καλή επιλογή σκέφτομαι να πάω από 6s σε αυτό και με τα ρέστα επεξεργαστή και μητρική για υπολογιστή.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Meizu Meizu MX6 http://www.skroutz.gr/s/9972976/Meizu-MX6-32GB.html 1
D.Dls Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το meizu διαθέτει την 800αρα μπάντα; Γιατί και εγώ το σκέφτομαι
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το meizu διαθέτει την 800αρα μπάντα; Γιατί και εγώ το σκέφτομαιΕδω γραφει 4G bands LTE
D.Dls Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καταρχάς, πέρα από αυτό το κινητό, πιστεύετε ότι αξίζει να βάλω αλλά 20-30 για το honor 8;
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καταρχάς, πέρα από αυτό το κινητό, πιστεύετε ότι αξίζει να βάλω αλλά 20-30 για το honor 8; Εννοείται. Η συσκευή απλά γαμεί. Εχει με το καλημέρα ότι θες, μόνο οι ίντσες του που είναι 5.2' ίσως να σε ξενίσει αλλά θεωρώ τις 5.2' ως την καλύτερη μέση λύση για όλα τα γούστα. Διαθέτει επίσης σαν μπόνους διπλή υποδοχή sim, 4GB ram με έναν τρομερά γρήγορο επεξεργαστή, γρήγορη φόρτιση με τον fast charger μέσα στο κουτί, φοβερή γυάλινη κατασκευή (θες θήκη όπως δήποτε) και γενικά στα λεφτά του με όλα αυτά που προσφέρει δεν έχει αντίπαλο.
arma1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το meizu διαθέτει την 800αρα μπάντα; Γιατί και εγώ το σκέφτομαι δεν διαθετει την 800 Εννοείται. Η συσκευή απλά γαμεί. Εχει με το καλημέρα ότι θες, μόνο οι ίντσες του που είναι 5.2' ίσως να σε ξενίσει αλλά θεωρώ τις 5.2' ως την καλύτερη μέση λύση για όλα τα γούστα. Διαθέτει επίσης σαν μπόνους διπλή υποδοχή sim, 4GB ram με έναν τρομερά γρήγορο επεξεργαστή, γρήγορη φόρτιση με τον fast charger μέσα στο κουτί, φοβερή γυάλινη κατασκευή (θες θήκη όπως δήποτε) και γενικά στα λεφτά του με όλα αυτά που προσφέρει δεν έχει αντίπαλο. σωστα ,γαμει ,1,42 sar
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καταρχάς, πέρα από αυτό το κινητό, πιστεύετε ότι αξίζει να βάλω αλλά 20-30 για το honor 8;Ναι πολυ καλο δεν διαθετει την 800 σωστα ,γαμει ,1,42 sar Ειναι στα ορια μια χαρα ειναι.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 σωστα ,γαμει ,1,42 sar Διπλή κεραία, σήμα παντού, δεν χρειάζεται να δουλεύουν και οι δυο κεραίες στα τέρματα. Εξ'ου και το αυξημένο sar στα stress test. Ακόμα και έτσι όμως πάλι στα όρια είναι. Αλλα πιάνουν τόσο με μια μόνο κεραία...καταλαβαίνεις φαντάζομαι. 1
D.Dls Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ωραία ευχαριστώ μάλλον θα κοιτάξω το honor 8
D.Dls Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τελικά το ξανασκέφτηκα και λέω για mx6 . Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά. Έχω κάποιες ερωτήσεις : Το έχει κανείς ; Είναι ολα κόμπλε ; Έχει ταχυφορτιστη στο κουτί; Αν το πάρω από σκρουτζ δεν θα έχω κάποιο θέμα με την ρομ; O helio που διαθετει θα με πειράξει καθόλου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα