Fubar.gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμενο σταθμο τον κοιταω αρκετο καιρο. το θελω για να γλιτωσω χρονο με το salvaging εχει σχετικα καλες κριτικες απ οτι βλεπω. αλλα..... αξιζει τα ~100ευρω ? Εχω κάνει ένα review του σταθμού εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PBSwKepUcpw Απο το 3ο λεπτό και μετά αρχίζω τις αποκολλήσεις. Γενικά είναι πολύ καλός, όμως έχουν θεματάκι με το quality control. Εχω ακούσει αρκετά περιστατικά που έρχεται DOA ή υπολειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση κατευθείαν επιστροφή και ζητάς να σου στείλουν άλλο.
Thulogur Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το εχω δει το βιντεο. Το δικο σου και του dave-eevlog ηταν αρκετα χρησιμα. Χρειαστηκε καθολου να αντικαταστησεις το πιστολι, καποιο καλωδιο ή σωληνακι λογω φθορας ?
Fubar.gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το εχω δει το βιντεο. Το δικο σου και του dave-eevlog ηταν αρκετα χρησιμα. Χρειαστηκε καθολου να αντικαταστησεις το πιστολι, καποιο καλωδιο ή σωληνακι λογω φθορας ? Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα απο τότε που το αγόρασα, οπότε όχι, δέν έχει χρειαστεί να αλλάξω κάτι μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα